Diabetes: Diabetes Nyheder Tips

Inside Scoop: Hvordan 5 Berømtheder Cope med deres diabetes

Af J. Lang W

Diabetes rammer folk i alle samfundslag. En række kendte berømtheder har afsløret deres kampe med diabetes til offentligheden. Disse personer har lært at styre deres sygdom og samtidig holde deres travle hverdag.

Mary Tyler Moore

Mary Tyler Moore var en af ​​de første berømtheder at gå offentligheden om at have type 1-diabetes. Hun bragte ny forståelse af sygdommen til de offentlige samtaler med hendes oprigtige kommentarer om styring af blodsukker, insulin indsprøjtninger og behovet for yderligere forskning til bedre forvaltning dette ofte vanskelige sygdom.

Halle Berry

Halle Berry engang gled i koma i en uge, på grund af hendes diabetes. Selv om en tidlig fejldiagnose gjorde hende tror, ​​hun havde type 1-diabetes, har hun lært at styre sin kost strengt at holde hendes type-2-diabetes under kontrol.

Tom Hanks

Tom Hanks for nylig meddelt offentligheden, at han for nylig er blevet diagnosticeret med type-2 diabetes. Håndtering af type 2-diabetes kan være en udfordring, når man arbejder på en travl filme tidsplan, og Tom Hanks er altid i efterspørgslen efter nye roller. Men Hanks forstår betydningen af ​​god egenomsorg i forvaltningen i denne sygdom, og er forpligtet til at styre sin vægt til at bo i et godt helbred.

Bret Michaels

Som en af ​​de medlemmer af rockgruppen Poison, wouldnâ du € ™ t pind Bret Michaels som en, der har levet med type 1 diabetes siden en alder af 6. HEA € ™ s overvinde en række medicinske problemer, og arbejder for at undervise hans unge datter, som er præ-diabetiske de bedste måder at holde sig sund.

Larry King

Larry King har ofte interviewet andre om udfordringerne i deres liv, og han har også haft sin andel af medicinske udfordringer, herunder en løbende kamp for at styre sin type 2-diabetes, som han forvalter med kost, medicin og motion.