Dessert: Chokolade Tips

Chokolade Lygte Jordbær

Når du dyppe jordbær i chokolade, holde en tandstikker ind i toppen af ​​frugten. Så efter dypning, vend bær på hovedet og holde tandstikkere i en blok af styrofoam. Dette vil forhindre flade pletter.

Stedfortræder for sød bagning chokolade

For at erstatte 4 ounce sød bagning chokolade, bruge 3 spsk kakao, plus 2 2/3 spsk fast vegetabilsk afkortning, plus 4 spsk sukker.

Må ikke blandes vand og chokolade

Når du smelter chokolade tillader ikke nogen vand i chokoladen eller det vil beslaglægge og være hård og klumpet. Det er også derfor, du bør ikke dække skålen når smeltende chokolade i mikrobølgeovnen.

Bagning Chokolade Substitution

Alle ud af usødede bagning chokolade? Stedfortræder 3 spsk kakaopulver blandes med 1 spsk vegetabilsk olie eller smør for hver en ounce firkant.

Bagning Chokolade

Alle ud af usødede bagning chokolade? Stedfortræder 3 spsk kakaopulver blandes med 1 spsk vegetabilsk olie eller smør for hver 1 ounce firkant af chokoladen.

Nut Goodie Bars

Nut Goodie Bars

12 ounce pk. halvsød chokolade chips
12 ounce pk. flødekaramel chips
2 kopper jordnøddesmør
2 kopper saltede peanuts
3-oz. pk. vanille budding og pie påfyldning mix (ikke instant)
1/2 kop lys beige
7-1 / 2 kopper sigtet flormelis
1 tsk. vanilje

Smelt chokolade, chips og flødekaramel chips i tung gryde, omrøring indtil glat. Tilføj jordnøddesmør og bland godt. Fordel halvdelen af ​​denne blanding i en smurt 15x10 "Jelly Roll gryde og opbevares i køleskab. Rør jordnødder i resten af ​​chokolade blandingen og der er afsat.

I stor gryde, smelte smør. Rør budding mix og fløde. Cook og rør indtil blandingen begynder at fortykkes - ikke koge. Fjern fra varmen. Med mixer, beat i pulverform sukker og vanille indtil blandet og glat. Spredt forsigtigt på chokolade lag. Opbevares i køleskab 30 minutter at indstille.

Drop resterende chokolade-peanut blanding af skefulde end kølet budding lag og forsigtigt at dække. Opbevares i køleskab indtil virksomheden og opbevares i køleskab.

Stedfortræder for Semi-sød chokolade

For at erstatte for 6 ounces semi-sød chokolade, smeltet, eller en kop semi-sød chokolade chips, smeltet, bruge seks spsk kakao plus 1/4 kop afkortning plus 7 spsk sukker.

Easy Hærdning

Her er en nem måde at temperere chokolade, så det forbliver fast ved stuetemperatur efter smeltning. Tag 1/4 kop af den hakkede chokolade eller chips og der er afsat. Smelt resterende chokolade, fjernes fra varmen, og rør indtil glat. Tilsæt forbeholdt chokolade og rør konstant indtil blandingen er smeltet og glat igen. Dette tillader dannelse af krystaller, som er målet for hærdning.

Melting Chokolade

Vær forsigtig, når smeltende chokolade eller den kan gribe, hvilket resulterer i et kornet rod. Jo lettere chokolade, jo større er chancerne for at dette sker, så vær særlig omhyggelig med vanille mælk chips. Den vigtigste ting at huske er, at chokolade smelter bedre og hurtigere ved lavere temperaturer. Lad aldrig din chokolade kommer over 115 ° F.

Ovn smeltede chokolade

Man kan smelte chokolade i ovnen. Placer revet chokolade i en metal skål og sætte det i en ovn indstillet til 110 ° F. Hvis din ovn ikke går at lave, så brug den laveste temperatur og holde døren på klem. Din chokolade vil smelte i omkring en time.

Efter middag Chokolade Cups

Efter middag Chokolade Cups

Brug disse kopper at tjene en favorit efter middagen likør for en meget elegant præsentation.

3 1 oz. firkanter semisweet chokolade, hakket
8-10 miniature folie kopper

I lille gryde over svag varme, smelte chokolade, under konstant omrøring. Børste smeltet chokolade inde folie kopper indtil omkring 1/8 "tyk. Opbevares i køleskab 5-10 minutter, indtil chokoladen er indstillet. Gentag med endnu et lag af chokolade. Opbevares i køleskab indtil chokolade er meget fast. Forsigtigt folie fra kopper og opbevares i køleskab eller fryser indtil . lige før servering derefter fylde med din foretrukne likør være meget sikker på der ikke er nogen huller eller huller i chokoladen før påfyldning med likør -. du ikke ønsker det drypper på dine gæster!

Hazelnut Trøfler

Hazelnut Trøfler

11 1-oz. firkanter semisweet chokolade, hakket
1-oz. square usødet chokolade, hakket
3/4 kop tunge fløde
2 spsk. smør
1 spsk. hasselnød likør, hvis det ønskes
1 kop fint knuste hasselnødder

I lille gryde over svag varme, smelte chokolade, ofte omrøring. Fjern fra varmen. I en anden lille gryde, varme fløde og smør lige kog. Rør fløde blandingen i smeltet chokolade og blande godt. Tilføj likør, hvis du bruger. Opbevares i køleskab 2 timer, indtil blandingen er fast og let at håndtere, idet kolben rystes.

Rulle ind 3/4 "kugler, rul derefter i nødder. Opbevares i køleskab.

Chill Out!

Kølet chokolade kan rives og hakket lettere end chokolade ved stuetemperatur.

Spiselige Designs

For at gøre spiselige chokolade motiver smelte vanille eller chokolade flavored slik belægning over svag varme. Cool for et par minutter, derefter hældes i en lille tunge plast lynlås pose. Skær en lille åbning i et hjørne af posen og presse posen drizzle designs på voksbelagt papir. Du kan også tegne mønstre på papir og placere den under den vokspapir, så du har linjer til at følge. Lad afkøle og hærde og skræl forsigtigt af vokspapir.

Substitution til bagning chokolade

Dette er en praktisk erstatning for opskrifter beder om bagning chokolade, da de fleste mennesker har kakao og afkortning i deres spisekammer. Det er også billigere.

3-niveau spsk kakao + 1 spsk afkortning eller olie = 1 rude (1 ounce) usødet bagning chokolade.

Smeltende chokolade w / væske

Hvad hvis din opskrift opfordrer til at smelte chokolade sammen med vand eller anden form for væske? Det er fint, så længe væsken er blandet med chokolade fra begyndelsen af ​​smelteprocessen. Det vil ikke gribe med denne teknik, men at tilføje endnu en dråbe af væske i midten af ​​smeltning vil forårsage dette problem.

Chokolade Loves Heat

Heat accentuerer smagen af ​​chokolade ved at frigive aromatiske forbindelser fra olien. For mere smag, let genopvarme bagte emner, der indeholder chips eller chokolade stykker i mikrobølgeovnen før servering.

Freeze Chips First

Hvis du vil have chokolade chips i chokolade chip cookies til at bevare deres form bedre, fryse dem før du tilføjer til dine cookie eller kage lagkager.

Hollandsk Process Cocoa

Hollandsk proces kakao har en mørkere farve og en mere fyldig smag, fordi det behandles anderledes end almindelig kakao.

Satin Fudge Sauce

Satin Fudge Sauce

4 ounce semisweet chokolade, hakket
1/3 kop smør
1-1 / 2 kopper strøsukker
1 5-oz. kan kondenseret mælk
1 tsk. vanilje

Bland alle ingredienser undtagen vanille i tung gryde. Cook, under konstant omrøring, over medium varme, indtil blandingen koger. Reducer varmen til lav og kog i 5 minutter under konstant omrøring. Fjern fra varmen og rør i vanille. Serveres varm over is eller desserter. Opbevares i køleskab.

Smeltende hvid chokolade

Hvid chokolade kræver meget lav temperatur til at smelte ordentligt og ikke gribe. Brug din mikrobølgeovn på lav effekt (30% eller mindre) eller smelte i en tung gryde over meget svag varme.

Melting Chokolade

Bar chokolade smelter hurtigere, hvis det er brudt op i stykker først. Rør konstant over meget svag varme for at forhindre glohed.

Mælk Chokolade History

Schweiz er hjemsted for mælkechokolade. I 1800-tallet, en mand ved navn Daniel Peter skabte mælkechokolade, da han tilføjede mælk til en grundlæggende chokolade blanding.

Quick Chokolade Sauce

For en hurtig chokolade sauce, smelte chokolade chips med lidt jordnøddesmør i mikrobølgeovn. Dette er en tyk sauce, fantastisk tjente over is.