Desert Willow Tree

Desert Willow Tree

Ørkenen piletræ (Chilopsis linearis) er en indfødt Texas træ eller en busk, der ligner pil, men er faktisk ikke en del af pil familien. Denne dejlige, tørkeresistente planter gør en fin tilføjelse til enhver have, hvor tørke er et problem. Det giver duftende og smukke blomster i forhold, hvorunder andre træer og buske til grunde.

Om Desert Willow Tree

Ørkenen piletræ er ikke relateret til den pil (Salix) familie af træer. Dens blade rent faktisk ligne pil dog som førte til dens navn, ørkenen pil. Ægte piletræer brug for masser af vand og ofte fundet vokser nær floder, åer og damme. Desert piletræer er det modsatte, og har brug for mindre end 30 inches vand om året. Hvis de får for meget vand, enten gennem regn eller over nidkær vanding, kan de dør.

Udseende

Ørkenen pil vokser til omkring 30 meter høj. Det kan formes til enten et træ eller en busk, ligesom crepe myrte, der vokser i det sydøstlige USA, med enten en enkelt eller flere stammen. Bladene er lange og grønne og slank som en pil, som er, hvordan ørkenen pil fik sit navn.

De blomstrer er hvad indstiller ørkenen Willow bortset fra mange andre træer og buske og gør det et ønskeligt supplement til haven. Blomster vises i midten af ​​foråret og ørkenen pil blomstrer hele sommeren og nogle gange endda i det tidlige efterår. Blossoms er typisk lyserøde eller en lys lilla farve, men farver fra hvid til mørk rød er blevet rapporteret. Hvid og mørk rød anses sjældne. Blomsterne har en behagelig duft, også. Da træet vokser og skubber ud ny vækst, nye klynger af blomster vises.

Pleje

Desert piletræer brug lyse, fuld solskin, mindst seks eller flere timer om dagen. Som navnet antyder, de er ørken beboere og ikke kan lide fugtige rødder. De har brug for kun omkring 8 til 14 inches af regn om året ifølge New Mexico landbrugs udvidelse flier på dette træ. Selvom disse træer er hårdføre i zone 6 og 7, nedbør beløb i de fleste stater, der falder inden for disse zoner gør ørkenen pil vanskeligt at dyrke. Hvis du beslutter dig for at prøve en ørken pil og bor i et område med gennemsnitlig nedbør, skal du sørge for at plante dem i meget veldrænet jord. Ørkenen pil er ikke kræsen om sin jord og vil vokse i næsten enhver type, så længe det er godt drænet.

Fordele

Desert piletræer tilbyder mange fordele for hjemmet haven. Deres evne til at modstå tørke gør dem ideelle til tørre haver, hvor mange blomster ikke vil vokse uden omfattende vanding. I områder med sydvest, ørkenen pil byder farve og duft i stedet for kaktus pigge.

Hummingbirds elsker blomsterne og hyppige dem for nektar. De vil også tiltrække fugle og sommerfugle, og en art af møl, den hvide bevingede møl, indeholder det æg på dette træ.

Endelig, for det er en meget hård træ, der vokser, når andre dør, ørken piletræer kan plantes på stejle, tørre skråninger. Trærødder forhindre erosion, en meget vigtig fordel i områder med stor risiko for pludselige oversvømmelser og erosion. Plantning en bevoksning af ørken piletræer langs en stejl bank kan forhindre erosion af værdifulde muldlag.

Hvor kan jeg købe

Hvis du bor i den sydvestlige, kan du købe ørkenen piletræer på havecentre. En postordre kilder af denne plante er Guzman s Greenhouse.