Desensibilisering din hund til separationsangst Triggers

Desensibilisering din hund til separationsangst Triggers

Har din hund miste kontrollen i det øjeblik du får klar til at forlade huset? Desensibilisering ham til nogle af de ting, der udløser hans separationsangst er en måde at fjerne noget af drama.

Fælles udløser for separationsangst

Alle afgiver visse signaler, som de er ved at forlade huset. Det er kun en mindre bekymring for de fleste hunde, men det er et stort advarselsskilt til hunde, der lider af ægte separationsangst.

Triggers kan omfatte:

  • Sætte på dine sko og pels
  • Den jingle af dine nøgler, som du samle dem op
  • Gå ud af døren

Desensibilisering din hund

Grunden disse handlinger udløser en hunds angst er, at han forventer hvad bliver det næste - hans ejer forlader huset. Så han panik automatisk, når han ser de velkendte tegn. For at ændre hundens forventninger og lindre hans angst, skal han desensibiliseres til de ting, der forårsager ham til at gå i panik.

For eksempel:

  • Ejere kan sætte på deres sko, og derefter gå sidde og se tv, lave mad, eller gøre noget andet, der ikke omfatter at forlade huset. Hundens forventning om, at ejeren forlader ikke opfyldt.
  • De kan hente deres bilnøgler ofte hele dagen, så de rasler lidt, og derefter gå sidde ned igen uden at forlade. Igen, aftrækkeren ikke til ejeren forlader, og efter et stykke tid, vil hunden slappe af.
  • De kan gå ud af døren, tælle til tre, og derefter gå tilbage inde. Selv om dette indebærer forlader midlertidigt, ejeren returnerer hurtigt. Dette hjælper lære hunden at ejeren vil vende tilbage, og dette kan hjælpe dæmpe nogle af hans frygt.

Hold din cool er nøglen

Udførelse af disse handlinger i løbet af dagen kan hjælpe med at ændre en hunds forventninger og mindske hver udløser beføjelse til at tilskynde panik. Det er også vigtigt ikke at give hunden en masse opmærksomhed, når han begynder at gå i panik, fordi det styrker den uønskede adfærd. Ejerne bør opføre sig, som om alt er i orden, fordi det er det budskab, de i sidste ende ønsker at sende deres kæledyr. Desensibilisering en hund til disse udløser kan tage lang tid, men han vil lide mindre separationsangst, hvis hans ejer gør en indsats.