Deo Parfume Candy

De eksperter fra en af de største bulgarske konditorier har præsenteret et unikt nyt produkt: Det er en usædvanlig slik som giver en vidunderlig sød lugt til enhver dame, der spiser det. Således, på samme tid, det fungerer som en slags parfume.

Deo Parfume Candy

Da producenterne forklarer, er dens indsats baseret på det samme princip som lugten af ​​hvidløg. Selvfølgelig, duften, der findes i forbindelse med at spise slik, er meget sjovere for mennesker omkring.

Ifølge forventninger udviklerne, bør det nye produkt med en attraktiv navn Deo Parfume Candy erstatte traditionelle deodoranter og andre typer af parfume. En sådan usædvanlig virkning, som forfatterne af opfindelsen beskriver, er opnået på grund af tilstedeværelsen af ​​konfekture stof, som kaldes geraniol. I naturlige forhold, det er også til stede i nogle essentielle olier, såsom lavendel eller vanille.

Samtidig, usædvanlige slik er sikkert for kvinder â € ™ s tal: i stedet for naturligt sukker, der indeholder en stor mængde kalorier, er disse slik fremstillet med brug af naturlige alternativer til sukker. Desuden eksperterne opmærksom på, at tanken om at bruge geraniol til sådanne formål er ikke ny, på trods af, af dette produkt bliver virkelig nyskabende. I Japan er et særligt tyggegummi allerede solgt for at give hver kunde en chance for at nå virkningen af ​​parfume og gøre lugten af ​​kroppen mere behagelig.