Dental planer: Individuelle Dental Planer Tips

Alkohol og dine tænder

En tequila, to tequilas, tre tequilas ... hulrum?

Selvom ren alkohol ikke vil skade dine tænder, kan sukkerindholdet i de fleste alkoholholdige drikkevarer, herunder øl, virkelig skade din emalje. Nogle drikkevarer, såsom søde vine eller blandet drikkevarer omfatter sodavand eller citrussaft, kan være endnu værre, tilføjer en høj surhedsgrad til ligningen.

Da det ville være en dæmper på at fjerne velsmagende drikkevarer og sjove fredag ​​nætter fra dit liv blot for at undgå et par ekstra hulrum, er der et par ting, du kan gøre for at bidrage til at mindske feste skader på dine tænder.

Først og fremmest som en del af din individuelle dental plan er det vigtigt at børste og tandtråd dine tænder inden sengetid, uanset hvad du gjorde i løbet af dagen. Hvis du opdager, at du ofte glemmer at gøre dette efter din aften i byen, skal du lade din tandbørste på din pude før rammer byen. Den lille påmindelse vil hjælpe dig tilbringe minut eller to før den ledes ud for aftenen. Desuden tygge sukkerfrit tyggegummi mellem drinks eller på vej hjem, samt hvislende noget vand omkring din mund, vil bidrage til at øge spyt flow, skylles væk sukkerarter, og mindske den latente syreindholdet i din mund, yderligere reducere den samlede skader på dine tænder.

Hjemmelavet Mundskyl

Har du problemer med stomaching udgifterne til munden skylninger? De fleste individuelle dental planer vil ikke omfatte de rutinemæssige daglige behandlinger, men med lidt opfindsomhed, vil du ikke behøver at pad tegnebøger af Listerine lagerbygningen indehavere enten.

To almindelige opskrifter til hjemmelavede mundskyl er:

1. ½ tsk salt i 8 ounces vand (eller 4 ounce for en stærkere løsning)
2. ½ tsk bagepulver i 8 ounces vand

Start en Virksomhed, Beskyt dine tænder!

Sunde tænder kan koste mere end deres vægt i guld til at opretholde, især hvis de er dækket med det skinnende metal.

For at beskytte din bankkonto lider for meget fra at have en uventet hulrum, tandpine eller avulsion behandlet, bør du virkelig har en god individuel dental plan. Desværre, hvis du er gået uden forsikring for en længere periode, vil de fleste forsikringsselskaber og endda nogle statslige love forhindre dig i at modtage ikke-nødhjælp til de første par måneder efter start en ny plan (det kaldes en karensperiode) . Selv om dette synes fjollet, pointen er at forhindre folk i at vente, indtil de ved, de har et problem, så få forsikring specielt til at have en dyr behandling udført med det samme.

Der er en nyttig smuthul, dog. Hvis du får din individuelle dental plan fra din arbejdsgiver, i modsætning til at betale for en selv, forsikringen er i fuld effekt med det samme. Hvad mere er, i de fleste rådhuse eller rådhuse, kan du registrere et nyt selskab, der ejes af dig, for en lille sum penge ($ 25- $ 50 er ikke ualmindeligt), og ved hjælp af din skinnende nye forretninger certifikat, kan du få dig selv dental forsikring fra din egen virksomhed på discountd sats tilbydes enhver virksomhed, som de forsikringsselskaber!

Så hvis du har brug for at købe dental forsikring for dig selv, starte en virksomhed, og du vil betale mindre for planen og få din dækning med øjeblikkelig virkning, uanset lovgivningen.

Substitution for manglende tænder

Vi har alle set tegnefilm, hvor en gammel mand bliver slået på ryggen så hårdt, at hans tænder pop lige ud af hans mund. Denne gag aldrig rigtig bliver gammel, men ironisk nok, som vi alder, vi kan kræve tandproteser os selv. Heldigvis er der andre muligheder for at erstatte manglende tænder, herunder implantater og broer. Hver af disse tand udskiftning muligheder er bedst i forskellige situationer og forsikringsdækning er forskellig for hver af disse behandlinger, så hvis du mangler en eller flere tænder, bør du kigge ind i alle tre potentielle behandlinger.

Tandproteser er aftagelige og er konstrueret specielt til hver enkelt mund. De tager lidt tid at vænne sig til, men er komfortable, giver dig mulighed for at spise næsten alt, og kan renses hver aften (som i kop tænder ved siden af ​​den gamle mands seng i tegnefilmen). Tandproteser er dækket mindst 50% af de fleste individuelle dental planer.

Implantater er permanente erstatninger for dine manglende tænder, og faktisk forbundet via en titanium falsk rod, der indsættes i dit kæbeben. Men sandsynligvis bedre aftagelige tandproteser, kan du være for gammel til at gå gennem den vanskelige og smertefulde procedure for at få endnu et implantat, en proces, der involverer anæstesi og flere skridt til fuldt færdig, endsige flere. Som sådan er implantater typisk anvendes til at erstatte tænder, der er blevet tabt på grund af traume og ikke blot fattige dental sundhed og tandkødssygdomme. Implantater kan eller ikke kan være omfattet af din dental plan, så hvis få en er en rimelig mulighed, bør du konsultere din tandlæge sundhedspleje udbyder for at se, om det dækker implantater.

Bridges, ligesom implantater, er permanente og kan ikke anvendes til at udfylde huller flere tænder bred. Hvis du mangler en enkelt tand mellem to sunde tænder, kan en falsk, bro tand fastgøres til sine naboer. Desværre broer er meget dyre og som en form for kosmetisk tandpleje, så vil ikke være omfattet af din individuelle dental plan.

Hvis du mangler en eller flere tænder, så tal med din tandlæge om at erstatte dem. Afhængig af din situation, en eller en kombination af de ovennævnte behandlinger kan arbejde for dig.

Typer af fyldninger

Selvom du måske ønske bling effekt som afgives af en guld eller sølv fyldning, er der andre faktorer, du skal overveje, når du vælger et materiale med til at fylde dine tænder.

Metalfyldninger er faktisk mere tilbøjelige til at forårsage dine tænder til at være følsom over for temperatur end amalgamfyldninger, som er hvid. På trods af dette, er de ofte brugt til at udfylde større kindtænder, som guld eller sølv der anvendes, er faktisk billigere end den hvide amalgam materiale.

Hvis du har råd til det, og forsøger ikke at gøre en fashion statement, amalgamfyldninger er de stærkeste og mest naturligt velegnet til dine tænder. Men uanset hvilken type fyldning du får, vil sandsynligvis skal udskiftes i 6-12 år, så hvis du har brug for en masse fyld, så sørg for, at din individuelle dental plan forbliver ajour gennem årene, eller du måske nødt til at skallen ud hundredvis af dollars over tid at opretholde dem.

Børste Up Your Børstning Form

Hvis tandbørstning var en tv-transmitteret sport, ville de kommentatorer have et felt dag med de latterligt individualiserede børstning stilarter hver enkelt af os har udviklet gennem årene. Og ja, nogle af vores styles er mere effektive end andre.

Til at begynde med, de fleste af os ikke børste længe nok. Undersøgelser har vist, at de fleste af os børste til kun 30 sekunder mens tandlæger og andre eksperter tendens til at børste fra 2 til 4 minutter, der er mindst 4 gange børstning handling!

Din tandbørste greb også spørgsmål. En finsk undersøgelse har konstateret, at ved hjælp af en pen-lignende greb, i modsætning til den fælles tennis ketsjer-lignende greb, er lige så effektiv til at fjerne plak, men er også langt mindre tilbøjelige til at skade dit tandkød som du er mindre tilbøjelige til at børste alt for hårdt.

Dog bør du børste op og ned eller i cirkler? Faktisk er det ligegyldigt virkelig så meget som varigheden af ​​din tandbørstning og om du børste for hårdt og forårsage skade på dit tandkød. Gå med hvad motion du er mest komfortabel med.

Endelig, hvis du er ude af tandpasta, kan du stadig få den vigtigste fordel ved børstning, fjernelse af plak, ved blot at børste med almindeligt vand.

Husk, at din daglige børstning er den vigtigste og mest effektive del af din individuelle dental plan.

Børste dit Tongue

Du tror, ​​du er en all-star tandbørstning maskine da din yoga har givet dig fleksibilitet til at vride armen og håndled i vinkler, der når selv de mest undvigende hjørner af din mund og bageste kindtænder. Ingen plak på tænderne eller tandkød kan undslippe din Zen-lignende beherskelse af kunsten at tandbørstning!

Tænk igen. Under et mikroskop, din tunge ligner en lille skov af buske eller svampe, i henhold til hvilken du kan huser plak, madrester og bakterier. Bortset fra at bidrage til en lidt funky ånde, selv efter du har børstet disse blinde passagerer vil uundgåeligt få flyttet rundt på resten af ​​din mund mellem børstninger.

Ingen individuelle dental plan er komplet uden en god tunge børstning.

Ingen undskyldning for ikke at have Dental Dækning

Næsten halvdelen af ​​alle dental udgifter i Amerika betales ud af lommen, men med den nuværende brede vifte af individuelle dental planer til rådighed, er der virkelig ingen grund til, at skulle være sandt.

Under bare en tand fyldt kan koste alt fra $ 75- $ 200, som handler om det samme beløb som de samlede årlige omkostninger for at tilhøre en individuel rabat dental plan. Desuden vil der med en dental plan vil du faktisk være i stand til at råd til de anbefalede to gange årligt besøg hos tandlægen for rengøring og inspektion, som vil hjælpe med at holde dine tænder i en sund tilstand og hjælpe dig med at undgå endnu dyrere og smertefulde procedurer ned linjen .

Selv om prisen for en individuel dental plan kan synes som en masse, at omkostningerne ved ikke at have en kan være meget større. Med de mange forskellige overkommelige planer til rådighed i dag, er der ingen undskyldning for ikke at have dental dækning.

Venteperioder

Har du fundet dig selv med en ømme tand, ingen Advil, og ingen dental forsikring? Desværre kan du ikke blot købe dental forsikring i morgen, og forventer dem til at dække dine tænder med det samme.

Næsten enhver individuel dental forsikring plan har en ventetid perioden fra den 6. til 18 måneder lange, i hvilket tidsrum du vil betale, men din udbyder ikke vil dække de fleste procedurer. Dette er en stor grund til at tilmelde sig en dental forsikring plan nu, selv om du måske ikke brug for en.

Hvis du har brug for at få udført arbejde på dine tænder hurtigt, så bør du overveje en rabat dental klub i mindst på kort sigt, som beskyttelse under disse planer er i kraft umiddelbart efter tilmelding.