Dental Planer: Group Dental Tips

Fælles Tooth Brush Opbevaring og den fælles Kolde

Dele din tandbørste med din orm-gumlede lillebror er grov, men holde din tandbørste i samme beholder som hans kan være lige så slemt. Tandbørste beholdere kan blive stærkt forurenet med bakterier og vira. Hvad mere er, kan holde din tandbørste på en vask eller tæller overlade den sårbar over for luftbårne sygdomme.

Deling af en tandbørste beholder er en dårlig gruppe dental plan, så hvis du vil undgå deling sygdomme, bør du tænke på at få din egen container, især en lukket, privat en, som du kan rense ud med jævne mellemrum.

Gruppe Dental Planer og seler

En gruppe dental plan koster mindre per person end individuelle planer, dækningen tilbydes af begge typer er omtrent det samme, og en gruppe plan kan koste en lille virksomhed ud for intet (så lidt som $ 15 per person per måned) at tilbyde. Så hvad er hagen?

Bortset fra den indlysende og uundgåelige ulempe, at gruppe dental forsikring kan ikke være skræddersyet til hver enkelt i din organisation, er det også usandsynligt, at give så meget dækning for visse procedurer. For eksempel vil en gruppe plan dækker typisk en lavere procentdel af udgifterne til tandregulering eller ikke dække det.

Hvis din arbejdsgiver tilbyder en gruppe dental plan, bør du læse planens detaljer omhyggeligt at beslutte, om du ønsker at fravælge. For eksempel, hvis du planlægger at få seler og din gruppe politik dækker ikke dem, så er du nødt til at finde enten supplerende dækning eller en måde at supplere din nuværende dækning for at gøre seler overkommelig. Mange arbejdsgivere tillader en ansat at tilmelde sin egen dental forsikring og vil derefter refundere medarbejderen uanset virksomheden ville betale for optagelse i koncernens politik, så du kan potentielt få din egen politik og stadig have det delvist dækket af din arbejdsgiver.

Hvis din arbejdsgiver gruppe dental plan er utilstrækkelig til dine behov, bør du overveje dette for at tilslutte de manglende huller dækning.

Gruppe Dental Insurance sparer Medarbejdere Money

Ønsker du at give dine medarbejdere med tandsundhed dækning?

En gruppe dental plan, fra en medarbejders synspunkt bør arbejde ligesom de fleste normale dental sundhed planer. Fordelen ved at bruge en gruppe dental planen er, at den pr-personers sats er typisk meget mindre, end hvis hver enkelt medarbejder var forsikret individuelt.

Hvis du er en arbejdsgiver af en lille virksomhed, der søger at give dine medarbejdere med tandsundhed dækning, bør du overveje de mange forskellige gruppe dental planer på markedet, fra den traditionelle gruppe dental forsikring til gruppe rabat dental planer, for at finde en, der passer bedst til din virksomheds økonomi. Hvis du allerede give en gruppe sygeforsikring plan, de fleste virksomheder tilbyder meget god, tilbagediskonterede værdier på en kombineret sundhed / dental pakke, så du bør starte din søgning med din nuværende udbyder for at se, hvad de kan tilbyde dig.

Du behøver ikke at give den mest omfattende dækning som selv den mest ydmyge plan vil blive meget værdsat af dine medarbejdere, så sætte en op for din organisation er værd at se på.

Chew Din vej til sunde tænder

Du kan faktisk tygge din vej til et godt helbred med sukkerfrit tyggegummi. Selv om sukkerindholdet i de fleste tandkød kan være brutal på din emalje og forårsage huller i tænderne, tygge sukkerfrit tyggegummi efter måltider kan stimulere din mund til at producere spyt, som igen reducerer surhedsgraden i munden og de skader, at fødevarer vil gøre for din emalje.

Hvis du er en arbejdsgiver, en billig måde at supplere din virksomheds gruppe dental plan, eller for at gøre op noget for ikke at have en, er at sikre, at der er nogle sukkerfrit tyggegummi rundt for dine medarbejdere til at tygge på efter måltider. Hvad mere er, kan det også hjælpe supplere enhver anti-rygning program din virksomhed kan tilbyde.

Supplere din gruppe Dental Plan

Er din arbejdsgivers gruppe dental dækning utilstrækkelig for din familie? Hvis du har præ-teenagere, der kan have brug for seler og en gruppe dental plan fra din arbejdsgiver, der ikke dækker det, så kan det være nødvendigt at søge supplerende dækning andre steder. Uden dækning, en specialtandlæge anklager er simpelthen overvældende for de fleste mennesker.

Med den brede vifte af dental planer til rådighed på markedet, kan du ønsker at købe en individuel dental plan for medlem af din familie, der vil højst sandsynligt brug for den ekstra dækning eller en hel familie plan. Med uanset dækning strategi du vælger, at købe en supplerende dental plan kan spare dig penge i det lange løb.

Floss Type betyder ikke noget

Vokset, un-voksbehandlet, vævet, sønderdele resistente, mint-smag, tynde, farvede, eller Harry Potter tema; hvad der virkelig er den bedste form for tandtråd?

Undersøgelser har vist, at det er ligegyldigt, hvilken slags tandtråd, du bruger på dine tænder, bare at du bruger den. Børstning simpelthen fjerner ikke nok plak alene at udgøre en god mundhygiejne. Sørg for at tandtråd mindst én gang dagligt for at sikre, at dine tænder og tandkød linjer ophold plak-fri og sund.

Hvis dit barn ikke er meget begejstret for tandtråd, betyder det, at du kan mageligt lade ham eller hende til at vælge selv de mest latterlige-tilsyneladende tandtråde på hylden, så længe det betyder, at de begynder at tandtråd så unge som muligt. Tandtråd er en central del af enhver families gruppe tandsundhed strategi.

Prisbillig Group Dental Dækning for små virksomheder

Er din lille virksomhed søger at give det medarbejdere med gruppe dental forsikring?

Så du har lavet et stort skridt. De fleste små virksomheder ikke engang overveje at tilmelde deres medarbejdere i en gruppe dental plan, som de er intimideret af den tilhørende omkostninger. Heldigvis er der mange planer på markedet forplejning specielt til den lille virksomhed, såsom BlueCross BlueShield s EmployeeElect Plus plan, som kun kræver din virksomhed til at betale $ 15 per medarbejder per måned.

Selv ved fod sådan en beskeden del af dine medarbejderes dental dækning, kan du gemme dem en hel del penge, som gruppe dental planer, der tilbydes til virksomheder kommer på en meget bedre sats end planer købt af individuelle eller familier uden regi en virksomhed .

Dine medarbejdere vil sætte pris på gestus, og du vil gøre dem en god tur i at yde dental dækning for dem.

Common Law Ægteskab og Dental Insurance

En af de gode ting ved at få gruppe dental dækning fra din arbejdsgiver, er, at din ægtefælle og familie vil normalt blive dækket så godt. Men det samme er ikke nødvendigvis tilfældet for din samme køn eller levetid partner, som du ikke er gift.

Hvis du er i et heteroseksuelt forhold, hvor du har boet sammen med din partner gennem flere år, bør du konsultere de fælles lov ægteskab regler for din tilstand. Efter nogen tid, specifikke for hver stat, din partner lovligt og automatisk bliver din ægtefælle, ingen ceremoni eller "I Do" påkrævet. Så snart dette sker, skal han eller hun være dækket under din arbejdsgivers gruppe dental plan, selv om byrden er på dig at lade din arbejdsgiver vide af ændringen i dit ægteskab status.

Hvis du er i et homoseksuelt forhold, er der imidlertid ingen sådanne tilsvarende ret og mange stater anerkender ikke homoseksuelle ægteskaber overhovedet. Heldigvis nogle arbejdsgivere vælger at anerkende homoseksuelle ægteskaber uanset statens lovgivning, så du bør forhøre sig om din arbejdsgivers ydelser politikker vedrørende par af samme køn, selv hvis din tilstand ikke genkender sådanne fagforeninger.

Gruppe Dental og fastholdelse

Tror, der er ingen grund til at give gruppen dental forsikring til dine medarbejdere? Tænk igen.

Undersøgelser har vist, at medarbejderne placere en høj værdi på både sundhed og dental dækning, og at give både fører til en meget højere medarbejder fastholdelse hastighed over tid. Udgifterne til uddannelse af nye medarbejdere og miste oplevelsen af ​​en veteran, kan langt opvejer omkostningerne ved at levere en gruppe dental plan, især med den række af overkommelige muligheder på markedet i dag.

Med blot et par timers arbejde kan du have en god idé om, hvad gruppen dental ville koste din organisation, så det er værd at indskrive i en til at hjælpe med at holde dine værdifulde medarbejdere rundt længere.