Dental planer: Find en Tandlæge Tips

Besøg tandlæge, før at lave en aftale

At finde tandlæger i disse dage er virkelig nemt at bruge internettet. Der er snesevis af både nationale og lokale fortegnelser over tandlæger og tandpleje specialister online. Desuden kan din tandlæge sundhedspleje udbyder give en liste over tandlæger i dit område, der vil behandle patienter, der er omfattet af Deres politik.

Med en betydelig gruppe af potentielle dental sundhedspersonale til at vælge fra, at det vanskelige spørgsmål spørger i disse dage er ikke, hvordan man kan finde en tandlæge, men snarere, hvordan man finder en god tandlæge. Desværre er der ingen pålidelig fælles peer review eller kunde gennemgang ressource til rådighed, så din bedste chance er formentlig stadig mund-til-mund anbefalinger.

Derfor, når du flytter til et nyt område, så spørg dine naboer, hvis de har en fundet en god tandlæge, eller i mangel heraf, besøge nogle tandlæger bekvemt placeret til hvor du bor, møde dem personligt, og tjek deres kontorer. Hvis du ser leer, tænger, tabeller med stropper, og høre højt skrig, bør du nok gå videre, indtil du finder et miljø, der er mere til din smag.

Selv med en god anbefaling, er der ingen erstatning for tjekker en tandlægepraksis personligt før begå. Hvis en tandlæge ikke engang tale med dig, så skal du glemme ham og finde nogen venligere.

Sandheden om Tartar

Tænk plak er nasty? Nå, tarter er meget værre, da det er faktisk hærdet plak dannet af døde bakterier, spyt, madrester og mineraler. Hvad mere er, det ser ulækkert, bærer en gul-brun nuance og danner omkring tandkødsranden af ​​dine tænder.

I modsætning plak, som kan fjernes dagligt med en god børstning, når tandsten former det kun kan fjernes med en fuld tandrensning af tandplejer. Endvidere når det danner i første omgang, tandsten tendens til at sprede sig meget hurtigt og kan forårsage alvorlige skader på dine tænder og tandkød hurtigt.

Rengøring dine tænder regelmæssigt kan forhindre tandsten dannes i første omgang, men hvis du gør bemærker en crusty gul eller brun rest danner overalt omkring din tandkødsranden, som ikke fjernes ved en god børstning, bør du finde en tandlæge med det samme for at løse situationen før det bliver værre.

Din livsstil og dine tænder

Deltager i tilfældige gade spektakler med enhver frekvens udgør en klar risiko for dine tænder. Selvom du måske børste, tandtråd, skyl, og besøge din tandlæge regelmæssigt, du stadig kan gøre uoprettelig skade på dine tænder gennem din stue-on-the-edge livsstil. Ud over risikoen for at have en tand slået ud i lejlighedsvis gade slagsmål, er der flere mindre indlysende måder, du kan lægge dit tandsundhed i fare.

Brug Tobak
Hormonelle ændringer (puberteten, etc.)
Clenching og slibning tænder, også under søvn
Stress
Nogle medikamenter, mindske strømmen af ​​spyt (konsultere din læge om sådanne bivirkninger af medicin, du måske tage)
Dårlig ernæring gør det vanskeligt for kroppen at bekæmpe infektioner, såsom gummi sygdom
Sygdomme, på samme måde, kan gøre det vanskeligt for kroppen at påtage sig yderligere bakterier i munden

Nogle af disse levevilkår, såsom sygdomme eller hormonelle forandringer, kan du have meget lidt kontrol over. Andre, såsom dårlig ernæring og rygning, er klart i din evne til at fastsætte, ellers bør du finde ud af at finde en god tandlæge.

For dem, der ligger i mellem disse to lejre, er der forskellige grene af medicin, der kan hjælpe dig med at håndtere emner som stress og knyttede og slibning dine tænder, både sædvanligt og i løbet af din søvn. Hvis du finder dig selv at sætte kryds ud for en flok af emnerne på listen, bør du konsultere din sundhedsprofessionel at se, hvordan at mindske indvirkning på dit helbred og på dine tænder.

Tips til toothaches

En tandpine er ikke grund nok til at køre ud og finde en tandlæge med det samme, da ikke alle er forårsaget af hulrum. Selv dem, der ikke kan behandles af en professionel i nogen tid, afhængigt af både din og din tandlæge s tidsplaner. Heldigvis er der en række tricks til at lette din tandpine i mellemtiden.

Nogle tandpine er forårsaget af små bidder af mad bliver indgivet ubehageligt mellem tænderne eller i din tandkødsranden. I disse tilfælde, skylning kraftigt med varme (som i kropstemperatur) vand eller tandtråd kan lindre smerte næsten øjeblikkeligt.

I mere persistente tilfælde vil skylning med whisky eller varme, saltvand ofte lette smerten. Du kan også prøve at massere dit tandkød omkring smertende tand med enten fingrene eller med en isterning. Aspirin og andre over-the-counter smertestillende medicin kan også hjælpe med at lette mange tandpine.

Må dog ikke anvende varme til tandens området, fordi der i tilfælde af, at smerte skyldes en infektion, kan du faktisk gøre infektionen værre.

Forskellige Tandlæger til forskellige mennesker

Du har lige flyttet dine 2,5 børn, forstæder overfald køretøj, og komplet sæt af græsplæne møbler til et nyt hus i en ny by. Selvfølgelig din første bekymring, efter at din ridning plæneklipper bliver losset, er at finde en tandlæge for din familie.

Hvis du spørger, hvordan du finder en god tandlæge for din familie, kan du spørge det forkerte spørgsmål. Disse dage, forskellige tandlæger har forskellige specialer og aldersgrupper, at de måske ser oftest. Et lille barn ville være bedre stillet set af en pædiatrisk tandlæge, og din snart-til-være-live-i mor-in-law ville være bedre tjent med en geriatrisk tandlæge.

Så i stedet for at forpligte sig til en tandlæge for hele din families forskellige behov, overveje at finde et par tandlæger, der er bedre egnet til hvert medlem.

Finde Tandlæger, der accepterer din dental dækning

En dag du vågner op for at finde dig selv i en ny by, med et nyt job, ny dental forsikring, og en tandpine. Hvordan finder du en tandlæge?

Selv hvis du kender nogen i området, der kan anbefale en god, venlig, blid tandlæge, kan han eller hun ikke service tænder, der er dækket af din tandsundhed plan. Mange planer, såsom PPO forsikringer eller HMOs, kan give en liste af praktikere, der accepterer din politik. Disse lister er sjældent omfattende, så når de forsøger at finde en tandlæge, at den eneste måde vide med sikkerhed, hvis man vil acceptere din tandsundhed plan er at spørge.

At finde en god tandlæge

Når man står med udsigten til en fyr vinke et bor spinning på mere end 800.000 omdrejninger i munden, du virkelig ønsker at vide, at han er god til hvad han gør.

Spørgsmålet om, hvordan man finder en god tandlæge er en at de fleste mennesker tumle med på et tidspunkt. Med internettet, er det nemt at få en nær uudtømmelig liste over tandlæger i dit område, og din tandlæge forsikring kan også tilbyde en liste over tandlæger, der er mindre omfattende. Med så mange at vælge imellem, beslutter hvilken tandlæge har det stadige, ren hånd for munden er ikke let.

Desværre er det stadig svært at slå gode gamle mund-til-mund anbefalinger om gode tandlæger Men hvis du er ny i et område, kan sådanne henstillinger være svært at komme med. Uden sådanne anbefalinger, er du sikkert bedre stillet vælge en tandlæge, der ikke er en forvaltes pleje praktiserende læge, såsom en tandlæge, der primært ser patienter omfattet af HMOs. Disse tandlæger generelt er blevet kritiseret for at forsøge at håndtere alt for mange patienter på et tidspunkt, blot for at få enderne mødes.

Tooth Overfølsomhed

Er dine tænder følsomme over for kolde eller varme temperaturer? Du er ikke alene. Tand overfølsomhed påvirker mere end 45 millioner amerikanere, 10 millioner af dem kronisk.

Tand følsomhed er ikke i sig selv en grund til at finde en tandlæge med det samme, selvom det kan være en advarsel om, at du skaber unødvendig problemer for dit tandkød. Smerten selv er oftest forårsaget af en vigende din tandkødsranden, som er ofte relateret til børstning for hårdt (2 ud af 3 amerikanere børste for hårdt), eller med en børste med hårde børster.

For at undgå vigende tyggegummi linjer og ubehag forbundet med dem, ikke børste så hårdt, som du gør nu, og skift til en tandbørste med blødere børster. Selvfølgelig er der andre faktorer, som kan forårsage tyggegummi linjer til at trække sig tilbage, så kontakte din tandlæge med yderligere spørgsmål.

Dental fobi

Hvad enten fra ser tandlægen scene Little Shop of Horrors en alt for mange gange, fra at høre mareridtsagtige historier fra venner og familie om ture til tandlægen, eller måske endda fra personlig erfaring, har mange mennesker udviklet en frygt for at besøge en tandlæge for endnu en rutine rengøring.

Ironisk nok, dem med dental angst er blandt de mest tilbøjelige til at udvikle alvorlige orale forhold, der kræver de mest smertefulde og dyre behandlinger, da tandpleje er mest effektiv, når den er forebyggende. Hvis du ser en tandlæge regelmæssigt, han eller hun vil kunne fange eventuelle problemer med dine tænder eller tandkød i deres tidlige faser, før de bliver alvorlige. Derfor overvinde din tandlæge angst er ekstremt vigtigt for din generelle tandsundhed, især hvis du ikke har set en tandlæge i en lang periode.

Det vigtigste skridt i at overvinde din frygt er at finde en tandlæge, med hvem du har det godt kommunikere, da kommunikation er nøglen. Du er nødt til at føle sig godt tilpas forklare din frygt, og han eller hun skal være i stand til at besvare alle dine spørgsmål på en betryggende måde, samt at fortælle dig præcis, hvad der bliver gjort hvert øjeblik, at han eller hun er i og omkring munden .

Desværre er der ingen hurtig guide om hvordan man finder en god tandlæge, især en, der vil hjælpe berolige dig under dine besøg, så du kan blive nødt til at besøge flere, indtil du finder en, med hvem du har det godt.