Dental Planer: Family Dental Tips

Hvor meget Tandpasta bruges

"Dine tænder kommer til at blive sort og falde ud af dig munden af ​​din trettende fødselsdag!"

Mellem din mors dommedags advarsler om, hvad der vil overgå din mund, hvis du undlader at børste ofte nok, din tandlæge nagende, at du ikke tandtråd nok, og TV spærreild af reklamer, der fremmer vigtigheden af ​​blændende, blændende hvide tænder, kan børnene få temmelig bange af, hvad der kan ske med deres tænder, og mange begynder at overkompensation ved sætte enorme dynger af tandpasta på deres pensler. Efter alt, skal mere tandpasta betyde renere tænder, right?

Forkert. Ifølge American Dental Association, et barn har brug for kun en lille mængde tandpasta til børstning, der svarer til størrelsen af ​​deres pinky finger negl, mens voksne har brug for et tyndt lag lige længe nok til at dække længden af ​​børstehårene, og ikke en bunke. En integreret del af din familie dental plan bør ikke være blot at få dine børn at børste mere, men at børste korrekt.

Baby Bottle huller i tænderne

Tænk, at bare ved at have dit barn undgå søde sager og ved at sikre, at de er tilstrækkeligt dækket af din familie dental plan, at deres tænder er i det klare? Ikke så!

Baby flaske huller i tænderne er den eneste alvorlige tandsygdomme almindeligt hos børn under tre år. Det er forårsaget ved at efterlade en mælk eller juice flaske i dit barns mund, efter at de er gået på vågeblus. Huller i tænderne er forårsaget af interaktionen af ​​bakterier og kulhydrater til at producere syre, som nedbryder tandemaljen. Normalt spyt hjælper fordøje sukker og andre kulhydrater, før bakterierne kan komme til meget af det, men spytproduktion falder markant efter at sove, forlader dit barns tænder mere sårbare over for et par drypper mælk eller saft sidder i deres mund.

Ved at fjerne flasken fra dit barns mund efter lur tid er begyndt, eller, endnu bedre, ved at afslutte en flaske før lur tid, kan du reducere risikoen for baby flaske huller i tænderne til dit spædbarn.

Huller i tænderne i mindreårige

Huller i tænderne er de mest kroniske sygdom beløb børn i alderen 5-17 i Amerika. Med 59% af børn i denne aldersgruppe påvirket, er din familie dental forsikring op til udfordrende at beskytte dine børn?

Heldigvis er der mange ting, du kan gøre for at mindske chancen for, at du bliver nødt til at have dine børn i for fyld. Først er at få dem børste efter hvert måltid eller mindst 2-3 gange dagligt, og tandtråd før sengetid.

Desuden kan justere deres kost også forbedre deres tænder, samt deres generelle sundhed. Hvis dine børn elsker sodavand, så prøv at lade dem drikke kulsyreholdige drikkevarer kun til måltiderne og ud af et strå, hvis muligt, da begge justeringer vil begrænse de skader, sodavand kan påføre deres tænder. Eliminering sukkerholdige fødevarer, særlig klæbrig og gummy slik, kan også sikre en bedre tandsundhed.

Realiseringen af ​​disse kostændringer vil ikke blot bidrage til at sikre, at dine børn vil have sunde tænder, vil de også være langt mindre tilbøjelige til at være overvægtige.

Baby tænder er vigtige, Too

Hvad sker der med dit barns tænder vil ikke påvirke deres voksne tænder, ikke? Tænk igen! Det er en udbredt misforståelse, at et barn får en frisk start, når hans eller hendes brugte baby tænder falder ud til fordel for skinnende, nye, voksne tænder. Desværre er det ikke tilfældet, og dårlige dental vaner praktiseres tidligt kan påvirke et barn langt ind i voksenalderen.

Dårlige dental vaner med din baby kan føre til barndommen paradentose, hvor bakterier invadere tandkød og ledbånd, der understøtter tænderne. Venstre umarkeret, paradentose kan forårsage tænder til at falde ud tidligt, og tand socket knogler til at erodere. Dette kunne muligvis føre til alvorlige problemer for blivende tænder, når de i sidste ende komme til at erstatte de skrantende baby tænder.

For at undgå at sætte dit barns fremtidige voksne tænder i fare, skal du sørge for at rense dit spædbarn tænder to gange dagligt, indtil han eller hun er klar til at børste uden din hjælp. Desuden bør et barn se en pædiatrisk tandlæge regelmæssigt, så snart begyndervanskeligheder begynder, så sørg for at have en god familie dental plan, før det bliver et problem.

The Mouth Wash Myth

Tror, du har outsmarted din aldrende tandlæge ved at bruge nogle smarte munden vask i stedet for tandtråd? Tja, han vil sikkert have et godt grin over dine svage gummer og eroderede tænder næste gang han ser dig!

I modsætning til almindelig myte, behøver mundskyllemidler ikke vaske din mund og bestemt ikke med til at skabe stærkere tandkød ligesom tandtråd gør. Selvom mange, såsom Listerine behøver hjælpe med at nedbryde plak har undersøgelser vist, at skylning med almindeligt postevand kan være næsten lige så effektive.

Selv hvis du og dine børn virkelig hader tandtråd, din bedste familie dental plan er at holde sig til den afprøvede og sande børste og tandtråd kombination, supplere den med dental skylninger som anbefalet af din familie tandlæge.

Børnesygdomme Myter

For næsten et århundrede tandlæger og læger har skylden en næsten endeløs liste af barndommen lidelser om begyndervanskeligheder, herunder feber, irritabilitet, røde kinder, savlen, diarré, fodring problemer, og andre.

I virkeligheden mens børnesygdomme forårsager nogle ubehag og smerter i et spædbarn mund, det har ingen alvorlige ledsagende symptomer. Hvis dit barn har feber, er det ikke det begyndervanskeligheder, der er årsag til varme, men en egentlig sygdom, der bør kontrolleres af en læge, hvis det er en "high-grade" feber.

Den eneste potentielt alvorlig bivirkning af begyndervanskeligheder er på din tegnebog. Ud over den meget bredere sort og mængde af fødevarer din hastigt voksende barn vil forbruge, fastsættelse noget, der går galt med hans eller hendes tænder kan være meget dyrt. Så selv før dit barn begynder at producere ondskabsfulde gnashers, bør du sikre dig, at din familie dental dækning giver dit barn til at se en pædiatrisk tandlæge. Hvis ikke, bør du overveje at få nogle supplerende forsikring for at beskytte tænderne, at din baby gik gennem mildt ubehag til at vokse.

Graviditet og Plaque

Bekymret for, at din voksende fosteret vil sap alle dine næringsstoffer? Det er en fælles myte, at de siver alle dine calcium, så du med næppe nok til at holde din pearly hvidvinene stærk nok til at tygge kartoffelmos.

Heldigvis vil dine tænder ikke lider af nogen mangel på calcium under graviditeten, men du kan opleve en stigning i mængden af ​​plak på tænderne skyldes dine raser, gravide hormoner. Det er således endnu vigtigere at børste dine tænder mindst to gange dagligt og tandtråd dagligt under din graviditet.

Du bør tale med din tandlæge så tidligt som muligt i første trimester at vurdere tilstanden af ​​din mundhygiejne, samt at komme med en tandsundhed plan for varigheden af ​​din graviditet. Hvis din familie ikke har en familie dental plan, er dette en vigtig tid til at overveje at få en, både for dig og for dit barn.

Pediatric Dentistry

Du har en stor tandlæge, der kan knække en beskidt vittighed med de bedste af dem, men du er lidt trætte om at bringe dit barn til ham.

Faktisk bør du ikke være at bringe dit barn til en hvilken som helst tandlæge i første omgang. Pediatric tandlæger har fået yderligere to års træning at gøre sig bekendt med de komplicerede emner vedrørende tand udvikling. Disse mere specialiserede tandlæger vil ikke engang beskatte din tegnebog mere end normale tandlæger, som næsten enhver familie dental plan vil have nogle pædiatriske tandlæger, der er anført i dit område, der vil koste dig mere end en normal tandlæge ville.

Når du søger rundt for tandlæge til dit barn, sørg for at få en pædiatrisk tandlæge med erfaring og specialviden dit barn fortjener.

Når at tage din baby til tandlægen

Det er aldrig for tidligt at få dit barns tænder tjekket ud af en tandlæge. Mens de fleste babyer begynder begyndervanskeligheder mellem fem og syv måneder, babyer kan tænder allerede en måned gammel og endnu senere end halvanden år gammel!

Uanset hvor lang tid det tager dit barn til at gå gennem den smertefulde proces med at producere hård, baby chompers, jo tidligere du tager ham eller hende til en tandlæge, jo før du ved af alle potentielt dårlige forhold, der kan have gavn af tidlig behandling.

Vær forberedt på disse uundgåelige tandlægebesøg og de dermed forbundne omkostninger ved at sikre, at du har en familie dental plan. Hvis din arbejdsgiver ikke dækker dit barn, så skal du shoppe rundt efter en billig dental plan på egen hånd.