Dental Planer: Dental Planer Tips

Tabende Tænder og alderdom

Tredive år siden, de fleste voksne i USA tog det for givet, at de ville miste deres tænder, når de blev ældre. Det er slet ikke sandt, men mange af landets 75 millioner aldrende store årgange stadig tror det.

Sandheden er, at med en ordentlig tandpleje, herunder daglig tandbørstning og brug af tandtråd, hyppige (hver 6. måned eller deromkring) tandlægebesøg, og en sund kost, er der ingen grund til, at du ikke skal holde alle dine tænder for hele dit liv.

Den mest almindelige årsag til tandtab er tandkødssygdomme, også kaldet paradentose. Gum sygdom er primært forårsaget af plak akkumulere langs tandkødsranden, så fjerner plak fra tænderne dagligt virkelig kan holde dem sunde og i munden.

Så ikke bare træde tilbage dine tænder til eventuel tab ligesom millioner af andre amerikanere; drage fordel af din dental plan (og hvis du ikke har en, købe en af ​​de mange overkommelige dental planer nu på markedet), se en tandlæge, og begynde at behandle dine tænder ordentligt. Det er ikke for sent at sikre, at de holde sig omkring, så længe du gør.

Øjeblikkelig Dækning for eksisterende forhold

Hvis din ømme tand driver dig til vanvid, og du ikke har nogen dental dækning, kan du ikke ønsker at vente gennem processen med at ansøge om en dental forsikring. Ikke alene kan ansøgningsprocessen tage flere dage, men forsikringsselskaberne ofte ikke dækker allerede eksisterende forhold for nye ansøgere.

For at berolige ømme tand uden at belåne dit hjem, bør du overveje at tilmelde dig i en af ​​de "nedsat gebyr," overkommelige dental planer. Disse planer tilbyde rabatter på behandling for allerede eksisterende forhold, og vil dække dig at starte den næste arbejdsdag efter registreringen.

To slags Dental Health Plans

Forsøger at finde ud af den billigste måde at holde dine pearly hvidvinene lyse og pearly? Medmindre din arbejdsgiver giver dig en traditionel dental forsikring, vil du sandsynligvis spare flere penge i det lange løb, hvis du køber din egen dental forsikring out-of-pocket, snarere end at lægge skæbnen for at holde dine tænder sunde. Disse dage, der er en tand sundhedsplan til rådighed for næsten alle individuelle finansielle og sundhedsmæssige situation, så den største beslutning, du bliver nødt til at gøre er mellem de forskellige typer af dækning til rådighed. To af de mest populære typer omfatter forvaltes pleje forsikringspolicer og rabat dental planer.

Dental forsikring politikker kræver, at du betaler et månedligt gebyr, dækker en ofte stor fradragsberettigede for behandling, og kræver, at du giver en co-betaling med hvert besøg. Men de dækker en meget væsentlig del af din behandling, så hvis du får en masse arbejde på dine gnashers en traditionel forsikring kan spare dig for en masse penge.

Nedsat gebyr dental planer, også kendt som discount dental planer, er mere overkommelige, og kun kræver et relativt beskedent årligt gebyr; ingen andre gebyr! Medlemmer af en rabat dental plan giver tandlæger og specialister med deres medlemskort på tidspunktet for behandlingen og får tilbudt en rabat. Rabatten vil typisk ikke være så væsentlig som hvad et forsikringsselskab ville dække, men hvis du ikke får dine tænder behandlet professionelt ofte modellen årlige kontingent af en rabat dental plan kan spare dig for en masse penge i forhold til den månedlige gebyrer for traditionel forsikringsdækning.

Selv inden for disse to brede kategorier, der område store sorter af personlige planer til rådighed. Så før du foretager nogen store beslutninger, bør du gøre din forskning, foretage nogle opkald, og tage din tid til at finde den rigtige tandsundhed plan for dine tænder og din tegnebog.

Mercury fyldninger

Så du har fået en rigtig gammel, veteran påfyldning sidder i munden, der oprindeligt blev lavet med kviksølv, en frygtelig giftig kemisk og en, der ikke anvendes i fyld i mange år.

Heldigvis, ligesom bygninger med asbest ikke har brug for asbest udskiftet med mindre bygningen bliver renoveret, du behøver ikke at få at kviksølv ud af munden, medmindre fyldet springer ud eller på anden måde beskadiget. Den amerikanske Dental Association har fastslået, at der ikke er nok kviksølv i fyldet materiale til rent faktisk at gøre dig noget ondt, så du fint at lade det være.

Men hvis den sølv farve af fyldet generer dig, og du ønsker en mere naturlig, hvid-farvet fyldning, skal du først kontrollere, om din dental plan vil dække en sådan udskiftning. Nogle dental planer arbejde under en billigste alternativ behandling og ikke vil dække en ny fyldning, der bliver sat i af rent kosmetiske årsager.

Selvom du ikke behøver at bekymre dig om at erstatte dine kviksølv fyldninger, hvis du stadig ønsker at erstatte dem, bør du konsultere din tandsundhed plan for at se, om de vil dække procedure.

Dental Erosion er uundgåelig

Tror du kan snyde forsikringsselskaberne med perfekte tandhygiejne og til dato hulrum-fri, mousserende, perlemorsfarvet hvide? Tænk igen!

Selv de bedste dental vaner ikke forlader dine tænder fri fra den daglige trummerum af at spise, drikke, og vejrtrækning. Over tid, dental erosion forårsaget af sådanne næsten uundgåelige ting som tygge, slibning, udsættelse for syrer i fødevarer (selv sunde fødevarer som frugtsaft), og vejrtrækning i forurenet luft, kan i sidste ende slides ned tænderne og forårsage mindre hulrum at forekomme. Hvad mere er, selv børstning kan ofte undlader at fjerne plak fra de dybe riller til stede i dine større kindtænder.

Selv med pletfri tandhygiejne, er det stadig i din bedste interesse at tilmelde sig en tand sundhedsplan af en slags. Du kan sikkert slippe afsted med at købe en af ​​de mest overkommelige dental planer, som du sandsynligvis ikke brug for omfattende dækning, der tilbydes af bedre planer.

Tandkødsbetændelse Behandlinger

Er dit tandkød lidt hævet og bløder let? Så kan du have en mild form for gummi sygdom, der kaldes tandkødsbetændelse. Mere end 75% af amerikanerne, der er fyldt 35 lider af en form for gummi sygdom, og hvis disse er din eneste symptomer, så er du i temmelig god figur. Men hvis venstre ubehandlet, kan tandkødsbetændelse blive virkelig nasty, så sygdommen er bedst håndteres tidligt.

Det anbefales, at du ser din tandlæge, så snart du kan, men hvis du ikke har dental forsikring og kan ikke punger ud for nogen af ​​de overkommelige dental planer på markedet, som du bør overveje at gøre, hvis det overhovedet er muligt, er der stadig over-the-counter behandlinger for tandkødssygdomme.

Skylning munden med Listerine, eller et generisk tilsvarende indeholder et antimikrobielt kaldet chlorhexidin, kan hjælpe med at forhindre og også hjælpe med at bekæmpe tandkødsbetændelse. Desuden Colgate Total, som indeholder det antibakterielle triclosan, er FDA godkendt til at bekæmpe tandkødssygdomme.

Hvis du opdager, at dit tandkød svulme op og bløder let, og er følsomme i almindelighed, se en tandlæge og prøve disse let tilgængelige behandlinger til at bringe dit tandkød tilbage til toppen sundhed.

Wisdom Teeth

Skal jeg virkelig nødt til at få min visdom tænder fjernet?

Det afhænger af, hvordan de kommer i. Hvis din visdom tænder effekt mod dine bageste kindtænder, der er nævnt en indgang som "kommer ind sidelæns", så vil du sandsynligvis nødt til at få dem fjernet, eller lide for det i det lange løb.

Desværre kan en tandlæge kun gætte på, om du får brug for din visdom tænder fjernet, før de begynder at komme ind, som typisk opstår i alderen 17 og 20. Så hvis du har en teenager nærmer sig visdom tand periode, bør du revurderer din families tandsundhed plan om at se, hvor meget det vil dække. Afhængigt af kompleksiteten af ​​proceduren er nødvendig, kan omkostningerne for at have ens visdomstænder fjernet være enorme, især hvis der anvendes anæstesi. Så hvis din nuværende dental plan ikke dækker langt størstedelen af ​​en sådan procedure, bør du overveje at skifte til en af ​​de mange andre dental planer på markedet.

Kræftsår

Nogensinde spekulerer på, hvad der virkelig forårsager disse smertefulde, nasty udseende sår i munden? Du er ikke alene, da fordærve sår er en af ​​de mest almindelige tilbagevendende inflammatoriske tilstande i munden og 20% ​​af amerikanere lider af dem.

På trods af en hel del forskning i fordærve sår, har forskerne ikke finde en fælles sag. Forskellige teorier omfatte, at de er forårsaget af allergiske reaktioner, bakterielle infektioner, stress, hormonelle cyklusser (såsom en kvindelig menstruationscyklus) eller mangler i forskellige vitaminer, selv om der er lidt enighed om, hvorvidt nogen af ​​disse årsager er legitime.

Mysteriet om fordærve sår stopper ikke der, da der er også lidt enighed om behandling, selvom der er nogle receptpligtig medicin på markedet for mere alvorlige fordærve sår. Det er vigtigt at bemærke, at selv om de sår opstår i munden, deres behandling er dækket af standard sygesikring politikker, ikke af dental planer. Derfor er du nødt til at se din læge om dem, ikke din tandlæge.

Reklamationer

Træt af arkivering ud de irriterende reklamationer til din dental forsikringsselskab, mens Novocain stadig få dig til at savle? Så kan du overveje at deltage en af ​​de mange discount dental planer på markedet.

I modsætning til traditionelle dental forsikringer, en rabat dental plan simpelthen tilbyder sine medlemmer en rabat up front, når tjenesteydelsen leveres, ingen irriterende papirarbejde nødvendigt! Ud over at lindre dig af byrden ved at udfylde reklamationer, andre fordele, der tilbydes af discount dental planer end traditionel forsikringsdækning omfatter:

Ingen ventetid
Ingen udelukkelser dækning
Ingen selvrisikoen
Ingen månedlige gebyr
Ingen henvisning er nødvendig for at se specialister

Selv om dette virker som en sjælden win-alle situationen, hvis du skal have en masse arbejde på dine tænder så en mere traditionel forsikring vil faktisk koste mindre i det lange løb. Så hvis du har råd en nu du skal gøre forskning og potentielt tale med nogle tandlæger, før de beslutter at tilmelde sig en rabat dental plan.

Mindst Dyrt Alternativ Behandling Policy

Når noget er galt med din krop, bør du have mulighed for at vælge, hvordan man håndtere problemet. Desværre er der mange dental planer, især de mere overkommelige dental planer, faktisk diktere, hvilken type behandling du får lov til at komme til bestemte lidelser.

Den form for politik, de bruger hedder en Billigste Alternativ Behandling (Leat) politik. Under en leat politik, hvis der er flere typer af behandling er til rådighed for en bestemt tilstand, er du forpligtet til at gå med den billigste ene, som ikke nødvendigvis er den, der er bedst for dig og din langsigtede mundhygiejne.

Så når man ser på en potentiel dental plan til at tilmelde, kontrollere, om planen bruger en Leat tilgang. Hvis ja, kan du gå videre og overveje andre planer.