Dental dækning Options

Dental dækning Options

Selv om mange mennesker tror, ​​dental dækning er dyrt, er det faktisk en omkostningseffektiv form for forsikring. Ved at have lave omkostninger dental dækning, kan du få den forebyggende tandpleje er nødvendig for at holde dine tænder og tandkød sundt, du sparer en masse penge i det lange løb.

Dental Dækning Basics

Når de fleste mennesker tænker sygesikring, de automatisk tænker på sygesikring. Men der er en anden type forsikringsdækning, der er afgørende for dit helbred-dental dækning.

I dag, mere end 113 millioner mennesker i USA (ca. 48 procent) har en form for dental dækning. En dramatisk stigning i forhold til kun 12 millioner, der havde dækning i 1970. Resultaterne af øget dækning har også været dramatisk. Tilfælde af huller i tænderne er faldet betydeligt, og halvdelen af ​​nutidens unge har aldrig selv haft et hulrum.

Uden dental dækning, kan du ikke være i stand til at give den rutinemæssige pleje er nødvendig for at forebygge alvorlige tandsygdomme og huller i tænderne. Adgangen til denne dækning vil give dig mulighed for at besøge tandlægen for rutinemæssige check-ups, rengøring og røntgenbilleder. Disse forebyggende tandbehandlinger kan hjælpe dig med at undgå dyre problemer senere i livet, såsom gummi sygdom, rodbehandlinger, etc.

Indhentning Dental Dækning

Anerkende værdien af ​​forebyggende pleje, mange arbejdsgivere tilbyder nu en form for dental dækning til deres ansatte. Hvis du ikke modtager dental forsikring fra din arbejdsgiver, der er mange andre dækning muligheder til rådighed for dig i form, hvis individuelle dental forsikring planer.

Når du køber dental forsikring, er det meget vigtigt at foretage sammenligninger. Ikke alle dental forsikring plan er en god værdi. Du vil gerne være sikker på, at udgifterne til dækningen ikke opvejer dine forudsagte udgifter. Du vil også ønsker at sikre, at planen kan opfylde dine tandpleje behov. Ting at overveje, når at få dental dækning omfatter:

 • . Kontrol Hvem gør behandling beslutninger: din tandlæge på din dental plan?
 • Tandlæge tilgængelighed. Kan du vælge din egen tandpleje udbyder eller er du begrænset til en bestemt liste?
 • Plan dækning. Hvad betyder planen dækker?
 • Dækning grænser. Har planen begrænse mængden af behandling du kan modtage hvert år?
 • Rutinemæssige behandlinger. Har planen dække løbende behandlinger, såsom rengøring, røntgen osv?
 • Korrigerende behandlinger. Har planen omfatte korrigerende behandlinger foruden forebyggende pleje?
 • Co-betaler, og selvrisikoen. Hvad vil din out-of-pocket udgifter være?

Ifølge loven er dental dækning udbydere forpligtet til at forsyne dig med en håndbog, der tilbyder en komplet beskrivelse af fordele. Denne håndbog skal klart skitsere enhver og alle begrænsninger og dækning udelukkelser. Før afvikling på et hvilket som helst plan, er det en god idé at spørge transportøren eller virksomhed, du overvejer om en kopi af denne håndbog. Dette vil hjælpe dig med at analysere den dækning, du bliver tilbudt, og vil hjælpe dig med at afgøre, om denne dækning kan opfylde dine tandpleje behov.

Hvis du allerede har en tandlæge, at du er fortrolig med, kan du også ønsker at sikre, at han eller hun accepterer form af dental forsikring, som du overvejer at købe. Hvis de ikke gør det, bliver du nødt til at beslutte, om du er villig til at skifte tandpleje udbydere.

At gøre de fleste af din dækning

Når du har dental dækning, er det vigtigt for dig at få mest ud af det. Husk, forebyggende pleje er afgørende for god tandsundhed. Drage fuld fordel af din dækning ved at besøge tandlægen regelmæssigt for rutinemæssige check-ups og rengøring. Du vil også ønsker at følge de dental behandling planer fastlagt af din tandlæge. Må ikke trække tiden ud. Hvis du har brug et hulrum fyldt, få det fyldt. Hvis du har brug for en rodbehandling, få en rodbehandling.

Vigtigst er det, forstå din dental forsikring plan, og de procedurer, der skal følges for at sikre dækning. Hvis du nogensinde har spørgsmål, så tøv ikke med at spørge din ydelser for at få flere oplysninger. De bør være mere end villige til at hjælpe dig med at blive fortrolig med din tandlæge dækning og de muligheder, det giver.

Forsikringer Links

 • Tandpleje Rabat Plan
 • Dental og sygesikring
 • Individuelle Dental Insurance
 • Dental Insurance Plan
 • Delta Dental Insurance
 • Guardian Dental Insurance
 • Medicaid
 • Medicare

.