Den gode side af depression i kvinder

De mest almindelige foreninger, der normalt opstår, hver gang vi nævner depression er tristhed, apati, angst og endda psykisk sygdom. Det viser sig imidlertid, kan det depression påvirke en persona € ™ s liv (især af kvinder) og har ikke kun negativ, men signifikant positiv indflydelse. Især er det blevet bevist, at kvinder opnå succes i deres karriere, når de er deprimeret.

Den gode side af depression i kvinder

Under eksperimentet, holdet af specialister, herunder professor Bettina von Gelverzena fra universitetet i Basel og Dr. Gabriele Schmidt fra det tekniske universitet i München observeret de kvindelige patienter i de tilsvarende rehabilitering klinikker, samt de piger, der viste ingen tegn på depression . Alle deltagerne i eksperimentet blev inviteret til at spille et computerspil, hvor de kunne tjene penge ved at leje modstandere, der blev valgt af ansøgere.

Ifølge forskerne, dette spil simulerer standardsituationer, såsom valg af forskellige produkter i et supermarked, vælge en passende partner for et romantisk forhold mv Som det endelig viste sig, de kvinder, der havde depression i løbet af spil lavet meget bedre beslutninger end de deltagere, der ikke oplever nogen følelsesmæssige forstyrrelser. Ifølge eksperterne, det er på grund af det faktum, at damerne var mere tilbøjelige til at overveje og analysere forskellige muligheder i staten depression.