Den bedste måde at måle Vægttab (Tip: Ikke skalaen)

En af de mest frustrerende ting om vægttab er, at det alt for ofte bliver en kamp med skalaen. En følelse af håbefuld forventning kan hurtigt blive til en af ​​skuffelse, frustration og fortvivlelse, hvis vi har lyst til skalaen afspejler ikke vores hårde arbejde. Nogle gange ser det ud til, at skalaen ikke vil rokke sig, uanset hvad nye sunde vaner, vi indfører, som kan railroade nogen motivation til at fortsætte disse sunde vaner. Er vi virkelig skyld i disse følelser af frustration? Vi lever i en kultur, der sætter fokus på hurtige resultater, hvilket ikke altid er befordrende ved måling vægttab. Men den gode nyhed er at der er andre måder at måle dit vægttab fremskridt, og ingen af ​​dem har at gøre med at træde på en skala.

Hvis du går til lægen eller hvis du beslutter at søge hjælp fra en diætist, vil de tage nogle antropometriske målinger. Disse kan omfatte vægt, højde, BMI, taljemål, hudfold målinger mv Ændringer i nogle af disse antropometriske målinger kan være en bedre indikator for den generelle sundhed forbedring versus din vægt på skalaen. For eksempel taljemål er en måling, der har mange sundhedsmæssige konsekvenser, fordi det er en indikation af abdominal fedt. Ifølge National Institute of Health, kan en øget taljemål måling føre til øget risiko for type 2-diabetes, dyslipidæmi, hypertension og hjerte-kar-sygdom. Anbefalingen er 35 inches for kvinder og 40 inches for mænd. Selv mindre fald i taljemålet kan reducere din risiko for at udvikle disse sygdomme og vil også afspejle fremskridt i dit vægttab indsats.

En anden måde at måle vægttab uden at træde på skalaen er ved, hvordan dit tøj passer. Mange gange, når folk er midt i at forsøge at tabe skalaen kan ikke rokke, men de vil bemærke, at deres bukser er lidt taber og deres foretrukne top er ikke så stramt. Dette skyldes en ændring i kropssammensætning (forholdet mellem muskler og fedt). Så i stedet for at fokusere på det tal på skalaen, nyde den måde, du leder efter i dit tøj!

Og måske den bedste måde at måle vægttab har intet at gøre med tal på alle - det er hvordan du føler. Sig du har omkring 20 pounds til at tabe - næste gang du er i supermarkedet afhente en 20 £ pose hundemad og bære den rundt som du gør nogle af dine indkøb. Du vil sikkert bemærke den ekstra stress det lægger på din krop. Forestil dig nu at miste at 20 pounds - du kan flytte rundt nemmere, da der er mindre pres på dine led og du vil højst sandsynligt føle du har mere energi. Og er det ikke grunden til de fleste af os ønsker at tabe i første omgang - at føle sig bedre? Så mens træde på skalaen absolut har sin plads i måle vægttab, den gode nyhed er at der er andre, måske mindre frustrerende måder at spore dine fremskridt.