Den aerobe fordele ved Competitive Cycling

Når du ser en konkurrencemæssig cykelløb, specielt Tour de France, det er svært ikke at spekulere på, hvordan disse atleter er i stand til at ride op og ned bjerge på lynende hurtige hastigheder i timevis. For at nå dette niveau, konkurrencedygtige cyklister bruge timer efter et træningsprogram, der kombinerer udholdenhed, hyppighed og intensitet for at øge aerob kapacitet. Aerob motion er en specifik øvelse plan, der er designet til at forbedre bodyâ € ™ s evne til at bruge ilt.

Aerobic Fordele ved Competitive Cycling

Forestil når du træner hårdt for en sport; typisk din vejrtrækning bliver anstrengt. Dette er den aerobe proces i aktion. Din krop transporterer ilt rige blod i hele kroppen, specifikt til muskler, for at holde dig i gang.

Endurance

Cykelsporten hjælper dig med at forbrænde kalorier, reducere hjertesygdomme og lavere højt blodtryk. Gennem aerob træning, en cyclistâ € ™ s krop lærer at cirkulere blod gennem kroppen mere effektivt. At have en høj aerob kapacitet er afgørende for at udmærke sig på konkurrencedygtige cykling. Enkeltpersoner træne bestemte intensiteter at undervise deres organer til at blive mere effektive til at pumpe blod. Ved at gøre hjertet mere effektiv, cyklister kræver færre hjerteslag, mens de arbejder ud. Som aerobe kapacitet fortsætter med at vokse, en atlet kan cykle hurtigere for en længere periode. Ifølge en gruppe af professionelle cykelryttere, der har udformet et uddannelsesprogram for konkurrenceprægede cyklister, ved at øge din aerobe kapacitet, kan du forvente at øge din cykel hastighed med 10 til 30 procent.

VO2 Max

Maksimal iltoptagelse, eller VO2 Max, er den maksimale mængde ilt, som kroppen kan bruge under intens træning. VO2 max bruges som en indikator for kondition og aerobe udholdenhed. I teorien kan den mere ilt din krop nedbryde, så jo mere energi du kan producere. Denne teori understøttes af undersøgelser, der viser, at mange eliteidrætsudøvere har højere end normale VO2 max niveau.

Anaerobe Fordele ved Competitive Cycling

Anaerobe øvelser er forskellige fra aerobe øvelser, fordi de vedrører kortsigtede øvelser. Anaerob betyder uden ilt, og disse øvelser på sådan en høj intensitet, at musklerne ikke er i stand til at modtage tilstrækkelige mængder af ilt til at opfylde efterspørgslen. Denne type øvelse sker gennem høj intensitet ryk og bruges til at hjælpe med at opbygge muskelmasse og magt.

Opbygning af en uddannelsesplan

Når du arbejder på at øge din aerobe kapacitet, skal du følge et detaljeret uddannelsesprogram. Mange undersøgelser viser, at for at øge din aerobe kapacitet, skal du træne mellem 80 til 90 procent af din maksimale puls. Når du træner på omkring 90 procent, kan cyklisterne forvente at pådrage sig en aerob forbedring på omkring 85 procent VO2max.

Ved at følge en aerob intens uddannelsesplan bør konkurrenceprægede cyklister kunne cykle hurtigere i længere tid. Aerob træning skal have dig slå kolleger cyklister, der bruges til at passere dig ved.