Deltidsjob: Maryland Jobs Tips

Enkle trin til dit næste job

Leder du efter fuld tid eller deltid arbejde i Maryland? At finde et job i Maryland er så let som 1, 2, 3. 1 - Få dit cv sammen med en liste over erfaringer og færdigheder, som arbejdsgiverne vil finde værdifuld. 2 - Tjek lokale aviser og jobsøgning hjemmesider. 3 - Vær klar til at finde et stort stykke arbejde i hele Maryland - husk, fra Baltimore til Annapolis til Rockville og fremover - store arbejdsgivere er på udkig efter dig også!

Masser af muligheder for en lille stat!

Maryland er hjemsted for snesevis af gymnasier og universiteter: en af ​​som kunne være det perfekte sted at finde din næste deltid eller timeløn position. Maryland gymnasier er forskellige i deres placering og tilbud, og de er alle på udkig efter folk som dig til at udfylde det sjovt og udfordrende stillinger i næsten hver afdeling på campus. En komplet liste over campusser i hele staten er tilgængelig på http://www.50states.com/college/maryland.htm. At finde et job i Maryland, kan være lige så nemt som at kontakte de universiteter i din hjemby og vælger hvilken position der passer dig bedst!

Flere job - flere muligheder - Baltimore

Baltimore jobsøgende har brug for så er deres verandaerne - Baltimore daglige avis, Baltimore Sun, tilbyder hundredvis af nynoteringer dagligt, på tryk eller online på www.baltimoresun.com. Ud over denne store ressource, byen Baltimore (og Greater Maryland) er vært for snesevis af jobmesser, hvor områdets virksomheder i kø for at finde medarbejdere som dig. For en opdateret liste over kommende messer, besøg http://www.mdworks.com/WFN/data/jobfairs/view_jobfairs.asp og drage fordel af alle de muligheder, Maryland har at byde på!

Alvorlig Netværk

Amerikas Jobbank, en tjeneste af det amerikanske Department of Labor, er en stor ressource for at finde dit næste job i Maryland. Uddannelse ressourcer, genoptage forberedelse og job søgemuligheder er blot nogle af de ting til rådighed for dig gennem denne fremragende, gratis service. For at kontakte Marylands Jobbank og lære mere om beskæftigelse i hele staten Maryland, ring 1-877-US2JOBS eller besøg www.ajb.org/md.

Har de fået et job til dig!

Staten Maryland er klar til at hjælpe dig med at finde dit næste job! Tjek deres omfattende ressourcer og lister job på Statens Portal (www.maryland.gov), Maryland Career Net (http://www.careernet.state.md.us/) og Maryland Department of Labor (http: / /www.dllr.state.md.us/) - Hvorfor ikke drage fordel af disse ressourcer, og find din næste Annapolis deltidsjob, detailhandel job i Rockville, Baltimore restaurant job, eller en time job i Maryland?