Delta Sigma Theta Chants

Delta Sigma Theta Chants


Nogle Delta Sigma Theta chants har næsten et århundrede med tradition bag sig. Uanset om de synger ros og stolthed af deres medlemmer eller opfordre dem til storhed, disse sange er inspirerende.

En tradition blev grundlagt i service

Tyve-to kvinder deltager Howard University i 1913 grundlagde denne sorority, på samme tid som flere andre historisk sorte sororities og broderskaber. En af de store forskelle med dette sorority var prioritet placeres på service - faktisk tre måneder efter sin grundlæggelse (en kontroversiel handling i disse segregerede tider) medlemmerne uforfærdet marcherede med andre kvinder på Washington til støtte for Suffragette Movement.

Denne tradition for aktivisme og service fortsatte gennem årene, mindedes i chants og jubel såsom A Delta Woman. Dette talte ord stykke fejrer mange forskelle, og deres resultater, herunder:

  • Gabrielle Pelham, Nannie H. Burroughs, og Mary Church Terrell, stiftende medlemmer og pioner Suffragettes
  • Mary McLeod- Bethune, grundlægger af et universitet i Florida
  • Clara Hale, sundhedspleje arbejdstager for børn med AIDS
  • Nancy Wilson, Shirley Ceasar, og Roberta Flack, alle talentfulde hit sangere

I slutningen af sangen, er det spørgsmål, spurgte: Nu hvor du ved, hvad en Delta kvinde er ... Kan du håndtere ansvaret Ligesom mange jubel og messen, er dette en designet ikke bare til at fejre historie, men at fremme? medlemmer til at gøre nogle.

Andre Delta Sigma Theta Chants

Selvfølgelig ikke alle chants er omkring de seneste medlemmer og deres resultater. Inden for de græske sororities og broderskaber der er en intens konkurrence, forsøger at skubbe hinanden og sig selv til storhed. Dette fører til mange messen, der ikke er så gratis til de andre sororities. På en hjemmeside dedikeret til Nassau, Bahamas Alumni, er der nogle eksempler på nogle af de ikke-så-subtile jabs på andre sororities.

For eksempel i en omkvædet handler om ænder waddling og wiggling deres hale - en normal form for lyrik for chants der er forbundet med koreografi. Men i samme sang, vers gøre ting som sammenligne Alpha Kappa Alpha piger til "papir" papirkurven og et Zeta Phi Beta kvinde til at "Frankensteins momma." Versene er udført i en militær kadence stil - med hele gruppen synger omkvædet, og en eller flere "ledere" synger alle eller de fleste af de enkelte vers. Mens de kan synes en smule gennemsnitlige engageret, er de ikke bedre eller værre end mange andre sororities og broderskaber.

At lære det Chants

Du kan finde eksempler på de chants online på de steder, der er anført ovenfor, eller på andre hjemmesider dedikeret til at bevare kulturen i historisk sorte græske organisationer. De giver også MP3-filer, så du rent faktisk kan lytte til de chants og sange, sunget af autentiske "Delta Divas". Du kan også finde video eksempler på Delta Sigma Theta Chants, fremhæve deres karakteristiske "Oooo-ooooop!" krigsråb.

Men mens deres ånd og entusiasme er definitivt at blive efterlignet, skal man huske, at der er tale kvinder, der slutter sig en meget vigtig tradition, og deres sange og chants er kun beregnet til deres gruppe. For en ikke-Delta at synge en af disse chants, eller stjæle alle de bevæger sig fra en af deres koreograferet "Steppin '" rutiner ville være uetisk og respektløst - faktisk film som Bring It On og Stomp the Yard dramatisere præcis hvordan uncool at ville være.

Delta Sigma Theta er åben for alle kvindelig studerende i øjeblikket indskrevet på et kollegium, og selv alumnae kan blive berettiget til at deltage med tilbagevirkende kraft. Hvis chants og sange tale til dig, måske du også kan blive en del af denne tradition og fortsætte arbejdet i de banebrydende kvinder i 1913.