Dekorative Wine Glasses

Dekorative Wine Glasses

Pernittengryn oenophiles sværger, at det er kriminelt at bruge dekorative vinglas når nipper ens Screaming Eagle. Være sikker på, er der ingen egentlig lov mod at bruge et glas med en klynge af druer malet på siden. Vin Politiet vil ikke nedbryde din dør under middag til at anholde dig, hvis din vin briller er alt andet end klar.

Vigtigheden af ​​at se Vin

Det er bare en priori, at vinglas formodes at være klar og gennemsigtig. Drikke vin er en sanseoplevelse involverer syn, lugt, og smag. Fancy briller med afvigende Fufu designs kan distrahere eller blokere den frodige vinens farve. Hvorfor er det vigtigt? Nå, farve afslører en vinens karakteristiske træk, det blege guld Chardonnay eller den dybe, mørke lilla af Syrah hjælper vurdere vintype, dens terroir og dets alder. En Cabernet Sauvignon, der er blevet cellared i mange år vender sig fra mørk rubin farve til en vin med brun-røde mursten nuancer på kanterne. En smilende ansigt ætset på glasset bliver bare i vejen for at se og værdsætte vin.

Munterhed i en glas

Okay. Vi har konstateret, at en finurlig glas med en Wookie på det griber ind i den iboende glæde af at drikke vin, eller i det mindste for nogle mennesker. Så hvorfor bruge dekorative vinglas? Det er det punkt, vin er at blive nydt. Sommetider folk får et touch også intellektuelle af slagsen om det, drikke en første vækst Bordeaux som en handling af fromhed og gennemtrænge indsatsen med humor dybde. Lysere op, folk, have det sjovt med det og ignorere, hvad mange af disse stive vin kloge hoveder siger. Nu og da, du ønsker at have det sjovt og din Riedel briller bare ikke være passende for at uslebne og klar BBQ vin. Dekorative vinglas kan fungere som en katalysator for at sætte fut i en lejlighed og for værten til at tilføje nogle punch til en fest.

Korrekt Begivenheder

Så hvad er disse lejligheder til at trække alle stoppesteder og bringe det Flintstone briller eller über særlige venetianske vinglas? Tjek følgende:

 • Fødselsdage
 • Mærkedage
 • Inddelinger
 • 4 juli
 • Jul
 • Groundhog Day
 • Temafester

Uanset om det er Toga fest tid, Bastilledagen, St. Patricks Day, Skilsmisse Celebrations, eller Labor Day-they're alle gode undskyldninger for at trække sig ud de grønne-tonet glas, ætset Champagne fløjter, eller proletariatet Mason krukker at indsuge din fest vin.

Styles

Dekorative Wine Glasses
Frog Glass

Der er uendelige stilarter og typer af dekorative vinglas, der virker. Nogle er swank og raffinerede, andre mindre end Shibui. Briller kan opdeles i forskellige stilarter og former, ideelt set bør de bevarer standard skål stor nok til at hvirvle vinen med en tilspidset kant til at fokusere vinens næse. Der er farvet vinglas, cut-glas, samt standard vinglas, der er malet eller ætset med genstande eller grafisk design. Du kan også overveje høj kunst briller samt såsom venetianske glas eller hånd blæst håndværker glas. Her er nogle links til at hjælpe dig med at finde lidt inspiration.

Venetiansk Murano Glas

 • La Fenice - Et katalog kilde til forskellige prøver af venetianske glas sømmer La Serenissima. Klik på "Catalogo Prodotti" for at få adgang til kataloget.
 • Venetian Glass Art - Ingen tvivl om en skovhugger ville ikke blive fanget drikke deres hårde og grovkornet Zinfandel fra disse kunstneriske vinglas.
 • Heart of Murano - Dette er en faggruppe websted repræsenterer mange Murano glasproducenter.
 • Versace - Gianni er gået, men hans stil er kommet for at blive.
 • Salviati - Designer krystal fra en af ​​Murano mest prestigefyldte glas selskaber. Elegant og elskværdig førsterangs design, lige hvad du forventer fra italienerne. Tjek deres Fenice linje af stilk og fod.

Hand Painted Glas

 • Cheeky Vino -Occasionally lunefulde håndmalet stemware.
 • Lolita Wine Glasses - Hvem ville ikke ønsker at drikke deres Sangria fra en af ​​Lolita er lunefulde briller?
 • Matisse Glas - Håndmalet dekorative stilk og fod fra Rumænien med Matisse-inspirerede motiver.

Nogle Crystal Producenter

 • Kosta Boda - Fra svensk krystal producent, Orrefors.
 • Orrefors - Creative glasvarer fra Sveriges øverste krystal producent.
 • Versace

Når Crystal er ikke godt nok

 • Ball Mason Krukker - John Steinbecks Tortilla Flats er sat under Første Verdenskrig i Monterey, Californien med sine hovedpersoner, to Paisanos navngivne Danny og Pilon, drikker deres billige kande vin fra Mason sylteglas. Hvis det var godt nok for Danny og Pilon, det er godt nok for mig.

Paint din egen

Vær kreativ og male dine egne briller. Brug glas maling, der kan opnås ved en god hobby butik, male dit glas og indstil malingen ved at opvarme glasset i ovnen. Jeg foreslår ikke at bruge din Riedel eller Spiegelau som dit mesterværk lærred.