De »fakta« bag energi armbånd

For nylig en ven tilbage fra en rejse og bragte mig en af ​​disse energi / helbredende håndleddet bands som en gave, så meget mere som en gag, da jeg havde været spørgsmålstegn de fantastiske påstande om, at producenterne gør. Dette var et produkt, der ligner det, du måske har set i infomercials på tv i det seneste år. Markedsføringen troldmænd synes at have ramt en nerve, da disse bånd er blevet ret populært, og jeg selv så nogle af de verdens junior spillere iført dem under spil. Ikke overraskende, emballagen til dette produkt proklamerede, at det ville forbedre min balance, styrke, smidighed og udholdenhed. Ganske feat til et lille stykke af gummi med et par metalliske søger klistermærker knyttet til den. Jeg besluttede for denne artikel, jeg skulle til at grave lidt dybere ind i disse påstande for at se, om der var nogen gyldighed overhovedet at noget af det. Jeg var ikke forventer at give nogen resultater overhovedet.

En kort søgning på Google giver mange resultater af de tvivlsomme muskel test, der anvendes på forbrugerne til at demonstrere den umiddelbare forskel bandet gør. Der er mange videoer på YouTube for at vise, hvordan testene kan manipuleres til at give de ønskede resultater. Power Balance; der er en australsk producent af et sådant produkt, og sandsynligvis en af ​​verdens førende producenter har mange prominente sportsfolk påtegne deres produkt og erklærer, hvordan det forbedrer deres evner. For nylig blev Power Balance tvunget til at fjerne eventuelle krav om øget styrke, balance og fleksibilitet fra deres emballage på grund af deres manglende evne til rent faktisk at bevise, at bandet var effektiv. En nyhedsudsendelse om dette kan ses her. Dette klart har ikke bremset fremdriften i selskabet dog, da der i marts 2011 Power Balance overtog navngivning rettigheder til basketball arena, hvor NBA Sacramento Kings spiller, i en handel sandsynligvis værd mange millioner. Ifølge Wikipedia den finansielle situation for selskabet har nu taget en drejning til det værre. Power Balance juridiske problemer er nu tvunget dem ud i konkurs dette tidligere November; Men deres hjemmeside er stadig fuldt aktivt samt navngivningen rettighederne til arenaen.

For nylig har nogle uafhængige undersøgelser taget til at måle den relative effektivitet af de holografiske håndleddet bands. Desværre for virksomhederne disse undersøgelser er tydeligt viser, at der ikke er forskel i styrke, fleksibilitet og balance mellem deres produkt og placebo produkt.

En af de mere prominente nyere produkter på markedet er den Armbånd som har haft infomercials over tv i de seneste måneder. De udnytter mange af de velkendte muskel og balance tests, der er blevet anvendt af andre produkter og ifølge deres hjemmeside: "Kan fremme balance, styrke, udholdenhed". En læge er også blevet brugt i infomercials til at godkende deres produkter. iRenew hævder, at valgte frekvens resonans (SFR) er kilden til de fordele, og at videnskabelige undersøgelser har vist positive fordele, og at yderligere forskning er i gang, men ingen link til deres forskning oplysninger gives. Udtrykket valgte frekvens resonans (SFR), synes ikke at have nogen uafhængige links og er et varemærke udtryk fremtryllede af skaberne af iRenew. Dette armbånd dog er så nyttige for sine kunder, at de vil have dig til at hjælpe med at sprede ordet og vil sende dig to armbånd til prisen for en, så længe du betaler særskilt forsendelse. iRenew har også det fremtrædende plads på deres hjemmeside til aktivt at undgå scam armbånd og sørg for at købe den ægte vare. Derudover kan du gå til en webside kaldet: http://irenewscam.info/#back (vær forsigtig klikke på dette!), Som man skulle tro, er en hjemmeside dedikeret til at anfægte de påstande, men er faktisk en lokalitet, som skaberne af iRenew selv og er svært at navigere væk fra.

The Bottom Line

Har længe været etableret placebo-effekt forskning og har faktisk vist sig at være ganske effektiv i medicinsk forskning forsøg. Hvorvidt disse armbånd stole på placebo effekter eller på overbevisende markedsføring propaganda, berømthed påtegninger eller tvivlsomme muskler og balance tests er ikke kendt. Hvad er kendt dog; er, at den tilgængelige forskning tilgængelig viser, at armbånd er ineffektive. Også de udtryk, der anvendes af de selskaber, som valgte frekvens Resonans synes at være gjort op. Med prisen på disse armbånd går op til $ 50 og højere, være opmærksom på, at du sandsynligvis betaler for noget mere end et dyrt elastik med en metal lås eller mærkat.