De 5 sundhedsmæssige fordele af grøn te

Te er en af ​​de mest værdsatte og bredt forbruges drikkevarer i verden. Udover at være en lækker, billig drik, der har ingen kalorier, te har et unikt sæt af naturlige kemikalier, der giver forskellige terapeutiske fordele. Som udføres mere forskning, te, specielt sort og grøn, viser signifikant antiviral, antioxidant, anti-inflammatorisk, og anticavity egenskaber.

De 5 sundhedsmæssige fordele af grøn te

1. Oral Health

Sammen med den naturlige fluor findes i te, er polyphenoler og catechiner forbundet med at dræbe bakterier, der forårsager huller i tænderne, dårlig ånde, og tandkødssygdomme-den største årsag til tab af tænder. En undersøgelse offentliggjort i år af European Journal of Nutrition konstateret, at forbruget af en eller flere kopper grøn te om dagen var signifikant forbundet med at mindske risikoen for tab af tænder. Tilføjelse sukker, honning eller andre sødemidler til te kan dog ophæve disse fordele.

2. Bone Health

Rutinemæssig te forbrug, især for mere end 10 år, har været forbundet med at reducere risikoen for osteoporotiske brud. Man mener, at te hjælper mindske knogletab gennem antioxidant og anti-inflammatorisk aktivitet. Derudover er te s sundhedsfremmende egenskaber menes at undertrykke nedbrydningen af ​​knoglen og samtidig øge mængden og aktiviteten af ​​knogle bygning celler.

3. Vægttab

Beviser er stadig usikkert på dette område, men det er tænkt, at catechins findes i te, specielt grøn te, skabe termogenese-produktion af varme i kroppen, som er relateret til brænde kalorier. Disse forbindelser kan hæmme visse kemikalier i hjernen, therby forlænge termogenese. I en undersøgelse, deltagere, der drak fire kopper te dagligt havde bemærkelsesværdigt højere fedtforbrændingen (med 12 procent) og brændte et gennemsnit på 67 ekstra kalorier om dagen. Det anbefales at drikke mindst tre kopper om dagen for at øge kroppens stofskifte.

4. Kræft

Talrige undersøgelser har vist, at te er fordelagtig i forebyggelsen af ​​cancer, herunder prostata, pancreas, bryst, colorectal, esophageal, blære, lunge og mave. De catechins findes i te forhindre cell mutation, deaktivere visse kræftfremkaldende stoffer, og reducerer dannelsen og væksten af ​​tumorer. Drikke op til fire kopper om dagen kan være nødvendigt at høste fordelene anti-cancer.

5. Heart Health

Te forbrug er også forbundet med en lavere risiko for hjertesygdomme og slagtilfælde. Forskning udgivet af Harvard viser, at folk, der drikker mindst en kop te dagligt har en 44 procent lavere risiko for hjerteanfald. Nogle dyreforsøg har vist, at te sænker også kolesterol niveauer.

Yderligere overvejelser

Før du kører ud for at begynde guzzling te, er der et par ting, du bør vide:

• Regelmæssig te er blevet vist i nogle forskning for at være mere fordelagtig end koffeinfri te.

• Brygget te indeholder mere fordelagtige egenskaber end øjeblik.

• Teposer indeholder de samme gode egenskaber som løse teblade.

• For fuld sundhedsmæssige fordele, bryg te i mindst 3 minutter.

• De sundhedsmæssige fordele i te nedbrydes med tiden, er det bedst at drikke frisk brygget te, der er varmt (men ikke skoldning).

• Koffein kan have negative virkninger, når kombineret med medicin; tale med en kvalificeret sundhedspleje udbyder eller apoteket, hvis du tager nogen medicin eller kosttilskud.