Creative Staffing: Inde i Design Studio Tips

Grønnere din Studio

Når det kommer til din grafiske design studie, der er mange forskellige måder, du kan "gå grøn". Hvis du søger at reducere brug og affald energi på jobbet, her er nogle gode tips til at få dig i gang:

 • Genbrug. Oprette et område for dåser, flasker og papir og genbruge, hvad du kan. Brug gammelt papir som skrot og bringe kaffekopper fra hjem, som du kan vaske stedet for at bruge engangsartikler. Hver lille smule hjælper.
 • Skift pærer. Brug af fluorescerende pærer bruger mindre energi end andre pærer. Skift dem ud af hvor du kan. Glem ikke badeværelser, toiletter og gangarealer.
 • Strømskinner. Sætte elektronik, der ikke behøver at være på hele tiden på en strømskinne tillader dig at slå dem alle ud med klappen på en kontakt. Dette vil resultere i energibesparelser, da de fleste elektronik bruger strøm, selv i afbrudt tilstand.
 • Udendørs belysning. Overvej sol lys til udendørs brug, hvis det er muligt.
 • Timere. Brug timere til indendørs og udendørs belysning til at spare energi.
 • Programmerbar termostat. Dette punkt giver dig mulighed for at justere temperaturen baseret på, om der vil være nogen i bygningen. Du kan bruge mindre varme og aircondition, når folk ikke er der, hvilket reducerer din samlede energiforbrug.
 • Brug genanvendte produkter, såsom papir, papirhåndklæder og toiletpapir.

Bare bruge disse enkle tips vil hjælpe dig med at spare energi på arbejdspladsen, og det bedste er, at du kan bruge dem derhjemme også. Husk - grønnere tegnestuen behøver ikke at være en overvældende opgave!

Din bærbare computer Opsætning

Hvis du bruger en masse tid på din bærbare computer kommer med ideer eller laver forskning, kan du overveje nogle opgraderinger til din grafiske design studio setup. For dem, der rejser ofte mellem arbejde og hjem, kan en dockingstation være en meget praktisk investering. Dockingstationer spare dig besværet med at håndtere en bred vifte af kabler, hver gang du flytter computeren. Bare skub din bærbare computer i, og du er klar til at gå.

Kølesystemer er en anden god mulighed for dem, der tilbringer endeløse timer på computeren på arbejdet. Da grafik naturligvis placere en stor efterspørgsel på computerens ressourcer, kan et kølesystem hjælpe med at holde din bærbare computer mod overophedning. Der er mange forskellige sorter til rådighed.

Mange designere foretrækker at bruge en fuld computer i stedet for en bærbar computer, som følge af opløsning kapacitet og skærm størrelse. Alligevel kan det være rart at få tingene hjem til at gå over på din personlige computer eller bærbare computer. En bærbar harddisk kan være en stor investering til dette formål - på den måde kan du tage tingene frem og tilbage uden for meget besvær.

Studio Decor

Når det kommer til studiet indretning, vil du ønsker at være sikker på at du vælger noget, der passer til din virksomheds image. Stodgy møbler eller gammeldags design vil ikke fungere godt i den grafiske industri. Du behøver ikke at gå alt for langt ud på en lemmer, men du ønsker at være sikker på du er udsmykning med en frisk og moderne stil.

Rene linjer er altid et klassisk valg, og du kan endda pointere plads med farver fra din virksomheds logo til bidrage til at styrke branding. Prøv at skabe et venteområde, der er behagelig og komfortabel, og overveje hængende nogle illustrationer der. Planter er et andet godt valg; bare sørg for at de er lav vedligeholdelse, og at dine lysforhold vil arbejde for den type bevoksning du vælger.

På designområdet kan det være en god idé at afsætte nogle møde plads, så du har et område at sidde med kunder og snak. Sørg og omfatte en computer med en dejlig visning i rummet, hvis du kommer til at se på design eller diskutere revisioner. Denne måde kan du holde din egen arbejdsområde mere privat og sæt den op men det fungerer bedst for dig.

Overvejelser for design Studio

Du kan arbejde for en fancy Los Angeles grafisk tegnestue, eller du kan være en freelance designer, der arbejder hjemmefra; enten måde vil du ønsker at overveje, hvad dit studie område kommer til at se ud. Derudover vil du ønsker at sikre, at det fungerer godt for dine behov som en designer.

Så hvad er nogle af de vigtigste faktorer, du bliver nødt til at tage fat på? Hvis du arbejder for en større virksomhed, chancerne er, de vil have meget af studiet oprettet allerede, men det betyder ikke, at du ikke kan tilpasse din egen arbejdsområde. Sørg for, at ergonomien er sunde og gøre alt for at skabe et miljø, hvor du vil føle kreativ og komfortable. Du vil føle sig bedre i det lange løb, hvis du sætter tingene op lige fra starten.

Hvis du freelance eller arbejde fra hjemmet, kan bærbarhed være en væsentlig faktor i din samlede opsætning. Tænk igennem, hvad der vil gøre, at en lettere proces, og gøre det muligt for dig at holde organiseret så godt. Du ønsker måske at overveje ting som polstrede bæretasker og computer sikkerhedsfunktioner. Hvis de fleste af dit udstyr er i dit hjem, kan du også ønsker at se på ekstra forsikring, så du er sikker på at du er dækket.

Ergonomi: Workstation Setup

Hvad opsætningen er ligesom inde i en web-design studie eller grafisk design virksomhed kan gøre en stor forskel, når det kommer til din krop, og hvordan det føles. Hvis du endnu ikke har en overhaling din arbejdsstation for at sikre du er sat op godt ergonomisk; nu er det tid. Her er nogle tips om hvordan man får mest ud af ting og samtidig være venlig at dine lemmer:

 • Brug et headset, hvis du taler i telefon en god handel.
 • Sørg for, at hyppigt anvendte elementer er nemme at få adgang til og bruge.
 • Brug musen på samme niveau som tastaturet.
 • Prøv at holde dine håndled i en neutral position, ikke bøjet.
 • Skift ofte stilling og hvile øjnene regelmæssigt.

En meget vigtig ting at huske er, at hvis du føler smerte overalt, kan du udvikle en gentagen stress skade (RPI) fra overforbrug eller forkert brug. Hvis du finder noget der generer dig, tage et kig på de opgaver, du laver og opsætning du har for den del af din krop til at se om du kan foretage sunde ændringer eller justeringer.

Overvej en Tablet

Mange designere nyder at arbejde med en tablet i stedet for en mus. Tabletter tillader præcision-punkt styring, er mindre begrænser end en mus, og de har den yderligere fordel, at tilpasses så godt. Der er forskellige mærker derude du kan vælge fra, men mange har lignende funktioner.

Først skal du nødt til at beslutte på en tablet størrelse, og meget af det vil afhænge af, hvad du er komfortabel med, hvordan mobile du har brug for det at være, og hvad du typisk designe. Naturligvis de større tabletter tendens til at koste mere end de små, så det er en faktor, du kan også vælge at tage i betragtning.

Typiske tablet størrelser er:

 • 4x6
 • 6x8
 • 6x11
 • 9x12
 • 12x12
 • 12x19

Udover brugervenlighed, tabletten giver andre fordele. Ved hjælp af en tablet skærer ned på scanning papir og gør det nemt at dele design over internettet med klienter. Tabletter er også designet til at interagere med software programmer, designere bruger på en regelmæssig basis, som Adobe Photoshop eller Corel Painter. Hvis du endnu ikke har tilføjet en tablet til dit studie setup, kan det være tid til at overveje en næste gang der er penge i budgettet til et nyt køb. De er ikke kun for New York designere længere - som et spørgsmål-of-fact, er de ved at blive et standardværktøj i branchen.

Ergonomi: Skærme

Er din computerskærm i den rigtige højde? Hvis du ikke kan besvare dette spørgsmål, kan du ønsker at holde læsning. Mange mennesker er ikke klar over, at deres skærm højde forkert placeret, men i en grafisk tegnestue dette er en meget vigtig ting at få ret. Med alle de timer, som designerne bruger på computere, kan den vejafgift være stor med forkert placering.

Her er nogle tips til at sikre din arbejdsstation er konfigureret korrekt:

 • Tag et kig på skærmen i normalt lys, du bruger. Er det gratis refleksioner eller blænding? Hvis ikke, skal du placere det anderledes at eliminere disse faktorer. Du kan også vælge at investere i en "blændfri" skærm.
 • Toppen af ​​skærmen skal være enten lige ved eller lige under øjenhøjde, så sætte sig ned og tage et kig på, hvor skærmen sidder.
 • Du skal være 18 og 30 inches væk fra din skærm. Hvis ikke, skal du flytte den tilbage på bordet eller flytte din stol lidt tilbage.

Denne enkle kontrol bør kun tage dig et par minutter, men det kan spare din kropsholdning og hjælpe dig forblive sunde. Sørg for at kontrollere hver computer, du arbejder på, og hvis det er en multiple-personers station, skal du sørge for du igen justere skærmen, før du begynder at arbejde.

Grundlæggende Ergonomi

Ergonomi er en vigtig faktor til at overveje, når det kommer til opsætning af din arbejdsstation. Webdesign studios og dem, for grafisk design både er stærkt afhængige computere til deres arbejde. Selv sidder i en overdådigt stol kan være behageligt for et stykke tid, vil det i sidste ende resultere i en smertende ryg og stiv nakke. Der er mange måder at tilpasse dit arbejdsområde til at være sikker på du ikke skade dig selv, mens på jobbet.

Her er nogle ting at overveje:

 • Din mus. At finde den rigtige mus for grafisk design arbejde er nøglen til resterende skade-fri. Mange designere også gerne at bruge en tablet til deres arbejde.
 • Din stol. Sørg for at det er justerbar, og at du ved, hvad den rette højde er for din krop. Du bør være i stand til at placere dine fødder fladt på gulvet og stolen skal have rygstøtte.
 • Et bord eller skrivebord. Uanset om du har en bærbar computer eller en fuld computer, vil du ønsker at sikre, at den er placeret godt for dig på dit skrivebord.
 • Belysning. Lysstyrke på skærmen, rumbelysning og sollys er alle ting du skal tænke igennem i dit arbejdsmiljø.

Tager hyppige pauser kan være meget nyttig. Sørg for at hvile dine øjne, strække og gå rundt med jævne mellemrum. Forebyggelse skade fra gentagne bevægelser bør være noget, der er taget i betragtning af alle, der bruger en computer til at udføre deres arbejde på en daglig basis.

Grafisk Design: Vælge en computer

Det er ligegyldigt, hvis du er i en Chicago grafisk tegnestue eller en i Atlanta, dit valg af computer er en vigtig en. Da grafisk design er sådan en synsfelt, vil ikke bare nogen bærbare eller stationære gøre det arbejde, du har brug for med den hastighed, du har brug for.

En stor skærm er temmelig en prioritet for din opsætning, og helst en, der er høj opløsning, så detaljerne kommer gennem godt i billeder og grafik. Beslutning om, hvorvidt du ønsker at gå med en Mac eller en PC er en anden ting du skal overveje. Andre ting, du ikke ønsker at spare på er processorkraft og hukommelse. Da computeren er så stor en del af dit job, det betaler sig at investere klogt.

Du vil sandsynligvis også have din egen personlige præferencer i form af en computer. Nogle mennesker kan lide at arbejde på en bærbar computer for mobilitet, mens andre foretrækker en mere traditionel arbejdsstation. Tænk over dine sympatier og antipatier og se hvad du kan gøre for at tilpasse funktioner. I sidste ende vil det gøre dig mere produktiv, hvis du kan arrangere ting som du kan lide dem.

Opsætning A Freelance Grafisk Design Studio

Opsætning af en freelance grafisk tegnestue kan være en tidskrævende opgave. At gå ind i erhvervslivet for dig selv er at tage sig af en masse detaljer - samt gennemføre en fuld arbejdsbyrde. Du bliver nødt til at komme med dit eget logo og marketingmateriale, navigere bøgerne, lede efter arbejde, og mere, hvis du er selvstændig erhvervsdrivende.

Som freelancer du kan arbejde fra hjemmet, eller endda leje et lille kontor. At gå ind i erhvervslivet med en forfatter eller en anden grafisk designer er andre muligheder, som du kan overveje. Du bliver nødt til at vælge et navn til din virksomhed, indgive alle nødvendige papirarbejde, skabe en forretning portefølje, få en hjemmeside op at køre og deltage i mange andre nystartede opgaver. Du ønsker måske at konsultere en lille virksomhed advokat og revisor om råd, når du forsøger at trække det hele sammen. De kan ofte hjælpe dig med at navigere detaljerne, så du er sikker på, at du er dækket, når det kommer til skatter og andre detaljer.

Self-startere med en evne til multi-tasking kan nyde den frihed, som kommer med en freelance livsstil; men det er ikke for alle. Nogle mennesker foretrækker sikkerheden på en virksomhed miljø sammen med den stadige løn og faste ydelser. Kun du vil vide, om en freelance karriere er rigtigt for dig.