Cozumel Ferie

Cozumel Ferie


Med ferier Cozumel, får du det bedste fra begge verdener. Besøger Cozumel er en vidunderlig måde at nyde en fantastisk tropisk Caribien ferie, mens du oplever den varme og gæstfrihed af Mexico. Cozumel er en meget populær destination for alle typer af ferier. Ideel til romantiske bryllupsrejser, ferier Cozumel er også perfekt for hele familien, fordi alle aldre vil finde noget spændende at gøre på denne fortryllende mexicanske ø. Der er mange ting at gøre i Cozumel Mexico. Lad os tage et nærmere kig på ferier Cozumel og hvorfor denne eksotiske oase er at blive en af ​​de mest eftertragtede destinationer på jorden.

Cozumel Feriehuse Højdepunkter

Cozumel ligger kun tolv majestætiske miles fra Yucatan halvøen i Mexico. Øen har længe været et krydstogtskib magnet, der tiltrækker turister fra hele verden. Den omsiggribende skønhed er ekstraordinært, med hvide sandstrande og krystalklart vand så langt øjet kan se. Klimaet i denne caribiske perle er storslået året rundt. Kulturen og dyreliv er rigeligt, med turistområder og Maya ruin sites. Der er mange spændende aktiviteter at gøre din Cozumel ferie, du aldrig vil glemme.

Snorkling og dykning

Cozumel er en magisk scuba diver eventyrland af episke proportioner. The Corral rev anses for at være blandt de bedste på planeten, og den fantastiske miljø er ideel til shore dives samt væg dyk. Under det turkisblå hav er et enormt netværk af tunneler, huler og buer. Vacationers kan også nyde undervandsfotografering. Scuba dykning klasser er også tilgængelige for dem, der ønsker at lære at dykke. Ganske vist er der ikke noget bedre sted at lære end Cozumel. Snorkeling er også meget populære, og det kalejdoskop af farver vil gøre underværker for din fantasi.

Exploration

Der er så mange fantastiske steder at udforske i løbet af en Cozumel ferie. Den spektakulære strande er måske mere ofte forbundet med Cozumel end de andre områder på øen, men jungler er fulde af majestæt så godt. Faktisk er meget af øen består af disse ubebyggede jungler. Disse gør gode steder at vandre og udforske.

Vacationers kan udforske de eksotiske jungle forposter og den fabelagtige Maya ruin sites. Chankanaab Nature Park er beliggende i en malerisk saltvand lagune. Her kan besøgende nyde en fantastisk dyreliv tilflugt, med en arkæologisk skattekiste af gamle udskæringer og statuer. Der er også en fantastisk botanisk have. Traveling fra den slagne vej på din Cozumel ferie vil gøre det muligt for besøgende i alle aldre til at nyde de forskellige rigdomme denne uforlignelige mexicanske ø.

Cozumel Ferie
Cozumel strande er fantastisk

San Miguel de Cozumel

San Miguel de Cozumel er den eneste by på øen. Men det har mange gode restauranter og barer. Dette er en meget lille by at slentre rundt og butik. Der er mange fascinerende boutique butikker sikker på at have den perfekte Cozumel ferie souvenir. San Miguel de Cozumel er mellow og gæstfri, et vidunderligt sted at slappe af.

Alt inklusive-hoteller i Cozumel

Hotes ligger på stranden:

  • Casa del Mar Cozumel
  • El Cid La Ceiba Beach
  • El Cozumeleno Beach Resort
  • Fiesta Americana Cozumel Dive Resort
  • Iberostar Cozumel
  • Melia Cozumel Golf og Beach Resort
  • Occidental Allegro Resort Cozumel
  • Occidental Grand Cozumel

Hoteller placeret downtown:

  • Hotel Cozumel and Resort
  • Park Royal Cozumel

En sidste bemærkning om Cozumel

Cozumel er et ideelt feriested for dem, der ønsker at opleve Caribien til en overkommelig pris. Den lavsæson i løbet af sommeren er det bedste tidspunkt til at drage fordel af reducerede ferie priser, men det er også orkansæsonen. Cozumel er den største ø i Mexico, der tilbyder en eklektisk udvalg af natur og aktiviteter for folk i alle aldre. Cozumel er en af ​​de mest populære krydstogtskib destinationer på forsiden af ​​planeten. Ferie Cozumel er altid fyldt med fortryllelse.