Cow Kitchen Decor

Cow Kitchen Decor
Koskind

Cow køkken indretning behøver ikke at være begrænset til en klassisk Americana stil udsmykning. Med historiske og endda moderne flare, kan ko motiver transcendere den finurlige og slå ud på egen hånd blakket sti.

Opret en ko-tema Køkken

Hvis du elsker ko dekorationer, du sikkert kender det. Du familie og venner sikkert kender det også. Bessie og resten af ​​besætningen kan pryde dit juletræ og næsten helt sikkert have en fremtrædende plads i dit køkken. For at få mest ud af dine kvæg lidenskaber, vil disse tips hjælpe dig med at vise dine samlinger og del din stil uden at overdrive det.

Medtag faste stoffer og neutrale farver. Køer er farverige og kan vises optaget, selv om de er udført i sort og hvid. Den populære bugtet sort og hvidt mønster du sandsynligvis så glad for kan se godt i moderate mængder, men for at opnå maksimal effekt, omfatter nogle neutrale elementer. Faste stoffer i hvid, ecru, rød, sort og endda gul kan gøre din ko cookie jar og salt og peber shaker samlinger pop uden mennesker at se pletter for øjnene.

Giv øjet et sted at hvile. Cow dækkeservietter, dåser sæt, fade, væg kunst og tæpper alle har appel, men de vil gå tabt, hvis du ikke giver en plads i dit design for øjet til at hvile. Det kan være centrum i en bordplade, en flise gulv med en neutral kast tæppe eller simple kontrolleret gardiner.

Skift skala. Små kontrol og bittesmå prints ser forførende med ko motiver fordi de spiller rundt med skala, spille off disse store bugtende kurver. Hvis du bruger en ko mønster i din område tæpper, så brug en check i dine gardiner og omfatte en solid dug.

Bring i andre elementer. Køer bringe til at tænke græsgange, lader, koklokker, hegn, mælkeflasker, cowboys og masser af andre ting også. Gør dit køkken et paradis for køer, men sørg for at inkludere andre relaterede elementer, så tingene ikke bliver for ensformigt.

Foretag grupperinger. Det menneskelige øje finder ujævne grupper af objekter tiltalende. Organiser dine cowtastic samlinger i grupper af tre eller fem stykker, og lad noget plads mellem dem. Varierende højden af ​​objekter i en samling er en god idé også. Et andet godt valg er at forankre samlinger sammen ved at inkludere dem på toppen af ​​noget, som en dækkeserviet eller dedikeret hylde, eller foran (eller under) noget, ligesom en mindeplade eller vægmonteret print.

Kilder til Cow Kitchen Decor

Du har sikkert masser af tiltalende ko dekorationer til at forskønne dit space, men der kan være et par, du gik glip af. En sort og hvid "ko" brødrister på en rød kontrolleret dækkeserviet vil se charmerende på en bordplade, og du kan opdatere din backsplash med faux ko fliser, skræl og pisk let.

Disse online forhandlere tilbyder lidt mere buh for den dedikerede ko entusiast:

  • Cow Depot
  • Bizrate

Køer Gør Charmerende Køkken Decor

Cow køkken indretning har meget at byde på. Det kan være frisk, sød og iøjnefaldende. Det er naturligt finurlig. Hvis dit køkken er ho-hum, og du vil have det til at inspirere de besøgende til at smile, sidde en magi og nyde den munter stemning, en ko køkken tema er en sikker vinder.