Costume: Christmas Tips

Santa Suit Variation

Santa suit er en bredt anerkendt kostume - rød outfit med hvid trim, rød hat, sorte støvler og en krøllet hvidt skæg og hoved fuld af hår. For en variant af den klassiske Santa kulør, prøv Old Time Santa kulør. Denne version ser ligesom dem så fremherskende i dag, men med en lille twist. Den røde frakke på Old Time Santa suit er længere og kommer med en hætte. Et bånd pynt i bunden af ​​kappen tilføjer en nice vintage touch. De boot toppe kommer i rødt og har dekorative klokker vedlagt.

For at komplimentere dit Old Time Santa kulør, få en deluxe Santa sæt, som kommer med paryk, skæg, øjenbryn og overskæg. Andre Santa suit tilføjelser omfatter deluxe handsker og en klokke til at ringe i juletiden.

Kom en Elf Costume

Hvad Julemanden ville være komplet uden en lille hjælper? For at fuldende Santa Claus Entourage, du har brug for en alf kostume til hvert medlem af besætningen. Elves hjælpe Santa ved at gøre det legetøj på Nordpolen og få dem klar til børnene rundt omkring i verden. For en alf kostume, skal du vælge en rig jul nuance som grøn eller rød. For de mere budget minded, vil en fleece materiale gør. For en fornemme alf kostume, få en plys stof som fløjl. Du skal bruge en konisk hat, længe fastspændt jakke med hvid krave og manchetter, og strømpebukser, som kan være fast eller stribede. For fodtøj få et par elf sko med en krøllet tå. For en ekstra touch, accessorize dit outfit med et par elf ører.

Tre vismænds Kostumer

Guld og myrra, og røgelse. Du husker dem fra salmer og julesange - Magi tilbød dem i fejringen af ​​Jesusbarnet 'guddommelighed. Det var før Pottery Barn. Nu kan du, eller dine børn, har planer om at klæde sig ud som de tre vise mænd til jul, til en fest eller skole eller kirke begivenhed. Guld, du kan nemt håndtere - du kan donere nogle smykker eller bære nogle chokolade mønter eller en faux blok af guld.

Men hvad er røgelse og myrra, og hvordan du bruger dem i din julegave kostumer? Måske du skulle hellere dressing op i et rensdyr kostume, alf kostume, eller Santa kostume.

Røgelse og myrra er ganske enkelt, krydderier og krydderier var værdifulde i Arabien i den tid af Jesus. Du kan bruge patchouli eller en anden type af røgelse for røgelse, da røgelse har været et helligt offer i religioner i århundreder. Køb røgelse fra din lokale naturalist butik eller stearinlys butik. Du kan endda være i stand til at købe røgelse, som er et træ saft findes i Mellemøsten, fra specialbutikker.

Myrra er lidt tricky - det betyder "bitter", og er også et træ SAP. Du kan også få det på specialbutikker. Både myrra og røgelse bruges til at lave røgelse. Hvis du medbringer røgelsespinde sammen med guld, har du historisk korrekte jule kostumer. Hey, det er mere original end shopping på Pottery Barn til en julegave.

Toy Soldier Costume

Har du visioner for Nøddeknækkeren til jul? Hvis du gør, skal du have et stykke legetøj soldat kostume til ferien. Børns versioner koste omkring $ 30 detail, mens voksne versioner vil køre dig omkring $ 65 år. Du kan finde et stykke legetøj soldat kostume til mænd og kvinder i kostume butikker.

Mens kostume butikker kan være et sted at få dit legetøj soldat kostume, kan du helt sikkert gøre dine egne. Det er de emner, du bliver nødt til at komme i gang:

 • Rød jakke med guld knapper og trim.
 • Mørke bukser
 • Sorte støvler
 • Oversized sort hat eller Busby hat

For kvindernes udgave, kan du erstatte den røde jakke til en jakke stil kjole.

Little Drummer Boy

The Little Drummer Boy. Rum pa pum pum. Din lille musiker ønsker at være den Little Drummer dreng eller pige. Hvordan skaber man en sød traditionel kostume til trommeslageren dreng eller pige? Du ønsker dit barn havde valgt en baby Santa Claus kostume, Biblical jule kostumer, en alf kostume eller et rensdyr kostume.

Faktisk kan du købe eller lave børns bibelske Shepherd jul kostumer eller en Arabian Nights-inspirerede kostume til at være historisk korrekte. Eller dit barn kan tromme væk, mens iført en Wooden Toy Soldier outfit.

For at fuldende den scene, kan søskende bære en baby dukke og kjole som Maria og Josef. Glem ikke ox eller ko og lam kostumer.

Vigtigst er det, glem ikke tromlen! Hvis dit barn ikke spille trommer, en bærbar bærbar mini radio eller CD-afspiller spiller "The Little Drummer Boy" vil give ham eller hende til at foregive at rom pa pum pum. I sangen, spædbarnet Jesus smilede til Little Drummer Boy. Alle vil smile til din Little Drummer dreng eller pige.

Få en snemand Costume

For helligdage, julefrokoster og vintertid skuespil kræver en snemand kostume. Hvis du køber en fra kostume butik, vil du finde et bredt udvalg af dem, limet til de mindste tots til voksne versioner. Du kan betale alt fra $ 20 for en snemand kostume til baby til over $ 700 for en maskot version. En grundlæggende skum version til den voksne vil køre dig 150 dollars. For et overdådigt bunke kulør, kan du bruge overalt fra $ 250 til $ 500 ved en kostume butik. Nogle snemand kostumer ikke kommer med en høj hat, så det er et tilbehør, du bliver nødt til at tilføje dig selv.

Klæd dit kæledyr med en Holiday Pet Costume

Når ferien rulle rundt, er der ingen grund til, at Fido ikke bør være en del af festlighederne. Dressing din hund op i en ferie pet kostume kan bringe juble selv til grumpiest ferie Scrooge. For ideer om en ferie pet kostume til din firbenede bedste ven, tage et kig på denne liste.

 • Prøv en ferie pet tilbehør som en Santa hat og matchende tørklæde.
 • For en minimalistisk ferie pet tilbehør få rensdyr ører for din hund Blitzen.
 • Hvis din hund er din lille hjælper året rundt, gøre ham til Julemandens lille hjælper med en alf outfit.
 • Din pooch kan klæde sig ud som den røde velegnet Santa selv til ferien.
 • For din søde hvalp, få en candy cane medaljon.
 • Der er ingen bedre tid til at vise din hunds velopdragen side end i julen på en engel kostume.
 • Vis din hunds julestemning med en krans krave.

Vise mænd og Shepherds

Piger portrættere alle rollerne fyre engang gjorde - ironisk i betragtning af, at der i Shakespeares tid og i Kabuki teater, mænd spillede kvinders roller. Så det burde ikke være en overraskelse, at piger ønsker at bære hyrdedreng og kloge mænd kostumer i skolen, på julefrokoster og i kirken. Vær forsigtig - som en kvinde iført en julemand kostume, nogle moderniseringer bare ikke arbejde. En kvinde kan bære et rensdyr kostume eller alf kostume, men der er en Santa kostume og en Mrs. Santa kostume - ingen argumenter.

Sommetider tildele dele i julen spiller kan være svært - husk klassikerne "En Charlie Brown Christmas" og "den bedste jul Pageant Ever"? Nogle traditionalister kan gøre indsigelse mod piger iført hyrdens klæder - selvom Kristus omfavnede kvinder som figurative hyrder sin flok.

Carry disse stokke, piger! Har en yngre søskende eller ven slid lam og okse kostumer. Med undtagelse af Jesus og Joseph tøj, religiøse jul kostumer arbejde for både piger og drenge.

Hvad med de tre vise mænd? Måske små piger er ikke sådan et godt valg til at spille de tre Magi - selv om de sikkert kan passe ind i kostumer. Efter alt, ville kvinderne have stoppet for at spørge om vej endnu før de så stjernen over Bethlehem. Men dine små piger kan helt sikkert bære shepherd jul kostumer.

Elf Makeup

Uden elverne kunne Santa ikke legetøj, så en alf kostume skal være så realistisk som en Santa kostume eller et rensdyr kostume. Ud over de spidse sko, ører og Jingle Bells, en alf kostume skal have at ægte alf "look".

Vil teatralsk makeup få dig ind i jolly grønne ånd? Skulle du male dit ansigt grøn? Børnene vil elske at dække deres ansigter i grøn maling - selvom du oftest se elvere med umalede cherubic kinder. Lejlighedsvis, vil du se en ældre alf med rynker.

Når du designer elf makeup, her er et par elf-forbedring tips:

* Hvis du maskeret som en ældre alf, anvende rynker ligesom du ville gøre for en julemand kostume.
* Sørg for, at tonen i makeup matcher eller supplerer plastik eller gummi Elf ører.
* Hvis du og dine børn ikke ønsker grøn hele jeres ansigter, prøve flere forskellige farver glitter til det magiske glød. Eller lad din fantasi løs med et ansigt-maleri kit.
* Kvindelige elvere måske ønsker at holde deres makeup naturlig og subtil. Lad det ikke overvælde elver kostume. Må ikke over-glam, medmindre du er i en sexet elver kostume. Glitrende gennemskinnelige makeup pulver eller foundation fungerer godt her.

Efter alt, elvere kan ikke udskiftes - Santa ville finde det svært at køre hans værksted uden dem. Bær et stort smil, som om du har det bedste job i verden - som i børn, du gør!

Jeg hørte klokkerne på juledag

Jul og klokker gå sammen som en kane og rensdyr. Hvis du ønsker at være virkelig festlig i din elf kostume eller rensdyr kostume, kan du prøve et sæt tingle klokker til at knytte til dine elf sko og alf hat. Bare ikke vedhæfte Jingle Bells til dine elf ører! Ryst nogle Jingle Bells og karaoke nogle jule melodier. Må vi foreslå "Jingle Bell Rock"?

Du kan købe et rensdyr sele som den slags, du ville se på plastik rensdyr, eller sy nogle klokker på et bånd og drapere det over hele rensdyr kostume. Du kan endda hænge klokker på dine gevirer.

Nu får klar til at rocke og lade klokkerne ringe på juledag!

Santa Claus på Halloween

Du er bekymret ligesom Santa forsøger at kost til at glide sikkert ned skorstene at din julemand kostume og rensdyr kostume eller elf kostume, som du og din kæreste planlægger at bære ikke vil være hensigtsmæssigt for Halloween.

Før du bruger mere tid ondartet end at forsøge på din Santa kostume, husk to ting:

1) Santa altid får ned skorstene.
2) Skoler begynde hænge deres julepynt i juli.

Jul kostumer på Halloween minde om, at shopping dage og sæson af goodwill er lige rundt om hjørnet. Plus, en julemand og fru Claus (eller Sexy Ms Santa / Sexy Santas Helper) duo er en af ​​vores yndlings par kostume idéer.

Så kaste denne frygt ligesom Santa kaster pounds gør legetøj og slid din julemand kostume med stolthed på Halloween.

Julen Animal Kostumer

Tænk på julen dyr, og du normalt tænker på Rudolph - men du ikke ønsker at bære en rensdyr kostume. Der er flere sjove dyr Jul kostumer til dig som et barn til at klæde sig i. Selvfølgelig kan du være den jul lam, okse (en ko kostume er perfekt), eller æsel (har du Shrek Donkey kostume komplet med tænder).

Vi har nogle mere kreative dyr ideer, såsom:

* En Julemanden Dog - prøv en Playful hvalp kostume med en julemand hat og jul bånd
* A Christmas Cat med Santa Claus eller alf hat
* A Christmas Penguin med Santa hat
* A Christmas Bunny - ligesom Velveteen kanin, med en jul bue og Santa hat
* A Christmas Bear med Santa hat

Lad de andre børn bære Santa Claus kostume og elver kostume. Du er en jul dyr!

Child Elf Kostumer

Børn elsker nisser. Efter alt, alfer har det bedste job i verden - at gøre legetøj og hjælpe Santa. Hvis du er Hermey fra "Rudolf med den røde tud," du får til at være en tandlæge også! (Forestil dig - Santa giver sin hjælpere gratis tandpleje.)

En alf kostume til et barn er, andet end en baby Santa kostume, kun om den sødeste outfit, du kan finde, enten til jul eller Halloween, plus det kan fordoble som en Peter Pan kostume. Men vil dine børns jul kostumer være sikker? Hvis dit barn kjoler som Nestor den langørede æsel (Shrek Donkey antræk virker perfekt), vil hun falde over ørerne? Vil disse elf sko være for stram? Sommetider vi voksne bekymre dig for meget og glemmer at nyde det vidunderlige i jul og se vores lille pige pirouette omkring i en grøn alf kostume med de søde sko.

Du behøver at sørge for, at den alf kostume er løs nok bevægelse og uhindret vejrtrækning for. Vær sikker på, at alf hat kan sikres ved en hatpin eller hage rem, hvis din lille pige cavorts om i en julegave leg eller under en Halloween eller julefrokost.

Sørg også for, at kostumet ikke har en masse klokker eller tilbehør, der kan blive fanget eller komme i din lille alf måde.

Din lille pige elsker at være en alf, så giv dig selv fred i sindet og du kan nyde det magiske med hende.

Fat Santa

Okay, okay. Vi ved alle, Amerika har brug for at spise bedre, udøve mere og trimme junkfood fra vores kost. Men har vi virkelig brug for at have Santa begynde godkende low-carb og fedt-fri? Som Mr. Claus og Mrs. Claus er enig, hjemmelavede North Pole cookies og slik skud slog forarbejdede junk enhver dag.

Din Santa Claus kostume behøver ikke at være politisk korrekt. Måske Santa behøver ikke at have den stump af et rør i hans tænder, men en polstret Santa mave er så afgørende for en julemand kostume som påpeget elf ører er for en alf kostume og gevirer (samt en rød blinkende næse) for et rensdyr kostume.

En Right Jolly Old Elf

Du har de Santa briller. Du har læderstøvler eller boot toppe. Du har den fulde Santa Hat og skæg. Du har fået den nødvendige polstring. Og på trods af Hollywoods tendens, der startede med "Bad Santa", du har et smil i dit hjerte og et ho-ho-ho på dine læber. Plus du er ikke berusede ligesom Santa i "Miracle på 34th Street." Du er klar i din Santa Claus kostume.

Nogle andre holly jolly ferie hints til at bringe trøst og glæde i dit Santa kostume:

* Mens slik skud og cookies er altid velkomne til jul, kan nogle forældre ønsker børnene ikke at have så meget sukker. Carry sunde snacks i din Santa sæk.
* Flick disse tøjlerne, hvis du er i slæden, den måde Kris Kringle gjorde, som spilles byRichard Attenborough eller Edmund Gwenn i "Miracle på 34th Street".
* Her er et tip fra AnytimeCostumes.com: Hvis du har en fuld naturlig skæg, få midlertidig hårfarve til at opretholde illusionen om den hvide skæggede Santa. Hvis ikke, få en fuld skæg og paryk.
* Santa virker ikke alene! Rekrutter venner og kolleger medarbejdere eller frivillige til at klæde sig i en kagemand kostume, rensdyr kostume og en alf kostume eller to.
* Den bedste Santa Claus kostume tilbehør, du kan bære, er en glædelig smil, udseende ægte interesse i børn, og rød sund farve i disse kinder. Hvis du er naturligt bleg, prøv jogging omkring mall eller drikke nogle af julemandens varm chokolade!
* Sørg for, at Santa kostume er behageligt, især de bukser - du ikke ønsker at se ubehageligt eller gnaven på at podiet!

Mest af alt, have det sjovt. Det er det bedste Santa Claus kostume tilbehør.

Jesus Jul Costume

Du nitpick bibelforskere og Mel Gibsons "Passion of the Christ". Tvivlende Thomas? Analytisk? Du ved, du har tro. Men du har indsigelser mod din nabo dressing op i en voksen Jesus kostume i julen - Jesus var blot et spædbarn da!

Det kan være en smule historisk ukorrekt at klæde sig i fuldt udvoksede Jesus Jul kostumer, men Jesus kostume med fuld bibelske paryk vil minde alle, hvad julen formodes at være omkring.

Hvis du er bange for din nabo vil blive angrebet af andre tvivlere, surround ham med de tre vise mænd, engle, æslet, okse og lam samt bibelske Mary og bibelske Josef. Børn klædt i religiøse jule kostumer normalt bringe så mange smil som et barn, der bærer en alf kostume eller Santa Claus kostume og tvivlerne vil hush op. Du kan endda bruge den kjortel fra en engel kostume og en Jesus paryk for at skabe et barns Jesus kostume, eller dine børn kan klæde i baby svøb og en glorie.

Du har givet din nabo blåstempling, selv om han ikke har brug for det for at udtrykke sin tro. Men du har et punkt, når du fortæller ham Jesus ikke bære Timberland mokkasiner.

Santa Makeover

Nogensinde meddelelse, at ingen beskylder Santa af beign for gammel til jobbet? Eller hvad Mrs. Claus? Ingen hints, de har brug for at gå på pension. Dette er en gang i dit liv, iført julemand kostume eller Mrs. Santa kostume, at du vil blive glad for at se ældre ud.

Du tror måske, du har brug for makeup til at få det Santa grandfatherly udseende og Mrs. Santa grandmotherly ansigt. Hvis du skal hoppe kiddies på skødet, er afgørende makeup med din julegave kostumer. Her er hvordan man får det gamle udseende, efter AnytimeCostumes.com:

* Brug en varm makeup base for en sund Santa look.
* Anvend skygge, dvs. sort eller grå, makeup toner til at skabe rynke linjer og lavninger.
* Fremhæv kinder og knogler med en tone lysere end bunden.
* Pulver makeup med Colorset Powder.
* Tilføj varme røde eller rosa skær i kinderne, hvis du har tendens til at være bleg, selv efter et maratonløb.

Du kan altid gå til tidløs glødende udseende som Mrs. Claus eller Julemanden, men det er mere realistisk at få rynke effekter! Børn forvente at se en gamle fru Claus og Santa Claus, den måde, du forventer at se nogen i en alf kostume eller rensdyr kostume på et indkøbscenter i julen. Det er forfriskende at vide, at i vores ungdom-drevne samfund, folk stadig ønsker en ældre Santa Claus.

Hurra for Mrs. Claus

Fru Claus, ligesom hendes mand, repræsenterer varme og hominess af jul, og kærlighed til alle børn i verden. Hvis du dressing som Mrs. Claus eller endda Ms Claus eller Miss Santa, er der en vis billede for at opretholde. Hjemmelavede cookies, forklæde, varmt smil, briller, hvide handsker.

Der er mere sexet Ms Claus eller Mrs. Santa Claus kostume muligheder, men vær forsigtig med dem. En sød knælange miniskørtet trimmet i marabou er sjovt og smuk, men en bar mave-blottelse Mrs. Santa kostume er en bandlyst i blandet selskab. Du må ikke grine eller stønne - det er sandsynligvis sket. Ligesom illusion Santa selv, rep Fru Claus skal beskyttes. Det kan virke gammeldags for nogle kvinder, men Mrs. Claus er en dame, der har valgt at gøre, hvad hun gør og virkelig nyder det. Sandheden skal frem, er hun den, der kører Nordpolen - Julemandens for travlt kontrollere hans liste to gange og spise cookies!

Så omfavne den tildækkes aproned fru Santa jul kostumer. Hvis du ønsker at springe de teatralske makeup rynker og foregive Mrs. Claus har haft Botox eller en ansigtsløftning på Nordpolen, det er fint - Santa og elverne kan arbejde magi! På den anden side, måske gøre millioner af børn glade og bor i et slot med masser af elf hjælpere holder Moder Natur i skak.

Uanset hvad du beslutter dig for, selv om, Mrs. Claus er en legende i sin egen ret, så bære Mrs. Santa Claus kostume med stolthed.

Santa Parykker Out

En julemand kostume med lynlås (til fjernelse at Santa mave), plus en paryk og skæg? Hvad et buy! Men før du knipse ned kontanter og øve dit ho-ho-ho, tænke på, hvad kvalitet i Santa kostume, du ønsker.

Alle jule kostumer er ikke skabt lige. Du ville ikke købe en alf kostume med alt for stramme sko eller et rensdyr kostume med alt for store gevirer. Selv Grinch (en anden stor Santa kostume option) gik gennem ændringer og nægtede at nøjes med en mindre end perfekt Santy Claus hat og en frakke.

Vær så kræsne som Grinchen, men ikke så ubehageligt. En højere kvalitet Santa kostume måske ikke har paryk og skæg - det er fordi alle værdien går ind i stoffet. Det plys blødt stof er et plus, når børnene kravler på skødet. Du vil ikke have dem til at tro, at julemanden butikker i 99 cent butik.

Desuden vil en god skæg og paryk sæt koste dig kylling, is, rensdyr foder. Husk på, at parykken og skæg, der kommer med at "bargain" Santa Claus kostume ikke kan passe dit ansigt.

Det er sagt, mange fremragende Santa Claus Jul kostumer gøre omfatte paryk og skæg. Bare afprøve dragten (skal du vide butikkens tilbagesendelsespolitik) for at se, om skæg og paryk arbejde. Vi mener ikke at du paryk ud - vi ønsker blot at sikre, at din Santa kulør gør du ønsker at ho-ho-ho med følelse.

En Santa Costume for enhver pengepung

Leder du efter en Santa kostume til juletid i år? Du ved, at Jolly Old Saint Nick bærer en rød og hvid dragt, men Santa kostume kommer i nogle variationer baseret på budget og kvalitet. For en ny Santa kostume, forventer at bruge alt fra $ 30 for en post-model til over $ 500 for en high-end professionelt niveau Julemanden trop. Her er historien om, hvad der er til rådighed:

Økonomi Julemanden suit - Økonomien Julemanden jakkesæt kommer i en fleece stof og imiteret kanin trim. Bæltet og boot dækker vil være lavet af vinyl. Økonomien version er velegnet til en person, der har planer om at bære kostume til et par udflugter.

Corduroy Julemanden suit - Denne lette udgave af økonomien Julemanden kulør fungerer godt i varmere vejr.

Velour Julemanden suit - Denne opgradering fra økonomien version indeholder velour stof og imiteret kanin trim. Du får en vinyl bælte og boot dækker. Det er en nice-version til brug for firmafester.

Plush Santa Claus suit - Hvis du ønsker en leje kvalitet element, er dette det. Du får en plys stof frakke med tyk faux kanin pelskant. Den vinyl bælte kommer med en metal bæltespænde. Du har udseendet af de dyrere jakkesæt uden den opgraderede foring for ekstra komfort på indersiden.

Ultra Velvet Santa Claus suit - Denne kvalitet dragt er en faktisk fløjl stof, der ser ud og føles blød at røre ved. Dit vinyl bælte har en metalspænde. Du får opgraderingen af ​​en nylon foring for komfort under brug.

Professionel Julemanden suit - Med en tyk bunke plys stof og langhåret faux kanin trim, denne røde dragt vil charmere både voksne og børn. Interiøret satin foring af denne Santa Claus kostume sikrer brugeren vil blive behageligt under daglig brug. De boot covers og bælte er lavet af Naugahyde, et varemærke imiteret læder.

Royal Majestic Julemanden suit - Dette er en julemand dragt at St. Nick selv ville bære. Dette hotel i Santa Claus kostume kommer i en rig bordeaux farve med en tyk plys bunke stof, langhårede faux kanin trim, og satin foring. Tilbehør omfatter Naugahyde boot covers og bælte.

Du har flere Santa Claus kostume muligheder, men glem ikke at vælge fra en bred vifte af tilbehør også. Komplimentere din julemand kostume med en paryk eller seler.

Santa Suit Material

Rød, rød, rød. En Santa kostume er en Santa kostume er en Santa kostume, ikke? Materialet er ligegyldigt.

Faktisk, der er så forkert som at have en alf kostume uden spidse ører og sko, eller et rensdyr kostume uden gevir. Santa dragter kommer i alle materialer, herunder:

* Bomuld
* Velvet og Velvet Foret
* Corduroy
* Polyester
* Uld
* Heavy Weight Plush

Dress Up In A Mrs. Claus Outfit

Til jul, klæde sig i en Mrs. Claus outfit, så Santa ikke behøver at føle sig alene. Forskellige versioner af Mrs. Claus tøj kan findes i kostume butikker, men hvis du foretrækker at sætte dit eget sammen, her er det udseende, du har brug for.

 • For hår, Mrs. Claus har brug for en hvid paryk trukket tilbage i en bolle.
 • Vælg en dyb rød plys bunke stof som fløjl til din Mrs. Claus outfit. Hvis du koordinere med en Santa kostume, matcher stoffet og farven.
 • Lav en langærmet, gulvlang kjole med imiteret kanin pelskrave og ærmer.
 • Tilføj en satin forklæde i taljen.
 • For det sidste finish, sætte på briller og din Mrs. Claus outfit er komplet.