Costco American Express anmeldelse

Costco American Express anmeldelse

Den TrueEarnings kort fra Costco og American Express tilbyder en generøs cash back system. Det gør det muligt Costco medlemmer til at få adgang til American Express fordele og samtidig spare penge på daglige indkøb.

Fordele

Dette kreditkort giver dig det bedste fra begge verdener, hvis du er en Costco medlem siden det årlige gebyr frafaldes, og du kan tjene penge tilbage på alle køb. Desuden er kortholdere aldrig vurderet en afgift i tilfælde af, at saldo overstiger kreditmaksimum.

Ubegrænset Cash Back

Kortholdere er i stand til at tjene en ubegrænset mængde af kontanter tilbage på kvalificerende køb. Disse omfatter:

  • 3% på benzin udgifter på os og Costco tankstationer (op til $ 4,000.00)
  • 2% på restaurant udgifter på restauranter amerikanske og om godkendt rejse (op til $ 4,000.00)
  • 1% på alle andre køb

Du vil modtage en belønning kupon i februar, og det er gyldigt frem til 31. august samme år. Certifikatet kan indløses til kontanter på ethvert sted Costco Warehouse eller anvendt mod in-store køb.

Tjen mere med flere Kortholdere

Kontohaverne har mulighed for at tilføje andre personer med betalt Costco medlemskaber til deres konto uden at pådrage gebyrer. Dette giver dig mulighed for at tjene flere penge tilbage, når de handler ved hjælp af kreditkort, er knyttet til din konto, som bemærket af Katrina Gutierrez af daglige markeder.

Access American Express Fordele

Kortholdere har adgang til en bred vifte af American Express rejse, underholdning og shopping fordele. De gælder for indkøb foretaget på American Express-kort.

Rejser Underholdning Shopping
Billeje tab og skader forsikring
Vejhjælp
Rejser ulykkesforsikring
Adgang til billetsalg pre-sales
Kun for medlemmer events
Rabatter på udvalgte leverandører
Udvidet garanti
Beskyttelse Indkøb
Beskyttelse Return

Intet ansvar for svigagtige køb

I tilfælde af, at falske transaktioner forekomme på dit kort som følge af svig, tyveri eller menneskelige fejl, der kan hjælpe med konfliktløsning proces American Express kundeservice repræsentanter.

Ulemper

Som med enhver kreditkort, der er ulemper ved det program, du bør overveje.

Kategorisering Issues

Korrekturlæsere fra Nerd Wallet indikerede, at der var flere tilfælde, hvor de gik glip af tilfalder cash tilbage, fordi leverandører forkert klassificeret køb. Dette var en hyppig forekomst med benzin udgifter, da de ofte blev kategoriseret som tjenesteydelser, diskvalificerende kortholdere i at tjene de 3%, som de havde ret til.

Udelukkelse af fælles Rejseomkostninger

Personer, der bor i storbyområder ofte pådrage rejseudgifter på deres daglige tur til og fra arbejde. Korrekturlæsere fra daglige markeder blev skuffet over, at disse køb var uegnede til de 2% cash back belønninger fordi pendling udgifter ikke opfylder betingelserne for optagelse i programmet.

Stringent Redemption Politik

Selv om cash back indtjeningspotentialet er endeløs, kan du miste retten til din saldo, hvis du annullerer din Costco-medlemskab eller bortfalder indløsning deadline.

Er TrueEarnings Card rigtige for dig?

Hvis du ofte køber produkter og benzin fra Costco, bør du overveje dette kort på grund af cash back-programmet og American Express frynsegoder tilbydes kortholdere. Dem, der rejser eller spise regelmæssigt kan også gemme store, så længe saldoen er betalt fuldt ud hver måned for at undgå 15,24% variabel apr efter den indledende periode udløber.

Men der er kort derude, der tilbyder mere konkurrencedygtige cash back systemer uden udgiftslofter hvis du ikke er en regelmæssig Costco kunde.

Vær sikker på at nøje gennemgå de vilkår og betingelser forud for anvendelsen, om det kreditkort passer til dine behov.

Sådan ansøger

Du kan ansøge om TrueEarnings Card fra Costco og American Express efter:

  • Færdiggørelse en online ansøgning
  • Opkald 1-800-223-2670
  • Vælge linket i e-mailen eller online markedsføring (hvis relevant)

Online ansøgere normalt modtage en afgørelse på 60 sekunder eller mindre. Hvis det godkendes, bør du modtage dit nye kreditkort med posten i syv til ti arbejdsdage.