Colostrum: Colostrum Tips

Råmælk fordele

Colostrum fordele udbredt og med god grund. Der er over 90 kendte komponenter i colostrum, som alle er designet af naturen til at yde afgørende støtte og næringsstoffer til nyfødte. Forskning har vist, at komponenterne i råmælk kan forbedre leverfunktion, styrke immunforsvaret, støtte i ordentlig fordøjelse, fald allergi symptomer, hjælpe med at regulere stemninger, hjælp regulering af normale blodsukkerniveauer, hjælpe med regenerering af muskler og knogler og øget koncentration .

Kvalitet Økologisk Colostrum

Der er et betydeligt antal af colostrum kosttilskud på markedet i dag. Med alle de valg, kan det være svært at vide, hvad der udgør kvalitet råmælk, og som en til at købe for optimale fordele. Når forsker colostrum kosttilskud, kigge efter, når råmælken blev høstet fra kvæg (tidligere er bedre), hvordan kvæget blev rejst (græs fodret er mere organisk), og hvordan colostrum forarbejdes.

Bivirkninger af råmælk

Colostrum hjælpemidler i healing og rødmen systemet med en række forskellige toksiner og affald. Mange enkeltpersoner opleve, hvad der er kendt som en â € ~healing krise ', hvor de oplever mild influenzalignende symptomer. Du tænker måske, â € ~colostrum er meningen at gøre mig bedre ", og det vil, så snart alle de gamle toksiner frigives og udvist fra kroppen. Selvom dette ikke sker i alle brugere, opmærksom på, at de midlertidige ubehagelige bivirkninger baner vejen for optimal sundhed fra colostrum fordele.

Hvad er i råmælken?

Økologisk råmælk indeholder over 90 ernæringsmæssige komponenter, som alle spiller en afgørende rolle for en nyfødt og har betydelige sundhedsmæssige fordele for voksne også. Nogle af de centrale ingredienser omfatter immun faktorer, vækstfaktorer, aminosyrer og afbalancerede vitaminer og mineraler. Alle disse ernæringsmæssige komponenter, som findes i colostrum kan støtte i bedre sundhed, udvikling af lean muskel, styrke immunforsvaret, hjælpe med at regulere stemninger, støtte i healing, fremme en sund fordøjelse og fremme en sund cellevækst.

Råmælk og Vægttab

Colostrum indeholder mange vækstfaktorer, som hjælper en person i at udvikle magert muskelvæv, der brænder fedt og bruger kalorier mere effektivt derefter fedtvæv. Kombineret med en sund kost og motion, kan råmælk hjælpe en person tabe sig og forbrænde kalorier mere effektivt. Colostrum har vist sig at øge udholdenhed og udholdenhed, som kan være opmuntrende for dem, der bare starter en øvelse rutine.

Hvorfor råmælk

Råmælk ikke kan høstes fra mennesker. Heldigvis producerer kvæg mere end hvad der er nødvendigt for deres afkom. Efter deres afkom har fået nok, bovint colostrum og omhyggeligt behandlet til brug i kosttilskud. Råmælk har et øget niveau af visse antistoffer og immunstoffer så man ville finde i human colostrum og er kompatibel med det menneskelige system. Anvendelsen af ​​råmælk har en lang historie. Det har været anvendt i århundreder i Indien ved ayurvediske læger, og det blev anvendt i USA før penicillin.

Det unikke ved New Zealand Colostrum?

Når man høster råmælk, renhed er af allerstørste betydning. Den praksis, der anvendes i New Zealand for at hæve kvæg er ideelle til colostrum samling. For eksempel, i modsætning til i USA, de ikke bruger antibiotika eller hormoner hæve kvæg, da praksis er ulovlig. New Zealand har øget standarder for certificering, fodring, pasteurisering, og opbevaring. Hvad betyder alt dette? New Zealand colostrum er en af ​​de reneste kilder, du kan finde, og renere kilden, jo bedre de sundhedsmæssige fordele.

Hvad er Colostrum?

Råmælk er den første mælk, en mor producerer lige efter fødslen. Det er en unik mælk, også kendt som â € ~mothers mælk «, der er koncentreret i ernæring for at hjælpe en nyfødt i form af ordentlig fordøjelse, styrke immunsystemet, og andre vigtige sundhedsspørgsmål. Økologisk råmælk giver vigtige næringsstoffer til de nyfødte første måltider, herunder en betydelig række antistoffer og aminosyrer. Undersøgelser har vist, at colostrum fordele voksne også. De kraftige næringsstofferne i råmælk kan hjælpe en person opnå den generelle sundhed.