Colonial Kitchens

Colonial Kitchens

Colonial køkkener kan give dit hjem en varme og atmosfære med en flair af nostalgi.

History of Colonial Kitchens

De fleste af køkkener i kolonitiden var separate bygninger placeret på bagsiden af ​​hovedhuset. Køkkenet var normalt bygget 30-50 meter væk fra hovedhuset. Formålet med dette var dobbelt.

Køkkenet genererede en enorm mængde varme, der var uønsket i de varmere måneder. Ved at placere køkkenet en separat bygning, var varmen ikke spredt sig til resten af ​​huset.

Den anden grund var til brandsikkerhed, da åben ild blev brugt til at gøre det meste af madlavning. Køkkener ofte fanget i brand og præsenterede mindre fare for hovedhuset, når den placeres i sikker afstand fra hjemmet. Styring hus brande var en omhyggelig og vanskeligt, om ikke umuligt, job, så hvis et køkken fanget på brand, vil det brænde til jorden uden at tage huset med det, og en anden kunne bygges i stedet.

Genskabelse af et autentisk køkken

Uanset om du ønsker en autentisk koloniale køkken eller ønske om at skabe et ægteskab mellem kolonial og moderne, kan du få et unikt køkken design, som du vil nyde i mange år.

Nødvendige historiske træk

Der er nogle historiske træk, du ønsker at være sikker på at inkludere i dit design for at give det en autentisk look.

Pejs og Hearth

En pejs var et must for enhver koloniale køkken, da det er her, madlavning blev gjort. I modsætning til moderne køkken design, der inkorporerer en pejs strengt for stemning, koloniale pejse var utilitaristisk.

De fleste af pejse var bred og høj. Nogle var store nok til en eller to personer til rent faktisk at arbejde inde i dem. Brick var det foretrukne materiale, selv om nogle var lavet af sten.

Det arne var niveau med gulvet for at give mulighed for madlavning lethed. Dette var den moderne koloniale komfur og hvor de mennesker, der arbejdede i køkkenet brugt hele dagen forbereder måltider for familien. De fleste pejse havde også store lange tilhuggede mantels, der tjente til at suspendere mange af de store madlavning værktøjer. Krus, kander, tallerkener, tjener bakker og plader blev ofte stablet oven på Mantel for nem adgang.

Madlavning i pejsen

Hvis du nogensinde har besøgt Colonial Williamsburg i Williamsburg, Virginia, har du sikkert oplevet den faktiske kogning af et måltid i en kolonial køkken. Hollandske ovne med en rillet låg var den vigtigste madlavning fartøj. Disse potter blev placeret på skorstenen etage oven på en bed af varme kul. De samme glødende kul blev derefter spredt jævnt på grydelåg. Spil, okse- og svinekød blev ofte kogt på spid over åben ild. Kedler blev suspenderet over ilden fra et metal svingarm.

Tilføje elementer til dit køkken Design

Det er nogle af de mange elementer, du kan føje til dit køkken, afhængigt af hvor autentiske, du ønsker at bære din indretning. Du kan vælge at give afkald på de madlavning aspekter af pejsen og vælge en mere moderne design. Du kan beslutte at tilføje en hævet ildsted, så du og din familie kan nyde det, mens du spise.

Dit køkken Ambiance

Den største udfordring at designe en kolonial køkken er at indarbejde nok teksturer, farver og design aspekter for at skabe en hyggelig og charmerende følelse. Der er flere arkitektoniske og dekorative elementer, du kan bruge i din generelle moderne køkken design.

Vinduer og behandling

Colonial køkkener havde små vinduer. Du ønsker måske at tilføje en række af agterspejl vinduer over din frysere til at genskabe fornemmelsen af ​​små vinduer, men med en moderne appel. Sprossede vinduer er en stor element at tilføje så er træ skodder for vinduet behandling. Mal skodderne hvid og hænge nogle gingham gardiner til at fuldføre en afslappet koloniale føler.

Gulve og vægge

Wood blev brugt i hele bygningen af ​​koloniale hjem og køkkener var ingen undtagelse. Når boligejer havde råd til det, var et køkken bygget af mursten af ​​sikkerhedsgrunde. Måske ønsker du at oprette en mursten accent væg i dit morgenmad krog eller væggen, hvor du har placeret din pejs. Mursten gulve var meget populære, men mange mennesker kunne kun råd fyr plankegulve. Træ loftsbjælker var ideel til ophængning og tørring urter og blomster.

Møbler og tilbehør

Undtagen på formelle lejligheder, familien tog ofte deres morgen og mid-dag måltider i køkkenet omkring en stor gård tabel, der også tjente som område for at forberede mad til måltider. Hvis familien altid dined i huset, ville de arbejdere, tjenere og slaver komme til køkkenet på skift for deres måltider. En separat tabel var normalt bruges til denne type husstand set-up.

Når du tænker på koloniale køkkener, kan pengeskabe pie først kommer til at tænke. Denne møbel nød en genopblussen af ​​popularitet i midten af ​​1970'erne. Langstrakt dej skåle eller tabeller er en anden køkken skal og blev brugt dagligt.

Dine køkkenskabe og bordplader

Skabe især skabe med døre var ikke altid til rådighed, så åbne reoler var helt almindelige og ofte i kombination med stand alone kabinetter.

Hvis du ønsker at skabe et attraktivt kabinet stil, overveje at bruge hardware lavet af børstet eller poleret tin, sølv eller messing. Bordplader lavet af granit, fedtsten eller endda marmor vil gå godt med træ kabinetter færdig enten i en lys fyr, ahorn eller en rig kirsebær pletten.

Georgiske og føderale arkitektoniske stilarter var fremtrædende i kolonitiden, så sørg for at indarbejde et par buer samt dental støbning.En koloniale køkken design kan hjælpe dig med at oprette et samlingssted for din familie og give dig masser af gode minder fra den tid sammen nyde god mad.