Collectible Auktioner

Collectible Auktioner
Konventioner ofte vært spændende samleobjekter auktioner.

Collectible auktioner er en sjov og spændende måde at tilføje til din samling, uanset hvad det måtte være. Så længe du holder nogle enkle regler i tankerne, kan du gå på jagt efter sjældenheder eller gode tilbud uden at skulle beskæftige sig med alt for almindelig købers anger over at købe den forkerte antikke samlerobjekt eller tømme tegnebogen mere, end du havde planer om at.

Finde Collectible Auktioner

Konventioner og hobbybrug Møder

Næsten alle samleobjekter konventioner har enten levende eller tavse auktioner, enten til at betale de konvention faste omkostninger, gavne en favorit velgørenhed eller årsag, eller som en bekvemmelighed for samlere og forhandlere. Uanset årsagen, kan du have en stor tid chatter med andre potentielle købere, og de forhandlere eller andre samlere sætte varer på auktion. Når du køber på en konvention samlerobjekt auktion du ikke har nogen mere officiel beskyttelse end på noget andet auktion, har du den fordel, at auktion sælgere er normalt en del af fællesskabet og ønsker at bo medlemmer. Hvis en sælger har for mange klager over dem, enten til den organiserende gruppe eller blot gennem ord i munden, vil de ikke blive inviteret tilbage. Dette er ofte et stærkt incitament til at være ærlige i deres kontakt.

Mens det ikke er alt, fælles, selv om, skal du være opmærksom på, at nogle gange fup kunne komme fra dine kolleger tilbudsgivere. Hvis nogen fortæller dig alt om hvordan fejlbehæftet, fælles, eller på anden måde ikke værd at byde på en vare er, at personen kan være en ekspert gør du en fordel eller måske nogen, der ønsker at modvirke bud for at få varen til sig selv !

Nyhedsbreve, websteder og Magasiner

Hvis din favorit samlerobjekt har et nyhedsbrev eller et blad, skal du kontrollere de reklamer og nyheder sektioner for information om kommende auktioner. Websites normalt liste kommende auktioner så godt.

Auktion Forholdsregler

  • Sæt et budget, før du går og holde sig til det. Hvis du byder på eBay eller andre online auktioner, sæt hvad du virkelig villig til at bruge som et maksimum bud og derefter gå væk. Det er nemt at blive fanget i den "bare et par dollars mere" mentalitet, hvis du er overbudt, især nær slutningen af ​​en auktion. Så du bare ende med at bruge meget mere end du virkelig ønsker at eller har råd til.
  • Hvis du kan, se eller har et samlerobjekt prisguide på hånden, så du kan sikre dig, at dit bud er rimelig.
  • Kan du ikke finde en budkrig som en krig af personligheder. Når du handler på en antik butik, hvis du ikke købe noget, du vil have det går tilbage på hylden. Ved en auktion mange finder de uforklarligt ikke kan lide tanken om en anden at få det emne, de var byde på. Det bliver til en situation, hvor, hvis den anden person vinder, de taber. Når et element kommer ud af din rækkevidde, så prøv at overveje i stedet at det virkelig kommer til at nogen, der vil værdi det.
  • En anden psykologisk ulempe ved et samlerobjekt auktion eller en antik auktion er, at under udbudsprocessen, behøver du ikke har tid til at tænke over det den måde, du gør i en butik. Det er en af ​​grundene auktionsholdere på fysiske auktioner holde trommen op: Det distraherer dig fra at være i stand til at stoppe og genoverveje, om du virkelig har plads til et stykke borgerkrig gear eller har brug for en anden I Love Lucy memorabilia element.