Cocoa Forbedrer hukommelse

Kakao er et fremragende produkt til at forbedre hukommelsen, da holdet af forskere fra Italien og USA påstand.

Cocoa Forbedrer hukommelse

De har undersøgt indflydelsen af flavonoider, som kakao er rig på, om den mentale tilstand af en person. Det blev konstateret, at disse stoffer havde en gavnlig virkning på struktur og funktioner i hjernen. De har også indirekte stimuleret blodforsyning af hjernen. Udover kakao, kan denne type af flavonoider (flavonoler) findes i druer, rødvin, te og æbler.

Ifølge Hypertension Journal, flavonoler beskytte neuroner fra skader ved at forbedre deres interaktion med en molekylær struktur, der er ansvarlig for vores hukommelse. Tidsskriftet offentliggjort resultaterne af en otte-ugers forsøg, som involverede 90 ældre mennesker lider af aldersrelaterede lidelser i hjernen. De frivillige blev inddelt i tre grupper. Repræsentanterne for den første fik 990 milligram kakao om dagen, fik den anden gruppe 520 milligram, og det tredje kun 45 milligram. Det viste sig, at der ved afslutningen af ​​eksperimentet medlemmer af de første og anden gruppe havde en betydelig forbedring i hjernen: de løst kognitive tests bedre, deres operationelle og verbal hukommelse blev styrket. Andre behagelige overraskelser indeholdt et fald i blodtrykket og afhængighed af insulin.

Lederen af ​​den geriatriske stol på Institut for liv, sundhed, og Environmental Sciences, University Of La € ™ Aquila (Italien), forklarer MD Giovambattista Desideri at den positive påvirkning af kakao kan være forårsaget af en reduktion af følsomhed over for insulin. Men eksperterne ikke var i stand til at fastslå, om stimulering af hukommelsen var forbundet med den umiddelbare anvendelse af flavonoler eller det var bare en behagelig bivirkning af at forbedre hjerte-kar-aktivitet. Anyway, eksperimentet viser, at kakao i rimelige mængder kan blive en del af en kost, der understøtter hjernens funktion.