Classic Børnebøger

Classic Børnebøger


Klassiske børnebøger har beføjelse til at udholde gennem tid, resterende relevant, selv efter årtier i omløb. De appellerer til generation efter generation af børn, fordi de fortæller historier med universelle temaer, der altid er værd at læse.

Classic Børnebøger

Der er omkring et dusin titler, der er anført nedenfor, men de stadig kun ridse overfladen på den overordnede kanon, der gør op klassiske børnebøger. For flere forslag relateret til specifikke aldersgrupper, taler med børnebassin bibliotekar.

Katten

Dr. Seuss elskede bog genlyd med børn i alle aldre, men det er særligt egnet til billedbog tilskuerne og tidlig elementære studerende. One Fish, Two Fish, Red Fish, Blue Fish og masser flere titler er tilgængelige, hvis dit barn nyder skøre rim og rytme Seuss vers.

Harry Potter-serien

Moderne klassikere, Harry Potter bøger af JK Rowling er bedst egnet til high-grade læsere, fordi de dykke ned i nogle temmelig mørk indhold som serien nærmer sig sin afslutning. Odds er godt, at samling af bøger vil forblive populær i mange, mange år ud i fremtiden.

Curious George

Hvad kid kan ikke identificere sig med en drilagtig abe? En ægtemand og kone team, Margret Rey og HA Rey, skrev de Curious George bøger i omkring 1940 og de har været et kæmpe hit siden da. Udstoppede dyr, dvd'er og film har fulgt, så der er masser at besætte en ung fan af disse bøger.

Goodnight Moon

Goodnight Moon af Margaret Wise Brown har hjulpet hundredvis af børn falder i søvn natten i årenes løb. Det handler om så simpelt som en børnebog eventuelt kunne være, men at enkelthed er en del af, hvad der gør det så udholdende. Det er en fantastisk titel til begyndelsen læsere, der er lige begyndt at lyde ud ord, men det er også et godt valg for førskolebørn der ikke kan læse, men nyder bare at kigge på siderne.

Eventyret om Peter Kanin

Peter Kanin, Squirrel Nutkin og andre Beatrix Potter figurer blev kendt efter at hun havde denne første titel udgivet, og de er stadig populær hos børn i dag. Potter også trak illustrationerne for hendes historier, som er sikker på at appellere til børn, der elsker dyr, men kan endnu ikke læst af sig selv.

Tales of en fjerde klasse Nothing

Beregnet til elementære-skolebørn, Tales of en fjerde klasse Intet var Judy Blume introduktion af Fudge, en karakter, som hver ældre søskende elsker at hade. Fudge er den yngre bror til Peter, romanens hovedperson, og læserne vil ikke være i stand til at hjælpe dreje side efter side med oplysninger om de to brødres narrestreger.

Madeline

Classic Børnebøger

Skrevet af Ludwig Bemelmans, Madeline bøger fortæller om en rødhårede fransk skolepige, der rejser gennem gaderne i Paris med sine skolekammerater og lærer. Når Madeline får blindtarmsbetændelse i den første bog, vil unge læsere være limet til historien at opdage, hvad der sker med hende i sidste ende.

Låntagerne

Mary Norton klassiske fortælling om en lille familie, der bor under gulvbrædderne i en regelmæssig mellemstore familiens hus i England er ideelt til øverste elementære og midt-skole børn, der går for finurlige, fantastiske historier. Bogen virkelig opfanger efter en af ​​låntagerne får et glimt af et menneske i huset.

Pippi Langstrømpe

Næsten hver elementære-skole pige kender Pippi, den tousle hår, pigtailed, rødhårede heltinde af Pippi Langstrømpe-serien af den svenske forfatter Astrid Lindgren. Børn elsker Pippi, fordi selvom hun er bare en knægt, hun bor alene og gør sine egne beslutninger, som ofte er helt skøre.

En rynke i Time

Madeleine L'Engle er en rynke i Time blev først udgivet i begyndelsen af 1960'erne, da den vandt Newbery Medal. Den kombinerer mystik, science fiction, eventyr og action, mange børn 'foretrukne genrer. Meg Murray, bogens hovedperson, går på jagt efter sin far, da han forsvinder i løbet af et meget usædvanligt arbejde projekt.

Fra den blandede-up filer af Mrs Basil E. Frankweiler

EL Konigsburg er fra det blandede filer af Mrs Basil E. Frankweiler er en anden 1960'erne Newbery Medal vinder. Den fortæller historien om to søskende, der forlader hjem på jagt efter eventyr og finde det på New York Citys Metropolitan Museum of Art, hvor de skjuler sig i flere uger.

Nye Classics

Selv om den "klassiske" konnotation bringer tankerne ældre bøger, en af ​​de bedste ting ved børnelitteratur er, at fantastiske nye bøger bliver udgivet hele tiden, der har potentiale til at blive klassikere i deres egen ret. Favorit titler, der har masse appel og universelle temaer er sikker på at have en effekt, men du kan finde mindre kendte børnebøger, der har personlig betydning.