Circuit Breakers: Sikre installation tipsHigh Voltage Sikkerhed

Hvis du er en gør-det-selv, er der et par høje spænding elektrisk sikkerhedsspørgsmål, du bør vide om, når fejlfinding problemer med apparater såsom fjernsyn og mikrobølgeovne. Tube-stil tv (som stadig sælges i butikker) har høje spænding farer selv med strømmen. Det samme gælder for mikrobølgeovne. Chassis eller stel af et fjernsyn eller mikrobølgeovn kan ikke være sikker at røre med dine bare hænder, når den er blevet skilt ad.

En komponent kaldet en kondensator kan gemme en elektrisk ladning længe efter at enheden er afbrudt; dem, der ikke er klar over den fare, kan ende med en smertefuld eller dødelig chok. Arbejd altid med gummi såler sko, mens stående på en gummimåtte til beskyttelse mod en utilsigtet stød. Fjern alle smykker, da det kan lede strøm, hvis det ved et uheld kommer i kontakt med en del af enheden. Hvis du arbejder med computerens komponenter, kan en anti-statisk armbånd hjælpe med at forhindre skader på kredsløb gennem utilsigtet statisk elektricitet. Apparater skal overholdes på alle tidspunkter - de kan og ofte er dødelige, medmindre der træffes de rigtige høje spænding elektriske sikkerhedsforanstaltninger.

Hvor farligt er Elektriske installationer?

Elektriske ledninger er designet til at være så sikker som muligt. Den gennemsnitlige bruger vil aldrig se lange længder af nøgne kobbertråd; i stedet de fleste wire bruges i boligområder elektriske systemer og elektronik er isoleret for at beskytte mod elektrisk stød, krydsede ledninger og kortslutninger.

Denne sikkerhedsfunktion betyder ikke, at elektriske ledninger er sikkert at håndtere eller arbejde på uden sikkerhedsforanstaltninger. Forsøg aldrig at afmontere, reparere eller ændre et elektrisk apparat eller maskine uden helt at frakoble det fra en stikkontakt eller strømkilde. Selv når enheden ikke er tilsluttet, er der stadig en risiko for elektrisk stød, hvis du ikke ved hvad du laver. Mange elektriske apparater indeholder noget, der hedder en kondensator, som bevarer en elektrisk ladning, selv når enheden er helt unplugged. Det er vigtigt at behandle alle elektriske ledninger, apparater og andre genstande, der kommer i kontakt med levende strøm med respekt og den forståelse, at selv når slukket og unplugged, er der stadig potentiale for elektrisk stød.

Hvad er jordforbindelse?

Jordforbindelse er en fysisk forbindelse til jorden, en ramme eller en anden ekstern fælles område for at hjælpe grænse spænding oprustning. Grounding beskytter brugerne defekter i isolering i en elektrisk anordning, og kan også anvendes til at forhindre ophobning af overdreven statisk elektricitet. Elektricitet tager altid stien mindst modstand. Hvis der er "omstrejfende nuværende" det vil følge med jordledningen og uskadelig flyde ud af enhed i stedet for tilbage gennem enheden og ind i den person rører enheden.

En type af elektriske jordforbindelse findes i trestrenget apparat stik. Nogle mennesker er fristet til at afskære eller fjerne den tredje gren, fordi de har en stikkontakt, der kun accepterer to-prong indgange. Fjern aldrig den tredje gren - det er grundstødningen enhed til apparatet. Uden jorden, hvis der er en kort eller defekt ledningsføring i apparatet, kan du potentielt modtage en farlig elektrisk stød.

Jeg har slukket Mine Mains. Er jeg Safe From Elektrisk stød?

Hvis du skal gøre reparationsarbejde på din breaker kasse, elektriske ledninger eller du ønsker at installere en sub panel, er det meget vigtigt at slukke for strømmen til hjemmet, før du forsøger arbejdet. Det er let at antage, at når lysnettet er slået fra, at du er nu helt sikkert at begynde at arbejde, men erfarne elektrikere kender en volt meter bør bruges til at teste el-panelet for at sikre det er uden elektricitet.

Selv hvis din volt meter test viser, at ingen strøm kommer til at dine afbrydere, er der stadig en risiko for elektrisk stød. De vigtigste strømkabler fører ind dit kredsløb boks forbliver aktiveret, selvom lysnettet er i slukket position. De store, tunge sorte kabler selv må aldrig røre under nogen omstændigheder. De er levende, men simpelthen ikke fodre strøm til resten af ​​kredsløbet. Når dine elnettet er i slukket position, de holder strøm i at flyde gennem kredsløbet, men spændingen er der stadig i kablerne, venter på at flyde igen.

Hvor kan jeg få Electrical Code Training?

Elektrisk kode træning er en voksende industri. Mange godkendte fagfolk videregive det, de har lært at dem, der elektriske kode test for første gang eller for at erfarne fagfolk, der skal passere genopfriskningskurser tests. Disse programmer er ofte findes på internettet, der tilbydes af privatpersoner og virksomheder. Elektrisk kode uddannelse er også tilgængelig via gymnasier og tekniske skoler som DeVry University. Disse kurser er designet til at hjælpe folk, der studerer til at blive autoriserede elektrikere, og det krævede erfaring niveau kan variere fra kursus til kursus.

Et introduktionsprogram kan indeholde kode uddannelse som en del af pensum, men de studerende kan ikke være berettiget til at sidde for licens eksamen, indtil de har en bestemt mængde erfaring. Det hele afhænger af den by og stat, hvor du bor, og de love, der styrer licenser til elektrikere der. Hvis du ikke har nogen erfaring, men ønsker at lære at blive en elektriker, den lokale skole er et fremragende sted at begynde. Mere erfarne studerende skal undersøge muligheder, gennem lokale erhvervsorganisationer og NEC uddannelser.

Hvad er en Electrical Code test?

NEC elektriske kode test er givet til at certificere test-taker som en autoriseret elektriker. Hver stat har forskellige regler om certificering, men du kan være nødvendigt at sidde for en svend test eller en master elektriker test. Licensed svende kan arbejde uden opsyn, når succes testet og certificeret, men hver stat har forskellige regler for, hvor meget erfaring der er behov for, før du kan sidde til testen.

En master elektriker licens giver dig mulighed for at gå ind i erhvervslivet for dig selv, og få tilladelser. I nogle stater, certificering er ikke nok - du kan være nødvendigt at dokumentere efteruddannelse for at holde din licens. Du kan også blive bedt om at recertify årligt afhængigt af love i dit område. Elektriske eksamener afholdes ofte på lokalt colleges eller offentlige kontorer. Spørg din lokale bygning afdeling for at lære, hvor du skal tage testen, og hvad kravene til erfaring er at sidde til eksamen.

Hvad er National Electrical Code?

The National Electrical Code eller NEC er et sæt standarder, der skal minimere risikoen for elektrisk stød, når du bruger elektricitet. Denne standard regulerer konfiguration, installation og ændring af elektriske systemer i private hjem og virksomheder. NEC opdateres løbende, men ikke på årsbasis. Afhængigt af hvilken tilstand du bor i, kan den elektriske kode være et år eller mere bag de nuværende NEC standarder. Derudover lokale regeringer har deres eget sæt af ændringer, som også påvirker, hvordan NEC er implementeret.

Overholdelse af den elektriske koden ikke er frivillig, og et projekt, som ikke er i overensstemmelse med de lokale regler for elektricitet er underlagt afbrydelse eller aflysning af lokale myndigheder. Før du starter et nyt projekt, der omfatter elektriske systemer eller ændringer til et eksisterende system, skal du kontrollere statslige og lokale compliance-koder for at sikre du har tilladelse til at starte projektet, eller hvad licens kan være nødvendig før at gøre det.

Relaterede artikler