Circuit Breakers: General Electric Circuit Breakers Tips

Kan jeg bruge en GE Circuit Breaker som erstatning for et andet mærke af Circuit Breaker?

Hvis du har brug udskiftning afbrydere, kan det være fristende at spare penge ved at bytte din gamle mærke og model med et sæt GE breakers eller andre mærker. Det kan være svært at bestille udskiftning afbrydere, der ikke er det præcise mærke og model af dem, der tidligere er anvendt i dit system. Når du placerer en ordre, er det bedst at tale direkte til en kundeservice rep at lære, hvad slags GE afbrydere kan være kompatibel med din breaker kassen.

Du kan være i stand til at lokalisere billigere udskiftning General Electric afbrydere til at bruge, men hvis de ikke passer til konfigurationen af ​​dine gamle afbrydere de kan være uforenelige. Hvor mange poler har du brug for? Hvor mange volt og ampere? Kend specs af dine gamle afbrydere og få dem klar, når bestilling af udskiftning afbrydere.

Hvordan nulstiller jeg GE Circuit Breaker?

Når en GE afbryder "trips", det afbryder strømmen af ​​elektricitet for at forhindre en elektrisk fare. Der er to typer af afbrydere i din breaker kasse - de hovedbrandledninger, som regulerer elektricitet til hele bygningen, og de enkelte afbrydere for specifikke områder i hjemmet, såsom køkken, stue og soveværelser. Hvis din GE afbrydere tur for et bestemt område i hjemmet, vil magt forblive på i resten af ​​huset. Hvis din lysnettet tur, er al strøm afskåret, indtil du kan nulstille din GE afbryder.

Nulstilling afbryderen til "fælles område" tur er enkel; gå til breaker boksen og se efter afbrydere mærket for den del af bygningen uden strøm. Du vil se kontakt til denne afbryder eller sæt af afbrydere er i positionen "slukket", eller placeret i det stik modsatte af alle de andre afbryder switches. Drej GE afbryder tilbage til positionen "on", og du skal have magt genoprettet. Proceduren for at nulstille lysnettet er den samme, men du skal bruge en lommelygte. Forsøg ikke at nulstille lysnettet i mørke uden at se det elektriske panel - altid bruge en lys, så du kan se præcis, hvor din hånd går i og omkring breaker kassen.

Hvad er en Low Voltage Circuit Breaker?

Hvis du stadig er ved at lære om elektriske ledninger, bolig strømforsyninger og hvordan dine GE breakers passer ind i billedet, er det nemt at misforstå formålet med lav spænding maksimalafbrydere. I dette tilfælde "lav spænding" betyder blot en afbryder vurderet til at håndtere en belastning på 600 volt eller derunder. Da de fleste hjem bruger lysnettet vurderet mellem 100-400 volt, de kræver kun lav spænding maksimalafbrydere.

Højspænding afbrydere er lavet til brug tunge i stedet i hjemmet applikationer. Dine lav spænding maksimalafbrydere er designet til tur, baseret på varme målinger; varmen fra en normal belastning er mindre end en høj strøm. Når varmen går over grænsen GE maksimalafbryder er kalibreret til, afbryderen udløses og afbryder strømmen. Du kan nulstille afbryder, men hvis den høje belastning fortsætter, vil breaker tur igen.

Hvorfor har min GE Circuit Breaker Hold Tripping?

En GE afbryder er designet til at rejse under særlige omstændigheder. Hvis kredsløbet bærer mere elektricitet, end det er meningen at bære, bryderen aktiverer og afbryder strømmen af ​​elektricitet ved fysisk at forhindre den nuværende i at nå stikkontakten. Der er mange grunde til, at din afbrydere tur, herunder mangelfuld bolig elektriske ledninger. Der er miles af ledninger i hjemmet, tilslutte dine forretninger til breaker boksen, så hvordan kan du finde ud af, om defekte ledninger er problemet? Hvordan kan du fortælle, hvis det ikke er en defekt apparat forårsager problemet, eller for mange apparater kører på én gang?

Svaret på det generelle spørgsmål er simpelt nok. Sluk og afbryd alle apparater i området den udløst GE afbryder har påvirket. Gå til breaker boksen finde GE afbryder (eller anden model) og forsøge at nulstille den ved at dreje den igen. Hvis strømmen forbliver tændt i dette område af hjemmet, du har et problem med de emner, der er tilsluttet stikkontakterne snarere end ledningerne. Hvis kredsløbet ture igen med det samme, chancerne er gode din ledninger har skylden.