Chokolade: Mail Chokolade Tips

Gør-det-chokolade med posten

I stedet for mailing forberedt chokolade desserter, som tager tid til at forberede og pakke korrekt, mail chokolade dessert ingredienser i en dekorativ beholder. En chokolade dessert, der virker specielt godt med dette er brownies. Saml de tørre ingredienser og placere dem i en hvilken som helst indbrudssikret beholder. Medtag en brownie gryde og instruktioner til tilføjelse våde ingredienser og bagning. Denne ubekymret måde at sende chokolade med posten giver din modtager de friskeste mulige chokolade dessert med færrest mulige retter at gøre.

Fødselsdag chokolade med posten

Kender du et barn, hvis fødselsdag kommer op? Hvorfor ikke sende en chokolade filmaften? Pakke op en kopi af Charlie og chokoladefabrikken (enten filmen eller bogen) med barnets foretrukne chokolade bar.

Holiday chokolade sirup

I år til ferien, eksperimentere med at lave din egen chokolade sirup. Når du finder en opskrift du vil, kan flere ekstra krukker i små syltetøjsglas for mailing som gaver. Pynt krukker med festlige tekstiler og bånd. Sørg for at pakke krukker sikkert for at undgå brud. Dette er en fantastisk måde at sende chokolade med posten.

Chokolade med en overraskelse indeni

Hvis du ønsker at sende chokolade for et barns fødselsdag, men du også ønsker at sende et stykke legetøj, du ikke længere behøver at vælge mellem de to. Chokolade æg med legetøj indeni er nu tilgængelige, hvilket giver dig det bedste fra begge verdener. Hvis du ønsker at give en overraskelse chokolade æg til en voksen, bryde en hul chokolade æg i halve nøje på sømmen. Placer en besked eller lille gave inde og forsegle tilbage op med smeltet chokolade. Frys indtil faststof. Mail chokolade natten, således at det ikke smelter.

Mail chokolade, der ikke smelter

Selv hvis du tage forholdsregler for at holde din chokolade fra smeltende i transit, er det stadig sandsynligt, at din chokolade kan ankomme som en klæg pyt. For de tidspunkter, hvor der kun chokolade vil gøre, og du kan ikke levere det personligt, overveje mailing pakker af fine gourmet varm chokolade. De er lækre, tankevækkende og helt smelte-bevis.

Hvordan sender hjemmelavet chokolade med posten

Fordi posthuset ikke tilbyder køling på deres mail lastbiler, er det bedst at sende chokolade i de koldere måneder for at undgå smeltning. En anden mulighed er at fryse chokolade og vælg natten eller 2-dages levering. Den ekstra afgift for hurtig levering vil sikre, at når du sender hjemmelavet chokolade med posten, vil det ikke blive leveret som en gloppy rod.

Pakke chokolade til mailing

Til mail chokolade, pakke det forsvarligt, så det ikke bliver knust under rejsen. Placer chokolade i en boks i den større kassen og fylde i rummet mellem kasser med pakning peanuts eller nogle andre isolator. For at spare tid på posthuset, skal du sørge for, at din yderste kasse har adressen trykt klart og at alle andre adresser fra tidligere forsendelser er blevet fuldstændigt markeret.

Postordre chokolade

Hvis du ønsker at sende chokolade med posten, men ønsker ikke besværet med at gøre chokolade, pakning af chokolade, eller gå på posthuset, så spørg din favorit luksus slikbutik for en postordre chokolade katalog. Du kan bladre gennem udvælgelse, placere din ordre via telefon eller online, og endda inkludere en personlig besked eller gave indpakning.

Sådan opbevarer chokolade

Hvis du får for meget chokolade med posten denne Valentinsdag, at tage et par forholdsregler kan sikre, at det gemmer godt, indtil du kan komme rundt til at spise det. Pak chokolade i en lufttæt containter og vælg et opbevaringssted, der er adskilt fra andre fødevarer. Chocolate let påvirket af dufte af nærliggende fødevarer, så opbevar det separat i et sted, der kan holdes ved en temperatur på omkring 60 grader Farenheit og med en luftfugtighed på mindre end 50%.

Tjek din postordre chokolade

Før du spiser, at chokolade, du har lige fået med posten, skal du kontrollere, at det er stadig godt. Dårlig chokolade vil have hvidlige-grå ​​skjolder, signalering, at kakaosmør er begyndt at adskille. Du kan stadig spise chokolade uden at blive syg, men det vil ikke smager så godt. Alternativt kan du smelte det og bruge det i din favorit chokolade opskrift.