Chokolade ganache Icing

Chokolade ganache Icing


Chokolade ganache icing kan ikke befale den samme ikoniske ærbødighed i kage kultur som buttercream eller fondant, men chokolade elskere hævder, at det er langt mere lækker og lige så smuk at se på. På sin essens, ganache er meget enkel, og at enkelhed og klassisk kvalitet er en del af sin appel til både begynder dekoratører og erfarne veteraner.

Making chokolade ganache

Den mest grundlæggende ganache opskrift kun indeholder smeltet chokolade og fløde. Typisk vil en bager opvarme bestanddelene sammen i en dobbelt kedel, indtil de er varme og chokolade ikke længere fast stof. Lade frosting cool for et par minutter bringer det tilbage til en smørbar konsistens, men det kan også hældes varm over toppen af ​​en kage til et rustikt look eller hældes i slik forme og bruges til at gøre trøfler. Nogle ganache opskrifter kræver likører, smør, mælk, sukker, kakaopulver, vanilje eller andre ingredienser til at låne en lidt anderledes smag til det færdige produkt.

Vælge din chokolade

Mange sande chokolade elskere foretrækker at bruge mørk chokolade eller bittersød chokolade for at gøre glasur såsom ganache, fordi det giver den dybeste mest fyldige smag. Men hvis du ikke er en chokolade snob og har ikke nogen mørke barer rundt omkring i huset, kan du også bruge en standard kvalitet af bagning chokolade eller endda halvsød chokolade chips. Mælkechokolade og hvid chokolade arbejde, også, men de kan have en sødere smag, fordi de indeholder mere sukker end mørk chokolade gør. Hvis din chokolade ikke allerede er i stykker, skal du sørge for at hugge det, før du forberede frosting, så det vil smelte hurtigere og ensartet.

Yderligere Smagsstoffer

For at give din ganache en lidt frugtagtig smag eller et notat fra en anden smag, prøv at tilføje en ekstrakt, såsom mandel eller orange, eller en lille mængde af likør. Du kan også blande ganache med frugt marmelade eller konserves, men vær opmærksom på, at det bliver grovere og sværere at sprede, hvis du gør det. Blanding ganache med friske bær eller andre friske frugter er en anden mulighed; hvis du bruger frugt med høj vandindhold, dog kan du løbe ind i flere problemer med at opnå den rette konsistens.

Tips til en perfekt Ganache

Ganache, der er for varmt, kan vedtage en utiltalende tekstur eller en brændt smag. Lad det ikke ske ved at holde et vågent øje med den smeltende chokolade. Uanset om du bruger en dobbelt kedel eller mikrobølge, kontrollere og rør chokoladen mindst hvert 30. sekund. En alternativ strategi er at opvarme kun cremen i dobbelt kedel eller mikrobølge, derefter hælde den varme fløde over den hakkede chokolade. Rør chokolade, indtil det er fuldstændig smeltet, og blandingen er glat.

Hvis du ønsker en høj kvalitet kage frosting, skal du bruge høj kvalitet ingredienser. Du får den dybeste chokolade smag fra mørk chokolade, men du kan bruge andre sorter også. For at få en virkelig stor ganache, men sørg for at bruge en chokolade, som du ville nyde at spise almindelig.

For at gøre en skinnende, glat ganache, tilsættes en lille mængde smør, olie eller majssirup til den smeltede chokolade, før du hælder på eller anvende frosting.

Brug Ganache

Du kan sprede chokolade ganache glasur på en kage med en spatel, hæld det over kagen som glasur, eller bruge den som en fyldning mellem lagene.

Chokolade ganache Icing

  • For at sprede ganache, vent et par minutter efter chokoladen smelter. Rør frosting hvert par minutter for at holde konsistensen uniform, og når det er smørbar og ikke alt for stiv, børste kagen fri for krummer og begynder at belægge den med frosting. Processen vil være lettere, hvis du fryse kagen kort på forhånd, så det er fastere og mindre tilbøjelige til at smuldre. Brug en flad spatel om muligt at få den blødeste dækker, og anvende en krumme frakke, inden du tager et tykkere lag af ganache.
  • Hvis du vil bruge ganache som en glasur eller coating til en kage, er der ingen grund til at vente, indtil det virksomheder. Placer kagen på en afkøling rack og afkøling rack på en bageplade beklædt med pergament papir for at fange eventuelle frosting drypper. Børst kagen fri for krummer, og hæld en skål af ganache over toppen af ​​kagen. Hvis frosting er varm og tynd nok, vil det sprede sig af sig selv, men det kan være nødvendigt at fremme det med en spatel, hvis det begynder at rette sig. For at få den frosting tilbage til en tyndere konsistens, skal du blot pop det i mikrobølgeovnen i et par sekunder, indtil den er smeltet igen.
  • Endelig, for at bruge ganache som fyld, lad det køle til den samme konsistens, du vil bruge til at sprede det på toppen af ​​en kage med en flad spatel. Med en hånd mixer, beat ganache, indtil det er let og luftigt, tilføjer i alle likører, syltetøj, bær, eller varianter du gerne vil have inkluderet i fyldet. Scoop fluffy ganache frosting på kagen, bredte den ud med en flad spatel, og top med et andet lag.

En chokolade elsker glæde

Chokolade buttercream kan være de fleste bagere 'go-to frosting, men ganache kan tage din kage til det næste niveau af cremet deliciousness. Hvis du ønsker at lave en kage, der ligner du har dårlig hot fudge sauce over det, chokolade ganache glasur er absolut den rigtige vej at gå.