Child Safety Deck

Child Safety Deck
Hold dine børn sikkert rundt om poolen.

Installation af en børnesikring dækket, når du har en pulje i din baghave bør være en del af dit budget for et projekt som dette. Du bør også overveje at installere netting på din altan for at forhindre fald. Indendørs skinner kan også være en fare, og du kan tage skridt til at holde dine børn i at sidde fast der, også.

Child Safety Deck til Pool

Hvis du har en pulje i din baghave, er du nødt til at være særlig agtpågivende, når det kommer til små børn. Det er absolut hjerteskærende at tro, at omkring 350 unge i USA dør i drukning uheld hvert år. De fleste af disse tragedier opstår i familien pool og børn under fem år på højeste risiko for at drukne.

Det tager kun et øjeblik for et barn at glide uset i puljen og drukne, og mange pool design har et dæk, der fører lige til vandet. Hvad er en ansvarlig forælder at gøre?

En mulighed er at installere en børnesikring dæk i en stil, der har en barriere mur, der kan hæves, når du vil holde små væk fra pool-området. En trisse system bruges til at hæve og sænke barrieren, så du kan få adgang til vandet hurtigt og bekvemt. Denne mulighed vil falde i med den eksisterende dæk design, således at børn ikke er i stand til at se puljen, når barrieren er hævet.

Hvis de ikke er i stand til at se vandet, er de mindre tilbøjelige til at være plage de voksne til at gå i, indtil nogen er til rådighed for effektivt at overvåge dem. Husk, at uanset hvor effektiv en barriere er at holde børn sikkert, det er ingen erstatning for tilsyn af en ansvarlig voksen.

Child Deck Shield Netting

Når børn er på et dæk eller balkon udstyret med skinner, har de været kendt for at glide gennem rækværket og efteråret. For at undgå denne type skade, installere dæk skjold netting på dækket eller balkon.

En særlig plasttrådnet kan anvendes til dette formål. Vælg en, der er UV-bestandig, så den kan stå op til solens stråler i en række år. Kabel bånd anvendes til at fastgøre netting til stillinger på dækket, og skruer anvendes til at fastgøre det til gulvet dækket eller balkon.

Skjold for Indoor Balkon

Udendørs dæk er ikke det eneste sted, hvor du skal være bekymret for skinner og børn, der falder igennem dem. Til indendørs brug, kan en klar skjold placeres på skinner overalt du er bekymret børn, der falder.

Denne type produkt vil også beskytte dit barn fra at få hans eller hendes hoved fast mellem skinnerne. Denne situation kan være yderst oprørende for barnet, og barnet kan endda kvæle sig selv på deres tøj.

Kig efter et skjold lavet af klar plast, så udseendet af det indre af dit hjem ikke påvirkes. Produktet vil blive knyttet til spindler og endelige indlæg med kabelbindere. Hvis du ønsker at vedhæfte det til væggen, skal du forankre den med skruer.

Plasten kan nedbryde, hvis de udsættes for direkte sollys, så vil du ønsker at kontrollere fabrikantens anvisninger, før du installerer et skjold i dit hjem.

Det tager kun et øjeblik for et lille barn til at falde eller komme i problemer på et dæk, balkon, eller i nærheden af ​​trapper. Forældre og bedsteforældre har brug for at tage sig tid til at tjekke tilgængelige sikkerhedsprodukter til at sikre, at disse dyrebare familiemedlemmer opbevares sikkert. Installation sikkerhedsanordninger, som et barn sikkerhed dæk eller dæk skjold, i dit hjem vil gøre en babysitter føle sig mere trygge, når omsorgen for dine børn, også.