Cell Phone tilbehør Trends

Cell Phone tilbehør Trends
Sony SmartWatch

Ligesom der er en bred vifte af mobiltelefoner på markedet, er der også en stadig større vifte af mobiltelefon tilbehør til rådighed også. Nogle tilbehør er primært funktionelle, mens andre er mere ornamental karakter. Tendenserne i tilbehør tendens til at følge udviklingen i de nyeste mobiltelefoner, der supplerer de nyeste funktioner og støtte de mest prominente områder, hvor der er behov for forbedringer.

Mobiltelefon tilfælde

Smartphones er meget dyre stykker udstyr, så det kun giver mening, at forbrugerne gerne vil investere i et beskyttende hylster til deres telefoner.

 • Zagg invisibleSHIELD: Quite modsætning til de fleste beskyttende mobiltelefon tilfælde InvisibleSHIELD linje fra Zagg er simpelthen en tynd, transparent film, der er placeret rundt om hele indretningens ydre. Dette tilføjer næsten ingen ekstra bulk og, på afstand, ville ingen engang ved, at telefonen har en hud på den. Det tilbyder ikke den mest beskyttelse mod dråber, men invisibleSHIELD kan beskytte mod ridser og andre mindre skader. Gotta Be Mobile skriver, at Zagg invisibleSHIELD Extreme, i særdeleshed, er "helt sikkert et af de bedste skærmbeskyttere jeg har brugt." Fuld beskyttelse kit typisk retails for omkring $ 50.
 • Cell Phone tilbehør Trends

  Speck CandyShell

  Trident Cyclops: Tilbyder betydeligt mere beskyttelse, Cyclops serien fra Trident er til rådighed for en bred vifte af smartphones. Det tilbyder en relativt slankt design, mens det stadig giver fremragende beskyttelse mod dråber og andre påvirkninger. Der er en indbygget skærmbeskytter, samt silikone propper til portåbninger. Telefoner, der har en støtteben, ligesom HTC Thunderbolt, er forsynet med et hul til at tillade støttebenet kan rage fra tilfældet. En gennemgang på MEGATechNews undersøgelse fremgår, at de "hårde plastik ydre beskytter telefonen uden at forstyrre bruge det [og] sagen ikke tilføje meget løs vægt eller størrelse til telefonen." Den udsalgspris er omkring $ 20.

 • Speck CandyShell: Mens den faktiske beskyttelse, som plast beskyttende CandyShell sag fra Speck er omtrent det samme som lignende sager, hvad der gør samlingen iøjnefaldende er de mange forskellige prangende og unikke designs i en række dristige farvekombinationer. En gennemgang på CultOfMac.com beskriver sagen som "en hård sag", at "ser godt". Den udsalgspris er lige under 35 dollar. Speck ligner samling af FabFit sager tilføje interessant tekstur ved at bruge et stof materiale på ryggen og sælger for omkring $ 30.

Ekstern Batteri Boosters

Moderne smartphones er utroligt stærke enheder, men de har også notorisk dårlig batterilevetid. Ud over universelle batteriopladere, en stor tendens i mobiltelefon tilbehør er den ekstra behov for eksterne batterier til at forlænge levetiden af ​​telefoner mellem opladningerne.

 • Cell Phone tilbehør Trends

  Mophie juice pack helium

  Mophie juice pack helium: Snarere end at være en helt separat enhed, juice pack helium fungerer også som en sag for iPhone. Dette gør tilføje nogle løs vægt til telefonen, men det interne 1500mAh batteri kan næsten fordoble batteriets levetid af iPhone 5. anmeldelser på Apples websted er generelt positive, med en bidragyder siger, at det er "ekstremt let" og "holder min iPhone opladet og Juiced op. " Udsalgspris er lige under $ 80.

 • TYLT Energi: Denne eksterne batteripakke leveres med to meget unikke egenskaber. For det første har det indbyggede fold-væk AC stikben, hvilket gør det nemt at oplade batteriet, når i nærheden af ​​en stikkontakt uden brug af en ekstra adapter. For det andet er der en indbygget flex kabel med enten en Apple Lightning stik eller en standard microUSB-stik, hvilket gør enheden næsten universel for de fleste Android enheder og iPhones. Den interne 1800mAh lithium-ion batteri er generelt nok til en fuld opladning til en smartphone. PCMag lide at det er "kompakt" selvom de "foretrækker endnu mere kraftfuld backup batterier." Den MSRP er omkring $ 40.
 • Antec PowerUp 6000: Som navnet antyder, denne eksterne batteri har en kapacitet på 6000mAh, giver det nok strøm til at oplade de fleste smartphones tre gange. Der er en enkelt 2A USB-udgang til universel opladning, plus en microUSB kabel, der virker med de fleste Android, BlackBerry og Windows Phone-enheder. Anmeldelser på NCIX.ca blandes, med flere kunder citerer, at det fungerer bedst med Apple og Samsung-enheder, selvom man bruger siger, at det er en "rigtig god enhed til prisen", og at det er "meget mindre end andre 6000mAh I har set. " Den PowerUp 6000 sælger for omkring $ 60 år.

Smart Ure

Når den primære brug af en mobiltelefon var til taleopkald, Bluetooth headset og Bluetooth speakerphones var meget populært. De tjener stadig deres formål, men som mere funktionalitet bevæger sig mod medier og tekst, der foreslås en anden løsning. Smarte ure, som par med smartphones via Bluetooth, er stigende i popularitet. Disse enheder kan gøre det lettere at modtage meddelelser, kontrollere musikafspilningen, læse SMS-beskeder og mere.

 • Pebble: Denne smarte ur har en grundlæggende monokromatisk skærm og opretter forbindelse til iPhone og Android smartphones via Bluetooth. Det giver tavse alarmer for indkommende opkald, e-mails og beskeder, men den mest unikke aspekt er, at Pebble kan tilpasses med apps til endnu mere avancerede features og funktioner. Tech blogger John Biehler siger, at uret "har en meget stærk vibrere motor," men han "havde et par tilfælde af hændelige knaptryk, når iført en jakke." Den udsalgspris er 150 dollar.
 • Cell Phone tilbehør Trends

  Jeg er Watch Bluetooth Smart ur

  Sony SmartWatch: Designet til brug med Android-smartphones, især dem fra Sony, Sony SmartWatch dig besked om indgående opkald og beskeder samt oplysninger fra sociale netværk. En række dedikerede apps er også tilgængelige via Google Play Store for at udvide sin funktion. Den SmartWatch er udstyret med en fuld farve micro display tre-niveau for multi-level touch-navigation. Android Central kan lide de "enkle, skarpe stil", men mener, at navigationen kan være "kræsen". Udsalgspris for SmartWatch er omkring 130 dollar.

 • Jeg er Watch: beregnet til at gøre "det meste af din smartphone," det er jeg Watch har en farveskærm, der gør det muligt at modtage telefonopkald direkte fra selve uret, samt adgang SMS-beskeder og e-mails. Hundredvis af apps til vejr, sport, musik og andre funktioner er også tilgængelige. Trusted Anmeldelser bifalder "lydhør touchscreen" og "stilfuld, chunky design", men siger, at de apps er "dårligt designet." Made in Italy, den jeg er Watch har en listepris på omkring $ 470.

Fremtidige Cell Phone Accessories

Udvidelse af hvor smarte ure synes at tage mobiltelefon tilbehør markedet kunne en stigende tendens være ankomsten af ​​smarte briller og augmented reality. Dette er ved at blive aktivt forfulgt af Google og dets Project Glass, der giver brugerne mulighed for at stole på stemmekommandoer, mens en virtualiseret vises foran dem i en håndfri mode. Det er en mulig vej for fremtidige mobiltelefon tilbehør, men mange andre muligheder kunne være lige rundt om hjørnet.