Celebrity Hairstyles: Virtuelle makeovers Tips

"Makeover", en berømthed, Just for Fun

Hvis du er keder sig og føle sig som at komme op til en lille fortræd, virtuel fortræd, der er ved at gå over til den britiske Frisører hjemmeside. Der blandt de store rådgivning om shampoo og hvor man kan få en stor haircut i West End, vil du finde en fane kaldet Celebrity Revenge.

Celebrity Revenge er et online program, der giver alle mulighed for at udføre en lille "kosmetisk kirurgi" på deres favorit, eller ikke-så-favorit berømthed. Dette er dybest set en virtuel udgave af overskæg og briller du ser intim over ansigterne på dine ikke så foretrukne "venner" i din high school årbog. Celebrity Revenge har snesevis upon snesevis af berømthed ansigter for dig at spille med. Strækker dem her og komprimering dem der. Ikke en stor fan af Jennifer Lopez 'perfekte ansigt? Tag et øjeblik og se, hvad hun ville se ud med lidt "elektiv kirurgi." Husk, effekten er bedst, når du stadig kan genkende den berømthed under ændringerne. Masser af små ændringer er mere effektive og meget sjovere end blot et par store. Du kan finde Celebrity Revenge på www.ukhairdressers.com/revenge

Selvfølgelig, det er bare for sjov. Ingen bør få alt for ophidset eller forstyrret, hvis de ikke finder deres berømthed valg her. Og husk, hvis du er den berømthed stalker type træne dine problemer med din læge, ikke på Celebrity Revenge.

Brug af Virtual Makeover Modeller

Så du har besluttet, du ønsker at prøve en af ​​de virtuelle makeover-programmer, der er tilgængelige for dig gratis på nettet, men du ikke ønsker at gøre forpligtelsen til at give dine personlige oplysninger, såsom dit navn og e-mail-adresse at være i stand til at uploade et billede og bruge dit eget billede. Bare rolig, mange virtuelle makeover programmer tilbyder virtuelle modeller, som du kan bruge i stedet. Men hvordan kan du afgøre, hvilken virtuel model er den rigtige for dig at bruge?

Først vil du ønsker at træffe beslutning om din hjemmeside. Virtuelle makeover sider på iVillage og makeoversolutions har masser af ansigter at vælge imellem. Du ønsker at undgå websteder, der kun tilbyder fire eller fem modeller. Nogle steder antager, at tilbyde en afrikansk amerikaner, kaukasisk, asiatiske og indfødte amerikanske model vil være nok. Forkert. Husk der er snesevis af ansigts former, hudfarver, hår og øjenfarver alle inden for hver af disse racemæssige profiler. Så sørg for, hvad websted, du bruger, at de giver dig masser af valgmuligheder.

Når du er klar til at vælge din model, vaske dit ansigt, børste tilbage dit hår og komme ud et spejl. Tag et godt kig på dig selv. Det er vores naturlige tendens til at ville "gøre op" modellen, som er i vores grundlæggende egenskab gruppe og hvem vi finder den mest attraktive. Dette kan eller kan ikke være den model, der ser mest som dig. Prøv at finde en model, der ikke kun er samme race som dig selv, men som er i din omtrentlige aldersgruppe, har lignende ansigtstræk og hudfarver. Hvis du finder dig selv at prøve at slå sig ned på en ud af to eller tre mulige modeller, tage et godt kig på din egen naturlige hår og øjenfarver og vælge den, der passer bedst. En model med dit naturlige hår og øjenfarver er mere sandsynligt end de andre til nøje at matche dine hudtoner så godt.

Find den perfekte Hårfarve Via A Virtual Makeover

Når du får dit hår farvet på en salon du har en stylist med mange års erfaring til at guide dig i din farve valg. Men hvis du farve dit eget hår derhjemme, at hårfarve midtergangen kan blive meget overvældende. For at hjælpe dig se, hvad en hårfarve vil se ud som du kan prøve, før du farver med en virtuel makeover.

Med en virtuel makeover kan du uploade et billede af dig selv fra din computer til online program og afprøve forskellige hårfarver ved at have dem super pålagt over dit eget hår. Til at begynde at vælge en frisure, der mest ligner din. Nu begynde at spille med de forskellige farver. Hvis du ved, at varmere farver ser bedst på dig holde med dem-det samme gælder for køligere hårfarver. Prøv en række af dem, og være særlig opmærksom på, hvad din hudfarve ser ud med hver farve. Hvis farven er forkert, vil du kigge udvasket og bleg.

For de bedste resultater det billede, du bruger, bør vise dig i naturlig belysning så har billedet taget udenfor og sørg dit ansigt er uden skygger. Tag noter, som hårfarver ser bedst og indsnævre den ned til din favorit. Hvis du stadig er i tvivl mellem et par valg kan du altid ringe til det gratis hjælp linje og har deres eksperter hjælpe guide dig.

Få mest ud af din Virtual Makeover Software

Du har truffet det engagement og købte en virtuel makeover program til din hjemmecomputer. Nu skal du sørge for at du får dine penge værd. For at sikre, at du forstår alle de elementer i dit program, vil du ønsker at læse den medfølgende litteratur omhyggeligt og prøv alle de klokker og fløjter det har at tilbyde. Har en stor tid med produktet, men glem ikke at registrere.

Generelt registrere et computerprogram tager meget lidt tid eller engagement. Du bliver nødt til at give virksomheden en lille smule af personlige oplysninger; i det mindste, skal du give dem dit navn og e-mail-adresse. Til gengæld vil virksomheden holde dig orienteret om alle de opdateringer og forbedringer, de har til rådighed for dit program. Der er ofte opdateringer, der kan downloades direkte til din computer fra selskabet, når programmet er oprindeligt købt og installeret. Sommetider disse opdateringer kræver et gebyr, men lige så ofte de kommer til dig gratis. Hvis du har et problem eller klage over dit produkt, registrering gør det også nemmere for dig at kommunikere med virksomheden.

Et godt eksempel på, hvorfor du bør registrere dine produkter er Broderbund Softwares Cosmopolitan Virtual Makeover. Siden dens udgivelse, har to separate service packs oprettet og tilbudt på denne titel. Ejere, der er registreret deres produkt blev anmeldt, da pakkerne blev indført. De, der ikke registrere sandsynligvis ikke får alt, hvad de kan fra deres software. Hvis du registrerer dit produkt, selv med kun en e-mail-adresse, kan virksomheden kontakte dig for at lade dig vide, hvornår du kan udnytte deres forbedringer.

Virtual Makeover programmer for børn

Når din lille pige begynder at rode rundt i din makeup og beder om lyserød lip gloss og blå øjenskygge til at lege med, måske er det tid til at begynde at tænke på at få hende en virtuel makeover program. I det mindste, virtuel makeup har en masse mindre potentiale til at afvikle hele din nice nye elfenben tæppe.

Flere virksomheder gør kid og tween (tror 9-12 år) venlige virtuelle makeover-programmer. Der er programmer som Clueless, et program, hvor brugeren får at klæde sig ud og makeover hår og makeup på forudvalgte figurer fra filmen. Mere interaktive muligheder som Barbie Digital Makeover, et program, der giver brugerne mulighed for at vælge mellem flere velkendte modeller (Barbie og venner), eller skabe en model ved hjælp af deres eget foto. * Og for den ældre sæt, Cosmopolitan Virtual Makeover tilbyder billeder af levende modeller sammen med mulighed for at uploade et billede af brugeren.

Samlet set anmeldelser af denne type produkter er gode, med særligt høje scorer for brugervenlighed. Husk, at en mere grundlæggende program som Clueless hurtigt vil miste sin appel med ældre piger, som vil forvente at kunne gøre meget mere med software som denne. Omvendt skal du ikke forsøge at indstille din otte år gamle løs på Cosmopolitan program uden din vejledning, da det er mere avanceret format vil sandsynligvis frustrere yngre brugere.

* Det skal ikke være nogen overraskelse, at den nemmeste måde at indlæse et foto ind i dette program er at tage billedet med Barbie Digital Camera.

Virtual Makeover Spil

En måde at tjekke nye makeup farver og har lidt sjov gør det er at logge på et kosmetisk selskabets hjemmeside og lege med deres virtuelle makeover spil. Mary Kay for eksempel har en virtuel makeover spil, hvor du kan vælge det ansigt, der mest ligner din egen, og derefter afprøve forskellige makeup paller på din virtuelle dobbeltgænger.

Programmet har ansigter, der repræsenterer næsten alle tænkelige etnisk baggrund, ansigts form og hår / øjne kombination. Så det er sandsynligt, at du vil finde et ansigt, der har mindst en grundlæggende lighed til din egen.

Brug af programmer som disse, kan du prøve forskellige farvekombinationer til øjne, kinder og læber, før du køber dem. Du kan sammensætte et smukt udseende, eller du kan have lidt sjov, at sammensætte de mest latterlige farvekombinationer du kan tænke på. Afprøve forskellige dag og aften ser, før der indgås nogen af ​​dine penge til dem.

Husk dog, at bare fordi det ser godt ud på din online virtuel dobbelt, ikke garantere, at det vil se perfekt på dig. Vær sikker på at tjekke virksomhedens tilfredshed og returnering, før du køber.

Din bedste foto til en Virtual Makeover

For at få de bedste resultater fra din virtuelle makeover, vil du ønsker at starte med at finde et program, enten via din lokale computer levering butik eller online. Sørg for det program, du bruger kan du indtaste eller uploade et foto af dig selv. Mange programmer tilbyder modeller, og du kan forsøge at vælge den ene med den nærmeste ansigts form og funktioner til din egen, men intet virker nær så godt for at sikre din tilfredshed som din egen lignelse.

Som for det foto, du vil bruge til din virtuelle makeover - du ikke ønsker at bruge din favorit glammed op billede. I dit favorit foto er du sandsynligvis helt gjort op med dit hår perfekt og muligvis noget af det dækker op dit ansigt. Et billede som dette vil ikke give dig en ærlig kig på, hvad din endelige resultat vil sandsynligvis se ud.

Hvis du ønsker at bruge programmet til at gøre en fuld makeover, vil du ønsker at bruge et billede af dig selv taget i god, men alligevel blød belysning, med dit hår trukket tilbage fra dit ansigt og iført ingen makeup, eller kun iført en lys foundation til udjævne din hud tone. På denne måde kan du lave kosmetisk, hår og endda øjenfarve ændringer ved hjælp af samme foto. Hvis du kun er interesseret i at udforske forskellige hårfarve og stil muligheder, skal du bruge et foto med dit hår ud af dit ansigt, hvor du er iført makeup svarende til den, som du bære dag til dag. Efter alt, hvis du ændrer dit hår, vil du ønsker det til at se bedst med din hverdagslook. Husk begge omstændighederne kræver et foto, der er taget på en gang, med du kigger direkte på kameraet.

Husk, altid prøve en live køre med din makeup, eller gør en streng test med dit hår før begår hele dit hoved til det. Mens moderne computere og skærme gør et fantastisk stykke arbejde med at gengive virkelighedstro farver, kan du ikke være helt sikker på, indtil du faktisk se dit nye look Live.

Afprøve nye frisurer med en online Virtual Makeover Program

Leder du efter en ny frisure, men kan ikke afgøre, hvilken en du bedst kan lide? Før et enkelt klip er taget, kan du prøve på dine foretrukne frisurer takket være gratis virtuelle makeover-programmer. Disse online programmer giver dig mulighed for at uploade et billede af dig selv og super pålægge forskellige frisurer over dit eget hår. Dette giver dig en generel idé om, hvordan frisurer vil passe dit ansigt, før du besøger salonen.

For de bedste resultater er det bedst at bruge et billede af dig selv, der er ansigt på og et nærbillede. Du bør slick dit eget hår tilbage mod hovedet for at forhindre dit eget hår at komme i vejen for den super pålagt frisure. Den nemmeste måde at gøre dette på er at tage et par billeder af dig selv med et digitalt kamera. Du kan derefter uploade disse fotos til computeren, og tilpasser dem til en håndterbar størrelse. Vælg den bedste ud af flok og uploade den til online virtuel makeover program og har en blast forsøger på nye frisurer fra komfort i dit eget hjem.

Når jeg forsøger på dine nye frisurer se nøje på, hvordan håret gør dit ansigt look. Er frisure ser afbalanceret med din ansigtsform? Er den stil overvældende for dit ansigt? Prøv på flere og tage noter af, hvilke der fungerer bedst. Indsnævre dit valg og udskrive fra de få bedste af dem til at tage med dig til salonen.

Stol ikke for meget på din Virtul Makeover

Virtuelle makeovers er fantastiske værktøjer. Husk dog, at den model, du vælger, uanset hvor meget du måske tror hun ligner dig, er du ikke. Hvis du er i stand til at uploade dit eget foto, så meget bedre. Men, medmindre du tager billedet og bruge det i samme dag, så gå direkte til butikken for at få dine produkter, kan ændringer i dit ansigt påvirke den måde virkelige produkter ser på dig. Desuden, selv om moderne computere, software og skærme er gode til at replikere virkelighedstro liv farve, erstatter intet forsøger produkter lever.

Brug virtuelle makeovers som værktøj. Den bedste måde at bruge en virtuel makeover er at bruge dit eget foto, derefter lave en liste over de produkter, du synes ser bedst. Når du går til makeup counter eller salon, prøve de farver, du kan lide. Hvis de virker for dig, så prøv andre produkter i samme farve familie. Hvis rosen pink læbestift, kiggede lige højre på skærmen er lidt for meget personligt, så prøv en blød lilla i stedet. Det samme gælder for hårfarve. Du kan finde den aske blond, du har valgt til din virtuelle model til at være for meget af en forandring for dig. En let aske brun kan i realiteten fungere bedre.

Hvis du bruger virtuelle makeover software, fordi du foretrækker at bare gå ind og få fat i din makeup, skal du sørge for den virksomhed, du køber fra har en liberal tilbagesendelsespolitik. De fleste højere ende linjer giver en 100% tilfredshedsgaranti. Må ikke være tilbageholdende med at vende tilbage, at mandarin lip gloss, hvis det ikke ser så godt på dig, som det gjorde på din virtuelle tvilling. Selv hvis du bruger en populær pris linje, mange butikker som Walgreen tilbud deres egne garantier. Lad ikke en anden læbestift falde til bunden af ​​din pung og aldrig vænne - returnere det, hvis du ikke kan lide det. Bare sørg for at holde modtagelsen og returnere varen inden for den tildelte tid. Med kombinationen af ​​en stor virtuel makeover og produkter, hårfarver og stykker, der virkelig virker for dig, kan dit look altid være lige højre.

At få mest ud af din gratis Virtual Makeover

Når jeg forsøger at vælge en virtuel makeover program online, vil du ønsker at vælge et program, der har flere modeller, i stedet for kun én, der repræsenterer hver større etnisk gruppe. Et godt program vil have mindst et par dusin model ansigter for dig at bruge. Endnu bedre, bruge et program, der vil tillade dig at uploade dit eget foto.

Hvis du bruger programmet til at prøve forskellige kosmetiske produkter, så prøv at finde den makeover program af et kosmetisk virksomhed, som du er komfortabel shopping med. Virtuelle makeovers er også gode måder at prøve nye produkter. Så hvis du bruger en virtuel makeover program til at prøve en ny linje, holde en pen handy og nedskrive navne og numre af forskellige produkter, du kan lide. Mange programmer vil give dig mulighed for at oprette et ansigt, du kan lide, så udskrive det færdige billede og varenumre. Huske på de fleste programmer kræver, at du registrere for at bruge disse mere avancerede funktioner.

Vær tålmodig, når du lægger dit foto. De fleste programmer kræver, at billedet skal være i JPEG-format, så kræver, at du til linje billedet op med deres presets. Dette kan tage et par forsøg og lidt tid, men resultatet vil være det værd.

Hvis du bruger en virtuel makeover program til at vælge en frisure og / eller farve, kan du finde programmer, der tilbydes af hår fremstillingsvirksomhed produkt virksomheder giver dig et mere naturligt udseende ved anvendelsen af ​​frisurer end kosmetik og andre selskaber.

Uanset det program, du bruger, vil du have mere succes, hvis du tager din tid og se på det som en sjov måde at prøve et nyt look. Må ikke blive skuffet, hvis du ikke får det resultat, du ledte efter første gang du prøver. Som med alt værd, øvelse gør mester.

Gratis Virtual Makeover på nettet

Virtuelle makeovers er alle de vrede. Der er flere virtuelle makeover-programmer til rådighed gratis på nettet. For at finde dem, så skriv "virtuel makeover" eller "gratis virtuel makeover" i søgemaskinen på din webbrowser. Her er nogle fakta om de mest anvendte gratis virtuelle makeover produkter på nettet. Alle programmer kræver på minimum, brug af Flash. De fleste kræver, at du slukker din pop up blocker.

Mary Kay http://www.marykay.com/whatsnew/virtualmakeover/default.aspx --Mary Kay virtuelle makeover spil udnytter forudvalgte fotos af modeller. Du vælger den model, hvis udseende er tættest på din egen. PRO - det er meget let at finde og bruge. CON - du kan ikke uploade dit eget foto og da Mary Kay er en kosmetik selskab, kan du kun eksperimentere med makeup, ikke hår.

Få makeovers http://www.getmakeovers.com/ - Den virtuelle makeover program på getmakeovers.com tilbyder dig mulighed for at bruge en af deres mange modeller eller uploade dit eget foto. Det er Covergirl kosmetik baseret på. PRO - det er nemt at finde og modellen fotos er temmelig mange og let at bruge. Der er tonsvis af muligheder for din virtuelle model her, fra hår og makeup til Kontakter, solbriller og hatte. CON - dine egne billeder skal være i JPEG-format til arbejde, selv med en jpeg kan det være vanskeligt at indlæse dit billede korrekt.

Makeover-O-Matic på iVillage http://makeover.ivillage.com/makeover/index.jsp - Denne virtuelle makeover program giver dig også mulighed for at bruge en forud valgt model eller uploade dit eget foto. Dette program arbejder med flere forskellige mærker af kosmetik, som kan være sjovt, men kan forårsage en vis forvirring. PRO - dette er en af ​​de mest sjove programmer til at arbejde med. Let at finde og bruge med mange makeover muligheder. De frisurer se mere naturligt i dette program end mange andre. CON - de fleste funktioner er slukket grænser, medmindre du tilmelder dig som medlem. De mange forskellige produktlinjer repræsenteret lave en notesblok nødvendigt, hvis du har planer om shopping baseret på din oplevelse.

Instant Makeover http://www.beautyriot.com/instant_makeover.php på Beauty Riot - Dette program giver dig mulighed for at bruge en virtuel model eller dit eget foto. Det er også udstyret berømthed modeller og berømthed farve paller du kan prøve på din model eller dit foto. PRO - det er let at finde og det eneste program revideret at funktioner kendis modeller eller farve ganer. CON - du skal tilmelde dig til at bruge det, som vil sende dig gennem en række personlige spørgsmål og sponsor annoncer. Det er vanskeligt at indlæse dit eget foto og ikke nær så let at arbejde med som nogle af de andre. Farven ganer ser ikke naturligt som de anvender.