Cat massør Interview

Cat massør Interview
Jennifer Streit med Spookers

Det er ikke hver dag, at man møder en kat massage terapeut til samtale. Jennifer Streit, som er givet i licens som en massage praktiserende med speciale i små dyr massage, enige om at tale med LTK om sit arbejde og hvordan massage kan hjælpe din kat.

Om Jennifer Streit

LoveToKnow (LTK): Tak for at indvilge i at besvare nogle spørgsmål til vores læsere, Jennifer. Fortæl os om dine opvækst år. Har du altid elsker dyr?

Jennifer Streit (Jen): Ja. Min familie havde en kat da jeg blev født, og vi havde katte i hele min barndom. Da jeg var ti, fik jeg en kat på min helt egen. Han var en siameser og jeg kaldte ham Simba. Min bror og jeg havde kaniner, høns og hamstere. Da jeg var i min sene 30'erne blev jeg vogter Sammy en Golden Retriever, og min kærlighedsaffære med hunde begyndte.

LTK: Hvornår har du beslutter, at du ønskede at komme ind i små dyr massage terapi?

Jen: Jeg arvede en Gravhund, Buddy, som havde diskusprolaps en disk i hans nedre ryg. Buddy ikke kunne bruge bagbenene. Han blev opereret, og det var mens han rehabilitere med massage og hydroterapi, at jeg besluttede at skifte karriere.

Cat massør Interview

Om Small Animal Massageterapi

Cat massør Interview
Jen massage MeryMa'at mens kammerat Jade tilsyn.

LTK: Hvad er fordelene ved massage terapi til katte?

Jen: Massage kommer en kats fordøjelsessystem, hud og pels. Det øger fleksibiliteten i muskler og led, beroliger nervøse katte, mindsker stress og smerte, og det hjælper dyret rehabilitere efter operationer.

LTK: Hvad er en af de mest almindelige årsager katteejere bringe deres kæledyr for dig?

Jen: Jeg ser en masse katte, der arthritis på grund af alder eller tilskadekomst. Jeg arbejder i øjeblikket med en kat, der gik med knæene bøjet pga gigt. Hun har øget fleksibilitet nu og er i stand til at forlænge benene. Forstoppelse er en anden bekymring for, at massage hjælper. Én ejer ville forlade mig kalder efter jeg forlod massage session at sige, at hendes kat havde en overbygning efter jeg forlod. Jeg elskede at få disse opkald, fordi mit arbejde hjalp! Jeg ser katte, der er blevet ramt af biler og der bliver arthritis og stiv som de bliver ældre.

Tidlig opsporing og Healing

LTK: Hvordan kan massage hjælpe med at opdage sundhedsproblemer hos katte?

Jen: Jeg har nogle gange finde klumper, når jeg masserer, eller jeg bemærker, at kattens gangart er slukket. Da jeg er indstillet på og har studeret anatomi, jeg nogle gange se eller finde ting de værger ikke mærke. Når jeg gør det, jeg anbefaler, at de ser deres dyrlæge. Jeg kan godt lide at vise værger, hvordan man massage, så de kan blive fortrolige med deres kats krop og vil bemærke, hvis noget er anderledes. Massage er en bonding oplevelse for katten og værge.

LTK: Du tilbyder også nogle Reiki healing med dine massagebehandlinger. Kan du fortælle os lidt mere om dette og hvordan det ville fungere med katte?

Jen: Reiki er en gammel japansk healing metode. Reiki er livskraft energi. Som Reiki mester, jeg er en kanal for denne energi. Jeg leder energi til kat med mine hænder ved at røre katten, eller jeg tilbyder healing fra en afstand eller bare over hans krop, hvis han ikke vil lade mig røre ved ham. Kattene jeg arbejder med har reageret meget godt til Reiki.

Mere om Massageterapi

Cat massør Interview
Jen massage hunde kammerat, Otis.

LTK: Har du ejere bringe deres katte for dig, eller vil du gå til hvor katten bor?

Jen: Til dato har jeg altid gået til hvor katten bor, fordi de fleste synes mere komfortable i deres eget miljø.

LTK: Hvad har været din største massage terapi succeshistorie med en af dine katte kunder?

Jen: Jeg tror kitty jeg nævnte ovenfor. Det var som en eftertanke, at jeg begyndte at behandle hende. Jeg var på hjem til arbejde på de to gravhunde. Hendes værge fortalte mig, hun havde en kat, der ikke kunne rette sine ben, da hun gik. Hun bragte katten til mig, og jeg begyndte at arbejde. Under den første session, katten fortalte mig, da hun var færdig, da hun stod op og gik væk. Til min overraskelse, kom hun tilbage til mere. Nu sidder hun i mit skød, mens jeg arbejder på hende.

Jeg har endnu et historie om en kitty med felin leukæmi. Hun gik ind i badeværelset under den første session, så vogter sad på toilettet og holdt hende; Jeg går til hvor katten er komfortabel. Under efterfølgende sessioner, lad hun mig massere hende, mens hun lagde på sofaen. Det var en ære at massere hende den sidste dag i hendes liv; hun virkelig nød massage.

LTK: Hvad sker der, hvis du får en kat, der er meget nervøs, og massage er ikke går godt?

Jen: Jeg revurdere min tilgang; måske jeg har brug for at sætte farten ned og malet mig selv. Hvis det ikke virker, vil jeg stoppe massage og begynde Reiki energi. En kat Jeg arbejdede på ville ikke lade mig røre hende, men hun elskede energi. Jeg ville holde mine hænder omkring ¼ tommer fra hendes krop. En anden kat, der ikke ønskede massage ville lade mig gøre Reiki, men jeg var nødt til at gøre det fra tre meter væk.

LTK: Forsøger du nye metoder eller teknikker med katte?

Jen: Jeg er begyndt at gøre lymfedrænage på katte. Det er ikke en ny teknik, men det er en jeg bruger ofte med hunde. Det giver katten immunsystem et løft, og det er især nyttigt før og efter kirurgi (fx tandrensning).

LTK: Alt andet du gerne vil tilføje?

Jen: Jeg har den bedste karriere i verden. Jeg føler mig velsignet for at arbejde med disse vidunderlige væsener. Jeg lærer så meget fra dem. Jeg elsker katte og ville have dem rundt hele tiden, undtagen Gravhunde gerne jage katte.LTK vil gerne udvide en stor tak til Jennifer Streit for alle hendes nyttige oplysninger om, hvordan massage kan gavne vores kæledyr. Du kan læse mere om Jennifer forretning, hænder til Paws Small Animal Massage, ved at besøge hende på HandstoPawsAnimalassage.com.