Carmel indlogering

Carmel indlogering


Hvis du planlægger at tage en ferie i Carmel, bør logi ikke være et problem for dig. Der er mange forskellige muligheder, du kan overveje, uanset din prisklasse. Mens du kan bo på et traditionelt hotel kæde, kan du ønsker at gå med en Carmel indgivelse indstilling, du ikke kan finde andre steder. Det kan give dig en større følelse af, at du er en del af denne badeby samfund. Det bedste tidspunkt at forsøge at booke et hotel her er i skulderen måneder, hovedsagelig september, oktober og maj. Dette er, når sommeren skarer er fraværende, men vejret er mildt og solrigt i gennemsnit.

Carmel logi muligheder

Carmel er et fantastisk sted at bo, og du har mange muligheder for kost og logi, afhængigt af dine præferencer.

Golfbaner

Hvis du ønsker at komme i nogen tid på greens i løbet af din ferie, kan du bo på en golf resort. På den måde kurset vil være kun få minutter væk, når du ønsker at hovedet ud. Et af de mere populære Carmel logi muligheder er Carmel Valley Ranch. Denne udvej har 144 værelser, hvoraf de fleste er et soveværelse suiter med pejse, private dæk og luksuriøse badeværelser, mange med jacuzzi og damp brusere. Der er også et par suiter til rådighed for familier eller grupper større end fire.

Resortet har en 18-hullers golfbane, tennisbane, en gourmet-restaurant og cykling og løb stier. Hvis du leder efter alt på ét sted, er dette den Carmel logi mulighed for dig. Andre golf resorts omfatter Highlands Inn Park Hyatt og Quail Lodge Resort. Quail Lodge tilbyder ikke værelser fra slutningen af ​​2009, selv om du stadig kan spille på banen.

B & B

Hvis du kan lide den intime, romantiske fornemmelsen af ​​et værelse på et bed and breakfast, og du ønsker at møde andre rejsende og innkeepers, har du et væld af valgmuligheder i Carmel. Indlogering af denne type prikker byen og det omkringliggende landskab. Bare et par af de bed and breakfast muligheder er:

  • Candle Light Inn - Gæster i en af ​​de 20 værelser til rådighed behandles til en kontinental morgenmad ret i deres værelse hver morgen. Indretningen er engelsk land og værelser har pejs og jacuzzi. Denne kro er gåafstand fra downtown Carmel.
  • Pine Inn - Dette historiske hotel var den første i Carmel, bygget i 1889. Det er kun fire blokke fra havet. Værelserne har high-end indretning og topmadrasser. Morgenmaden serveres alle hverdage, og gæsterne kan drage fordel af gratis trådløst internet.
  • Tickle Pink Inn - Denne bed and breakfast er i højlandet på siden af ​​klippen med udsigt Big Sur. Selvom det er stadig tæt på byen, det giver en luft af ro afsondrethed. Kontinental morgenmad tilbydes dagligt. Så er en aften vin og ost. Dækket har et stort boblebad og en pavillon.

Boutique hoteller og Carmel indlogering

Hvis din idé om perfekt Carmel logi er en lille, men luksuriøse, etablering kan et boutique-hotel for dig. En prøve er Tradewinds Carmel. Dette moderne hotel har blot 28 værelser med fokus på tropisk og asiatisk indretning. Det vundet endnu en omtale i Architectural Digest. Frynsegoder omfatter ned fjer senge og egyptisk bomuldslagner. Du kan også nyde en gourmet morgenmad og en bambus massage, blandt andre spa-behandlinger. Du kan finde flere boutique Hoteller på CarmelCalifornia.com.If du ønsker at tage afstand fra disse muligheder og gå kæde hotel i stedet, vil du finde en masse af de gamle og velkendte i Carmel, såsom en Best Western. Denne type Carmel logi kan være bedst for dig, hvis du er budget minded. Du kan også kontrollere for tilbud i nærliggende Monterey.