Caring Crafts: Interview med Judith Zausner

Caring Crafts: Interview med Judith Zausner
Judith Zausner

Crafting er en fantastisk måde at fremme kreativitet, men handicappede ofte svært ved at gennemføre projekterne i traditionelle crafting kits. Judith Zausner håber at opmuntre folk med fine motor dygtighed vanskeligheder og / eller koncentrationsproblemer at forfølge deres kærlighed til crafting ved at tilbyde attraktive og nem at samle elementer via Caring Crafts websted.

Forudsat Crafting muligheder for handicappede

Selv om hun altid har været interesseret i crafting, havde Zausner ikke tænke på at kombinere denne lidenskab med sin akademiske baggrund i ergoterapi indtil tale med en ven, der lider af multipel sklerose. Efter hendes ven nævnte vanskelighederne hun havde at finde projekter til at skabe med pegboard fra hendes terapi sessioner, Zausner indså, at der var et stort behov for crafting ressourcer egnet for folk med handicap.

Trods en forholdsvis ny virksomhed, Omsorg Crafts fortsætter med at vokse og ekspandere. I februar 2008 var omsorgsfulde Crafts tildelt en bevilling fra National Society for the Arts i Healthcare i erkendelse af selskabets "vilje til at integrere kunst og helbredelse."

Selv om det er rigtigt, at Omsorg Crafts oprindeligt blev oprettet som en ressource for mennesker med handicap, de produkter, virksomheden sælger, er egnet til en bred vifte af crafting publikum. "Hvis du ser en spisestue stol ved siden af ​​en kørestol, du straks vide, at kørestolen er for nogen handicappede," Zausner sagde. »Mine kits ikke synes skræddersyet til en særlig målgruppe, de er attraktive og fantastisk for alle."

Ideer til Omsorg Håndværk

For nylig, Judith Zausner tog tid ud af sin travle kalender til at besvare et par spørgsmål for læserne af LoveToKnow Crafts.

LoveToKnow (LTK): Hvordan afgør, hvilke produkter er egnede til at sælge på Caring Crafts websted?

Judith Zausner (JZ): Produkter er i flere kategorier: kits, forsyninger, redskaber og udstyr. Selv om de er forskellige elementer, skal de alle være forholdsvis enkelt at bruge. Her er et par eksempler:

 • Kits skal ikke kun være enkel og uden små dele, men attraktiv som et færdigt projekt.
 • Forsyninger evalueres for deres lette at manipulere. For eksempel bruger jeg en særlig fransk papir til decoupage fordi der ud over de fremragende mønster design, dette papir er usædvanligt tynd, men stærk, så det er nemt at arbejde med især i en 3-dimensionel projekt.
 • Værktøj skal være let at holde og styre og være målrettet. Enheder skal have en hjælpsom komponent. Jeg prøver at kigge efter både værktøjer og anordninger, som ville være særligt nyttigt for en person, der har handicap.

Hvordan Crafting kan hjælpe handicappede

LTK: Hvad er nogle af de måder, crafting kan gavne handicappede?

JZ: Mange mennesker med handicap ikke indser deres evne til at være kreative, fordi de fokuserer på de daglige bekymringer. Med enhver form for crafting, bruger du dine hænder og dit sind, så du kommer til at fokusere mere på projektet og mindre på denne lidelse. Også crafting er meget fleksibel med grænseløse måder at gøre tingene, så der er noget derude for alle. Meget vigtigt er, at det også høster følgende fordele:

 • Øget kognitiv funktion
 • Øget selvudfoldelse og beslutningstagning færdigheder
 • Øget eller vedligeholdelse af finmotorik
 • Forbedrede dagligdags aktiviteter
 • Forbedret hånd-øje koordination
 • Øget selvværd og følelsesmæssige trivsel
 • Øget mulighed for empowerment og selvudfoldelse
 • Øget socialisering

Endelig er det vigtigt at indse, at være kreativ bygger en positiv holdning, som bidrager til heling.

Valg Isenkræmmere

LTK: Hvilke udfordringer står de handicappede ansigt, når du arbejder med traditionelle crafting kits?

JZ: Traditionel crafting kits har normalt små dele og komplekse instruktioner. Begge kan være frustrerende at en handicappet person.

LTK: Hvilke råd kan du tilbyde til nogen, der er interesseret i at købe håndværk forsyninger til en ven eller et familiemedlem med et handicap?

JZ: Når en ven køber håndværk forsyninger til en handicappet som en gave, er det ikke så anderledes fra at købe nogen form for gave, fordi du skal være følsom over for denne persons verden - hans / hendes sympatier og antipatier, men det skal også omfatte en følelse af handicaporganisationerne grænser. En kvinde, der bruges til at nyde håndarbejde, men kæmper nu kan nyde godt af en håndarbejde ramme, der holder stoffet på plads for lettere syning.

Du ønsker måske at diskutere købet direkte med ven eller et familiemedlem og stille spørgsmål om, hvad der ville arbejde for ham / hende. Hvis du er virkelig i tvivl, er det nyttigt at spørge rådgivning fra den pågældende persons helbred professionelle eller send en mail til mig.

Yderligere information

Bestil crafting kits online fra Caring Crafts websted.