Canine Stress Interview

Canine Stress Interview
Dr. Paul McCutcheon, DVM

Canine stress kan have en alvorlig indvirkning på din hunds helbred. LoveToKnow talte med Paul McCutcheon, DVM, om hvordan du kan identificere stress i din hund, samt måder at hjælpe styre det.

Veterinær Rådgivning om Canine Stress

Dr. McCutcheon er en tidligere direktør for den amerikanske Holistisk Veterinary Medical Association. I sin bog, The New helhedsorienteret måde til hunde & katte, forklarer Dr. McCutcheon forholdet mellem stress og kæledyr sundhed. Han giver også oplysninger om holistiske måder at holde dit kæledyr sundt.

Erkender Stress hos hunde

LoveToKnow (LTK): Dr. McCutcheon, hvordan defineres stress?

Paul McCutcheon (PM): Stress er omsætningen af kroppen til krav. Det meste af tiden, disse reaktioner er sundt og gavnligt. Et eksempel ville være at reagere på en moderat mængde motion.

Under visse omstændigheder er uønskede reaktioner skabes der forårsager negative virkninger i kroppen. For eksempel kunne en alvorligt stor mængde af den samme øvelse forårsage en negativ indvirkning. Det er det, vi kalder "nød" eller "negativ stress." Det er at kontrollere denne angst, som så vigtigt for vores kæledyr sundhed og wellness.

LTK: Hvordan kan ejere af kæledyr genkende følelsesmæssig stress i deres hunde?

PM: følelsesmæssig stress kan manifestere fysisk, såsom produktion af opkastning eller diarré. Eller der kan være mere subtile tegn såsom appetit ændringer, ændringer i sovevaner, humør og adfærd ændringer eller tab af energi.

Behandling Canine Stress

Canine Stress Interview

LTK: Hvad er nogle sundhedsmæssige problemer, der kan være forårsaget af stress?

PM: Negativ stress har en meget negativ effekt på immunsystemet. Sundhedsspørgsmål af alle typer er påvirket af styrken af ​​immunstatus. Stort set alle sundhedsspørgsmål er påvirket af stress. Således kan simple infektioner til store manifestationer såsom allergi, autoimmune og kræft være en konsekvens.

LTK: Hvad er nogle holistiske metoder til at minimere stress hos hunde?

PM: Vurdering af de negative stressfaktorer, der kan være betydelige i dit kæledyrs liv er nøglen til velvære. Undgåelse af unødvendige invasive medicin og vacciner, fodring et uforarbejdet passende kost og værdsættelse af miljømæssige konsekvenser er eksempler på at undgå negativ stress i dit kæledyrs liv.

LTK: Hvad med andre holistiske tilgange til stress relief? Hvad synes du om massage terapi og akupunktur for at lindre stress hos hunde?

PM: Der er mange "hænder" procedurer til at lindre stress. Akupunktur og akupressur, Reiki og Tellington TTouch er eksempler, der kræver professionel vejledning. Massage er en stor stress buster teknik alle kan gøre - Dr. Michael Fox har skrevet en meget nyttig bog om PET massage.

LTK: Er der nogensinde tilfælde, hvor det kan være nødvendigt at ordinere angstdæmpende medicin? Hvis ja, hvilken medicin (r) dyrlæger typisk ordinere?

PM: Vi bruger naturlige medicin når det er muligt. Herbal medicin såsom L theonine udvundet fra grøn te er et eksempel Der er en række homøopatiske midler er nyttige under professionel vejledning. Flower essenser såsom Rescue Remedy (Bach Flower) er meget nyttig. Feromon spray har også en rolle at spille i stress terapi. Anti depressivt medicin er ofte ordineret såsom clomipramin hydrochlorid, men som beskrevet i min bog, jeg forsøger at undgå denne fremgangsmåde, hvis det overhovedet er muligt.

LTK: Hvor lang tid tager det typisk tager for hunde at begynde at reagere positivt på stress relief teknikker, og hvad er de tegn til at holde øje med for at sikre en hund har det bedre?

PM: Afhængigt af årsagen til stress, bør vores kæledyr reagere ret hurtigt. Fysisk bør deres udseende forbedres - pels og hud vil ofte afspejle dette. Deres energi og sovevaner vil forbedre. Deres appetit og adfærd vil normaliseres.

LTK: Er der noget andet du kan tilføje om behandling af hunde stress holistisk?

PM: Empathizing med din hund og forsøger at forstå, hvad der er årsag til stress er altafgørende. Den primære løsning er at korrigere årsagen.

LTK: Hvad er din top tip til at holde hunde sunde med et minimum af stress?

PM: Empati; sætte dig selv i dit kæledyrs position, og du kan finde mange måder at stress faktorer kan være en indflydelse på din hunds velbefindende. Være alene hele dagen hver dag eller spise den samme forarbejdet kost for evigt er ikke min idé om et lykkeligt liv!

Lær om Holistic Health

Beføjelsen til at reducere din hund stress er primært i dine egne hænder. Hvis du vil vide mere om hunde stress og holde dit kæledyr sundt holistisk, kan du besøge NewHolisticWay.com. Der vil du finde et udvalg af artikler, der tager sigte på at uddanne dig på naturlig sundhed for dit kæledyr.