Campingpladser til salg

Campingpladser til salg


Køb en campingplads til salg kan være en stor forretningsmulighed. Beslutter at købe en campingplads er en af ​​de vigtigste beslutninger, du kan gøre for dig og din familie. Campingpladser er de populære feriemål for amerikanske familier, og milliarder af dollars er brugt hvert år på camping og lejr-relaterede produkter. Camping er den tredje mest populære ferie-aktivitet i USA, nyder godt af en ud af fire amerikanere. Populariteten af ​​denne aktivitet gør drive en campingplads et potentielt lukrativt bestræbelse. Dog kan campingplads ejerskab også blive til en penge pit.

Sådan at vurdere, om eller ikke at købe en campingplads til salg

Find ud af hvad der rent faktisk involveret i at eje og drive et Campsite

Hvis du er en glødende eller mindst entusiastiske camper, kan kører en campingplads ud til at være den perfekte forretningsmulighed for dig. Det er imidlertid vigtigt at vurdere, hvad der er forbundet med dag-til-dag drift af en campingplads. At have en virkelig indbringende campingplads, skal du være parat til at arbejde hårdt på fuld tid, konstant vedligeholdelse, opdatering og markedsføring af din campingplads. Det vil tage enorme mængder af penge, tid og kræfter. Meget ligesom enhver anden virksomhed, skal du også ledelsesmæssige, finansielle og marketing færdigheder. Tal med nogle campingplads operatører inden du foretager din endelige beslutning, og sørg for at stille flere spørgsmål.

Beslut på den type Campingplads du gerne vil eje, samt regionen og placering

Der findes forskellige typer af campingpladser, der hver passer til en anden slags autocamper og lejr ejer. Når du har valgt den type autocamper du gerne vil tage højde for, så bestemme, hvilken type camping facilitet bedst egnet til dette marked. Der er året rundt og campingpladser sæsonmæssige, strand campingpladser autocamper og telt-only campingpladser, RV og trailer lejre samt campingpladser, der tjener et nichemarked, såsom jægere.

Bestem de finansielle midler til rådighed for dig, og den kapital, du gerne vil investere

At købe en campingplads vil tage en ganske stor luns af forandringer. Kvantificere omkostninger og udgifter forbundet med at købe og drive en campingplads, samt den potentielle indkomst, som du kan tjene på det. Rentabiliteten af ​​campingpladsen igen vil blive bestemt af typen og placeringen af ​​campingpladsen, du gerne vil købe. Dine udgifter vil omfatte værker, vedligeholdelse, skatter, forbedringer, markedsføring og andre udgifter. Sælgeren eller sælgers agent vil være i stand til at give papirarbejdet du behøver at gøre en temmelig præcis vurdering, og bruge til at få finansiering til venture.

Beslutte, hvilken type Campingplads til køb

Der er forskellige måder at købe en campingplads. Du kan købe en eksisterende campingplads, købe en franchise eller bygge en campingplads på din egen.

  • Køb en eksisterende Campingplads: Hvis du ikke har erfaring i at drive en campingplads og ejendomsfinansiering, købe en eksisterende campingplads kan være en bedre løsning end at starte fra bunden. Dette er også den hurtigste og ofte billigste måde at købe en campingplads. Hvis det er en etableret, rentabel campingplads, kan denne mulighed også udgøre den laveste økonomiske risiko.
  • Køb en Franchise: En anden mulighed er at købe en franchise fra en af landets to franchiseaftaler campingpladsens virksomheder: Kampgrounds of America eller Jellystone Park systemet.

Med denne mulighed kan du købe en spændende franchise-campingplads, købe en uafhængig campingpladsen og konvertere den til en franchise, eller bygge en ny franchise campingpladsen.

  • Bygge en ny Campingplads: Du kan også købe jord og bygge et helt nyt campingplads. Hvis du vælger denne mulighed, skal du sørge for, at bygningen vil en campingplads kan overholde de forskellige føderale og lokale love og regler for campingpladser i din tilstand, såsom zoneinddeling og arealanvendelse vedtægter. Husk på, at ud over den tid, der kræves til byggeri, vil det sandsynligvis tage mindst tre år for din virksomhed at være økonomisk selvforsørgende.

Gøre din beslutning

At vælge at eje og drive en campingplads er lige så meget en forretningsmæssig beslutning, som det er en livsstil beslutning. Sørg for at gøre din due diligence, før du tager springet og købe en campingplads til salg.