Campingpladser Lake Tahoe

Campingpladser Lake Tahoe
Lake Tahoe i vinteren

Hvis du ønsker at nyde din næste ferie på et af landets mest naturskønne og afslappende campingpladser, Lake Tahoe er en glimrende destination for at overveje.

Resort Campingpladser Lake Tahoe

Camp Richardson Resort

Du kan nyde alt det, Lake Tahoe har at byde på den historiske Camp Richardson Resort, som ligger på langs den sydvestlige kyst af Lake Tahoe i Californien. Den udvej omfatter en RV campingplads og to områder, der er udpeget til telt campister.

Denne året rundt facilitet også kabine, hotel, kro og andre muligheder for overnatning for ikke-campister, hvilket gør det en glimrende mulighed for familiesammenføringer og andre store gruppe sammenkomster. Summertime besøgende kan nyde et udvalg af havnefronten aktiviteter, herunder slapper af på stranden, svømning, vandski, parasailing, og mere. Der er en marina på grund af den udvej, hvor besøgende kan lægge deres egne både eller leje både, Seadoos, kajakker, og andre typer fartøjer. Campister kan også nyde vandreture, mountainbiking, ridning og andre udendørs aktiveres. I vintermånederne, kan vacationers deltage i langrend og snesko langs bredden af ​​søen. Planlægning af din rejse til Camp Richardson Resort er nemt. Du kan kontrollere priser og tilgængelighed eller foretage reservationer online eller ved at ringe 530 541-1801. Den udvej hjemmeside giver også kontaktoplysninger til områdets attraktioner, så du nemt kan få alle de oplysninger du behøver for at planlægge din rejse.

Meeks Bay Resort

Den Meeks Bay Resort and Marina, som ligger i Meeks Bay, California, tilbyder moderne Lakefront campingpladser egnet til telte og autocampere op til 60 meter lang. Resortet har også valg for ikke-camping gæster, herunder hytter, lodge indkvartering, og de syv soveværelse Kehlet Mansion til store groups.Visitors kan deltage i en række forskellige vandrelaterede aktiviteter, herunder nyder på stranden, bådture, og Lake Tahoe fiskeri udflugter. Campister kan også udforske søen på egen hånd med lejede kanoer, kajakker og robåde. Der er også en række fremragende vandrestier på det grundlag og hele det omkringliggende område.

For mere information eller for at foretage reservationer kalde 877-326-3357.
.

RV og telt Campingpladser Lake Tahoe

Campingpladser Lake Tahoe
Udsigt over Lake Tahoe

Campingplads ved søen

Du kan nyde camping i dit telt eller RV på South Lake Tahoe campingplads ved søen fra april til oktober. Den Parks and Recreation Department driver denne campingplads til byen South Lake Tahoe, CA.

Placeret på tværs af gaden fra Lake Tahoe, dette naturskønne campingplads har en række faciliteter, herunder en indendørs skøjteløb arena byder en snackbar og en spillehal. Anlægget er også placeret tæt på en indendørs svømmehal, Bijou Municipal Golf Course og South Lake Tahoe samfund senior borger center. Campister kan også nyde adgang til gratis WiFi.

For reservationer, ring 530-542-6096. Faciliteten accepterer også ansøgninger om frivillige campingplads værter, der modtager gratis campingpladser i bytte for at arbejde på deltid i campingpladsen.

Fallen Leaf Lake

Fallen Leaf Lake National Forest Campground ligger på den sydlige side af Lake Tahoe i Californien, lige nord for Fallen Leaf Lake. Campingpladsen har campingpladser, der kan rumme rekreative køretøjer op til 40 meter lang. Vejen til campingpladsen er brolagt, men det er en hård medfart.

Campingplads aktiviteter og faciliteter omfatter svømning, stående havegrill, brand ringe, og mere. Faciliteten er åben fra Memorial Day weekend gennem oktober måned hvert år. For reservationer eller yderligere information, ring 877-444-6777.

Backcountry Camping Lake Tahoe

Desolation Wilderness

Desolation Wilderness ligger vest for Lake Tahoe og består af næsten 64.000 hektar betagende sceneri. Terrænet inkluderer granit toppe, dale og søer dannet af gletsjere, og både alpint og sub-alpine skov. Dem, der nyder backcountry camping kan opnå dag til dag brug tilladelser til lejr i området. Der er kvoter restriktioner i sommermånederne, så det er tilrådeligt at reservere vildmark camping tilladelser i god tid denne tid af året. For mere information, ring 530-543-2600.

Planlægning Din Lake Tahoe campingtur

Der er mange muligheder for overnatning i det Lake Tahoe område. For oplysninger om yderligere campingpladser i området, se Tahoe'sBest.com. Uanset om du er på udkig efter den perfekte camping resort, nationale skov camping facilitet, privatejet campingplads, eller en backcountry vildmark camping område, vil du være i stand til at vælge blandt en række naturskønne og tiltalende campingpladser i Lake Tahoe området.