Butt Indsprøjtninger Led en kvinde til lemmer Amputation

En licensfri skønhed procedure viste sig at være meget skadelige for april Brown - års smerter endte i den forfærdelige nødvendigt at amputere yderpunkterne af alle hendes lemmer.

Butt Indsprøjtninger Led en kvinde til lemmer Amputation

Brown, en Los Angeles-baserede modedesigner og kosmetolog, lavet en dårlig beslutning, da hun gik for at have butt implantater. Det er en smertefuld historie fra begyndelsen til slutningen, som fortalt af kvinden til NBC.

Hun fortalte, at hun havde haft butt implantater gjort fem år tilbage for, og det havde modregne sådanne grusomme infektioner, hun led af "ulidelig smerte" lige siden. Endelig blev det opdaget, at den eneste måde at redde hendes liv var at save hendes hænder og fødder.

Brown, der har to børn, fortæller, at disse "butt injektioner" ofte er færdig ved de såkaldte pumpe parter, hvor du risikerer at have industriel kvalitet silikone injiceres i stedet for medicinsk silikone.

Den patient ikke røbe hvem gjorde hende injektionerne, men det harmonerer med en rapport RadarOnline et stykke tid tilbage om en transseksuelle kvinde, der gjorde injektioner indeholdende cement til kvinder kræver for rundere skod i Florida.