Business grad: Online Business grader Tips

Ranking for virksomheden Majors

De ti online business majors: Business Administration, Ledelse, Ledelse, projektledelse, Information Systems Management, Finans, Teknologi Management, Entrepreneurship, Human Resources, og endelig International / global forretning. Ikke nævnt i top ti listen er Internet og e-handel samt marketing majors. Disse oplysninger kan give vejledning om, hvor prioriteterne i det næste årti kan ligge og hvad arbejdsgiverne overvejer vigtig uddannelse at have.

Metoder til Teach Online Kurser

Studerende af online kurser bliver undervist de samme oplysninger som de studerende undervises i klasseværelset, det bare kommer i et andet format. nogle skoler tilbyder hybrid kurser, der delvist online og delvist i et klasseværelse. I stedet for undervisning foredrag, studerende drage fordel af lærebøger, videoer, cd-rommer, telefon konferencer, online chats og nogle Webbaseret skæve. Studerende har også adgang til bibliotekssystemet online såvel som support via telefon eller e-mail.

Hver skole og program eller kursus vil bruge forskellige stilarter til at meddele oplysningerne, men den iboende fleksibilitet denne metode giver er især vigtigt at de studerende i dag som studerer omkring karriere eller på anden måde travle liv.

Online Dual Degree Programs

Med den hurtige vækst i erhvervslivet i vores samfund, kan kandidater af bacheloruddannelser nødt til at vise at de har ekspertise i mere end et område. Af denne grund, mange online skoler tilbyder dobbelt grad for studerende, der ønsker at større i mere end ét område ad gangen. Dette kan opnås ved at tage flere kurser og kan nås på mindre tid, end det ville tage at fuldføre to uddannelser hver for sig.
Fokus for online dobbelt grader er på graduate uddannelser, hvor de studerende kan modtage to kandidatgrader samtidigt. Der er kun få programmer til rådighed for at tjene en bachelorgrad og kandidatgrad på samme tid. Mange online uddannelser vil give dig mulighed for at modtage bachelorgrader i dobbelt koncentrationer.

Tid, der kræves for Online Grader

Tilgængeligheden af ​​online regnskab og finansiering programmer tilbyder mange muligheder at vælge imellem, når det kommer til at vælge længden af ​​din skolegang. De fleste uddannelser vil vare mindst tre år. Men hvis du har point, der kan bruges mod grad de arbejder hen imod forkorte den tid betydeligt.

En stor fordel ved at tage online-kurser er den fleksibilitet og komfort for at studere i dit eget hjem på din egen tid. Når du vælger et program længde overveje, hvor mange klasser, du kan tage per semester, og hvordan dette vil passe ind i din tidsplan. At gå i skole på deltid versus fuld tid vil ændre den tid, det tager, indtil afslutningen betydeligt.

Akkreditering til Online skoler

En af de vigtigste faktorer i at vælge en online skole er, om det ikke er akkrediteret, og af hvem. Eksamen med en business grad fra en akkrediteret skole giver troværdighed og anerkendelse fra arbejdsgiverne, højere indkomst, og muligheden for kampagner eller højere positioner. Modtagelse af en grad fra en ikke-akkrediteret skole, eller en, der ikke er akkrediteret af en meningsfuld kilde, kan føre arbejdsgiverne til at se bort fra din uddannelse.

Akkreditering er processen med at gennemgå en skoles læseplan for at sikre, at den opfylder de korrekte kriterier. Denne blåstempling ydes af eksterne organer. Den udvendige agentur skal godkendes af National Education Association (NEA) for at være gyldig. Hvis skolen ikke er akkrediteret af et organ, der er godkendt af NEA, er det stærkt anbefales ikke at deltage i dette skole.

Online Bachelor i Management

Dette business administration grad med en koncentration i ledelse lærer brede ledelse emner beregnet for elever til at lede og udvikle virksomheder. Emner omfatter forvaltning af menneskelige ressourcer, organisatorisk adfærd, markedsføring og risikostyring. Desuden er arbejdet effektivitet, forretningsstrategier, projektstyring og ledelse af operationer diskuteret og evalueret i disse klasser. Nogle online forvaltning grader kan opnås i mindre end tre år ved at tage business kurser online, så kandidater til at erhverve job hurtigere eller modtage kampagner hurtigere og øge deres indkomst.

Learning live med Web Grænseflade

Online læring har ændret sig betydeligt i årenes løb, der tilbyder langt mere dynamiske og interaktive muligheder for studerende. Det bedste designs udnytte en kombination af synkrone og asynkrone aktiviteter for at fremme læring.

Flere og flere, virksomheder, gymnasier og universiteter bruger Live multimedia interface til at gennemføre deres klasser. Ved hjælp af denne teknologi, universiteter eller colleges bog sessioner for klassen, og derefter kommunikere dato og tid for de studerende at logge på websiden. På det tidspunkt, er studerende bedt om at aktivere deres mikrofon og højttaler kontrol. Brug kun et headset, kan eleverne lytte til instruktøren, lytte til feedback fra andre studerende, og kan deltage i en lang række andre interaktive læringsværktøjer.

Dette værktøj anvender en tavle, at facilitatoren har kontrol over. Han / hun kan skrive undervisningsmaterialer, herunder websider, grafer, diagrammer, Word-dokumenter, etc. Ved at åbne op tavlen til de andre elever i klassen, kan alle få lejlighed til at redigere eller revidere dokumenter, mens resten af ​​klassen fordele fra lærerig oplevelse.

Derudover studerende er i stand til at kommunikere med hinanden bag-kulisserne, stille spørgsmål gennem messenger, "hæve" deres virtuelle hånd at få opmærksomhed af mægleren, og angiver, at de har haft til at "træde væk" for et par minutter under klasse. Det er denne form for innovation, der gør online-læring spændende.

Virtual Learning = Fast Vægtøgning

Alle har hørt om "freshman 15," indikerer, at ekstra vægt, der kryber på dig, når du rammer college eller universitet. Desværre kan den ekstra vægtøgning materialisere under næsten alle omstændigheder, men det er mere sandsynligt, hvis du er den slags person, der har tendens til at understrege spise. For voksne, der vender tilbage til skolen for at arbejde på deres forretning eksamensbevis, kan situationen blive endnu værre. Som vi alder, vores stofskifte bremser. Tilføjelse kursus undersøgelser oven på en allerede stram tidsplan kan alle, men fjerne en regelmæssig motion program.

Der er nogle ting, du kan gøre for at hjælpe med at forhindre ekstra vægtøgning under dit studieophold, der omfatter følgende:

  • Spis små, regelmæssige måltider i løbet af dagen, for at undgå overspisning på et hvilket som helst bestemt tidspunkt.
  • Bryd din motion rutine i ti minutter byger af aktivitet i løbet af dagen.
  • Se, hvad du har lagt i din kaffe. Under et par ekstra kaffe om dagen med fløde og sukker kan øge din kalorieindtag betydeligt.
  • Må ikke nippe, mens du arbejder ved computeren eller på dine opgaver. Hvis du skal spise, holde en sund frugt og grønt i nærheden, så du ikke fristes til at gnaske på kartoffelchips.

Hvis du kommer til at få et par pounds, mens du tjener din eksamensbevis, tage hjertet i at vide, at når du er studier er færdig, har du meget mere tid til at komme tilbage på sporet med dit træningsprogram.

Obligatoriske kollektive boliger Degree Programs

Hvis du overvejer at arbejde hen imod din virksomhed grad online, tage hensyn til alle obligatoriske residencies kræves gennem hele dit studie. Det kunne have en betydelig indvirkning på hvilken skole eller universitet, du vælger. I nogle tilfælde kan residency være blot et par weekender, eller det kunne være for en længere periode. På det tidspunkt, medmindre universitetet inden for køreafstand, kan du finde dig selv på udkig efter et sted at bo på kort sigt.

Check med universitetet for at se, om de tilbyder en liste over tilgængelige værelser til leje i området. Ofte vil folk kontakte universitet eller ønsker at tage i en pensionær, eller med et værelse / lejlighed til leje. Universitetet vil sandsynligvis have detaljerne, herunder husleje, hvad der er inkluderet, og mindst et telefonnummer til at kontakte.

Alternativt overveje at bo med en ven eller et familiemedlem, der måske bor i nærheden. Spørg om onsite bopæl så godt. Selvfølgelig vil en helt online kollegium ikke har noget lignende at tilbyde. En konventionel college eller universitet, kan dog have en sovesal. Mens sovesalene er mest sandsynligt fyldt med fuldtidsstuderende, kan de have en kortsigtet mulighed til rådighed for dig, mens du fuldføre din bopæl.

Pas Dollar Store Diplomer

Vi har alle set de reklamer for hurtigt, nemt eksamensbeviser. Bare ringe, at gratis nummer og tale med en operatør i dag! Ikke så hurtigt. Der er lige så mange mennesker derude, der ønsker at gøre en hurtig sorteper, da der er bekymret for din uddannelse legitime institutioner.

Sørg for at forske enhver skole, især hvis det foregiver at tilbyde grader i urealistisk korte perioder. Det kommer til at tage alt fra to til fire år at gennemføre en business grad. Selv bare at tage klasser her og der kræver en rimelig lidt tid og engagement. Må ikke blive offer for tomme løfter.

En måde at kontrollere kvalifikationerne hos en skole er at besøge det amerikanske Department of Education hjemmeside. Hvis skolen, du er interesseret i er fundet inden webstedets liste over akkrediterede skoler, kan du føle dig tryg ved dit valg. Men det er vigtigt at bemærke, at bare fordi en skole ikke er akkrediteret, betyder ikke nødvendigvis, det er et fupnummer.

Konsekvenserne af en ikke-akkrediteret skole kommer i spil, når det drejer sig tid til at finde et job. Arbejdsgiverne ønsker at vide, at dit eksamensbevis kommer fra en institution, der har placeret en høj værdi på kursets indhold, og er aktuel med industriens behov og tendenser.

Community College Credits

Hvis du er seriøs omkring at få din virksomhed eksamensbevis, og på udkig efter måder at spare penge, deltage i en Community College for det første år eller to kunne bare være svaret. EF colleges tilbyder høj kvalitet kredit kurser og programmer, der ofte er forbundet med universitetets velformulerede aftaler.

Den bedste måde at gøre dette på er at få en liste over de kredit kurser, der er nødvendige for at opnå et eksamensbevis eller grad i erhvervslivet, derefter sammenligne det til kurser, der udbydes gennem en lokal Community College. Hvis det er en virksomhed grad, du er ude efter, skal du kontakte et Community College Business Administration program. Chancerne er der, hvor du finder de kreditter, du har brug for.

Sørg for at få godkendelse fra din udpegede universitet eller college, for at sikre, at de vil acceptere disse samfund kollegium kreditter, før du bruger tid og penge. Et år eller to på et Community College kan spare dig for tusindvis af dollars. Desuden community colleges tilbyder også den samme grad af engagement til studerende succes, herunder ressourcer til handicappede, karriererådgivning, etc.

Ligeledes community colleges tilbyder normalt mange kurser gennem online-læring. Ikke blot vil du spare penge, vil du drage fordel af den store muligheder samfund gymnasier har at tilbyde.

At overvinde Isolation i den virtuelle virksomhed grad Lounge

Beslutter at arbejde hen imod en business eksamensbevis online er ofte en nem beslutning at gøre, især når du overveje alternativer: at holde op arbejde og muligvis flytte til den geografiske placering af dit valgte skole / område. Den ene ting folk ofte ikke tænker over er involveret isolation.

Mens nogle erhvervsuddannelse giver en blandet leverance metode (hvor der er nogle face-to-face møder klasselærere), er der stadig problemet med isolation. Dette bliver særligt problematisk, når de står med curriculum-baserede eller kursus-baserede spørgsmål. En typisk klasseværelse indstilling indebærer en stor uformel samtale, diskutere problemer og bedste praksis. Med virtuel uddannelse, kan nogle af denne interaktion tabt. Den løsning? En virtuel student lounge. Før tilmelding til et online kursus, kan du spørge om virtuelle saloner, og hvilke begrænsninger (hvis nogen) er bundet til dem.

Ved at have regelmæssig adgang til et virtuelt elev lounge, kan eleverne skrive spørgsmål og tilbyde rådgivning, løsninger mv til deres jævnaldrende. Ja, med begrænset eller ingen restriktioner, kan drøftelserne dreje faretruende væk fra noget i forbindelse med kursus arbejde. På den anden side, er der en masse indsigt til afhentning fra uformel samtale. Det er her, problemløsning virkelig begynder.

Forretning Projekter og hjemmearbejde - A teamsamarbejde

Som en online studerende, er det nemt at læne sig tilbage stille og roligt, mens det virtuelle klasseværelse tager på en sit eget liv. Efter alt, er du ikke i en fysisk klasseværelse indstilling og der er ingen direkte interaktion på regelmæssig basis. Eller er der? Hemmeligheden til virtuelle succes er at forstå og deltage i gruppe diskussion. Dette kan ske via e-mail kommunikation, ved at deltage og udstationering til studerende web boards eller måske gennem forskellige online web-grænseflader, videokonferencer, telekonferencer, osv

Du kan få top akademiske grader, men det går ud på området for deltagelse. Instruktører tildeler ofte en del af den kvalitet mod aktiv deltagelse for nogle meget gode grunde, herunder:

  • Netværk - De mennesker, du møder i dag, kan meget vel være personer, du vil ende med at arbejde med
  • Problemløsning færdigheder - Arbejde med en forskelligartet gruppe af studerende, er du nødt til at finde ud af hvordan du kommer til at arbejde effektivt som et team.
  • Deling - Alle har et minimum af erfaring at tage med til bordet. Ved at deltage i diskussioner, gruppearbejde, osv, har du mulighed for at dele nogle af de ting, du har lært undervejs, som vil til gengæld gavne andre.

Det er vigtigt at interagere med dine kammerater på en positiv, professionel måde, at få mest muligt ud af din virksomhed grad og din uddannelse i almindelighed.

Online, men ikke hele tiden

Det første spørgsmål eleverne spørger når de ansøger om business kurser online er, "Skal jeg være foran min computer for bestemte perioder, eller kan jeg arbejde på mine opgaver i løbet af min egen tid?" Svaret på dette afhænger af Kurset i sig selv, og de læringsresultater, der tildeles det.

Kurser, der er mere matematik / videnskab baseret kan kun kræve, at opgaver suppleres med specifikke frister. I så fald, er det normalt acceptabelt at indsende via e-mail eller fax (altid tjekke først). Ligeledes, hvis et kursus er flere meddelelser baseret kræver regelmæssig input, peer kritik, projekter mv, end web interface kan være påkrævet. Dette kan indebære visse former for software-applikationer, der giver brugerne mulighed for at lytte til instruktørens stemme, da han / hun guider eleverne gennem forskellige lektioner online. Det kan også betyde at have mulighed for at deltage verbalt via online interface, så de studerende til at deltage i "real time".

Det er vigtigt at vide på forhånd, om der vil være en tidsplan sendt ud til studerende tage online business kurser. Spørg efter en, når du tilmelder dig, og overveje at oprette en e-mail påmindelse til dig selv, eller mærkning datoerne på en kalender, især hvis online fremmøde er obligatorisk.

Vurdering dit indlæringskurve for Online Training

For de fleste mennesker, udsigten til at holde op et fuldtidsjob at gå tilbage til skolen er næste umuligt. Medmindre bankkontoen er velpolstret, virkeligheden deltidsansatte undersøgelser gennem online-læring er det eneste middel til at fortsætte uddannelse, mens du tjener til livets ophold. Hvis du overvejer at tage denne rute, er der et par ting at overveje med hensyn til dine computerfærdigheder. Det er vigtigt at huske, at du ikke behøver at være en computer videnskabsmand at få adgang til og deltage i online-læring. Det hjælper at have et par færdigheder, herunder følgende:

  • Regelmæssig adgang til high-speed internet
  • Kendskab til web-browsere som Internet Udforsk eller Netscape (dvs., kan du gøre en søgning på nettet?)
  • Grundlæggende e-færdigheder, herunder at sende dokumenter som vedhæftede filer.

Det er det. Bare et par grundlæggende færdigheder, og du har ingen problemer med at mestre online-læring. Beslutter at tage et kursus eller et program online kræver nøje overvejelse og forskning. Sørg for, at de kurser, du tilmelder dig er faktiske kreditter mod din ultimative eksamensbevis. Spørg registratoren hvilke kurser du har brug for at få dit eksamensbevis og hvad teknisk hjælp er tilgængelig for online-undervisning.

Teknologi der virker for dig, mens du arbejder på din virksomhed Degree

Hvis du er en studerende med særlige behov, er det vigtigt at videregive disse oplysninger på din ansøgning form, således at skolen kan sikre alle dine behov er opfyldt. Arbejder hen imod en virksomhed grad er vanskeligt på de bedste tider, og du ønsker at fjerne eventuelle hindringer, der kan hæmme din akademiske fremskridt.

Uanset om du tager klasser online, eller i en almindelig klasseundervisning indstilling, deres er forskellige software applikationer, herunder stemmegenkendelse systemer og virtuelle tastaturer til rådighed til brug. Gymnasier og universiteter vil gå, hvad de kan for at imødekomme dine behov, så længe de er opmærksomme på dem i tide til at forberede før klasser starter.

Voice anerkendelse systemer reagerer på lyden af ​​din stemme, og er fremragende til folk med Frugtblad tunnel syndrom, eller problemer med fin-motoriske færdigheder. For dem, der har kan gøres svært ved at høre, udskrifter og / eller streaming billedtekster til rådighed som supplement til videokonferencer. Ved hjælp af en stemmegenkendelse system, kan kræve en smule tålmodighed, dog. Systemet vil opleve en langsom ned eller udvikle unøjagtigheder, hvis din stemme er for lav, træt eller anspændt. Det er bedst at tage hyppige pauser og lette slurke af vand for at holde din stemme så stærk som det kan være.

Få din Degree i Business Online

Livet har en sjov måde at sno blueprint af vores pædagogiske kort til noget skelnes fra sit første udkast. Hvad din alder Ligegyldigt, nogle gange de bedste intentioner er modarbejdet af uforudsete omstændigheder. Det er ingen forbrydelse at sætte din uddannelse på back-brænder, bare ikke glemme, at det er på småkoge.

Hvor mange point har du nødt til at tage til endelig får den grad i erhvervslivet? Tanken om at vende tilbage til klasseværelset kan være skræmmende, hvis du har været ude af systemet i et stykke tid. Heldigvis, gymnasier og universiteter anerkender behovet for alternative voksen gennemførelsesmekanismer.

Kan ikke gøre det til klassen? Måske du har en familie nu, eller måske kan du ikke råd til at holde op arbejde, mens du er færdig med din uddannelse. Vidste du, at mange gymnasier og universiteter tilbyder online-læring? Uanset om du arbejder hen imod dit kollegium marketing grad grad i business marketing, eller en grad i mode markedsføring, kan du afslutte, eller starte din virksomhed grad med online-læring.

Hvis du har grundlæggende pc-færdigheder sammen med regelmæssig og pålidelig adgang til en computer, kan online-læring bare være den perfekte løsning for dig. Det første skridt er at besøge det nærmeste universitet eller i dit område. Bed om at tale med den registrator og diskutere deres muligheder for en grad i business online. Tilgængelighed er et af de mest attraktive aspekter til online-læring. Du behøver ikke at bo hvor som helst i nærheden af ​​universitetet for endelig at få det online-forretning grad.