Business grad: Forretning Degree Study Tips

Håndtering af eksamensangst

Der er nogle personer, der bryder ud i en sved ved den blotte omtale af en eksamen. Der er noget om ordet "eksamen", og konsekvenserne omkring det, der skaber et væld af følelsesmæssige, adfærdsmæssige og fysiologiske symptomer, herunder kvalme, hjertebanken, halsbrand, angst, depression, vrede, angst, rysten, søvnløshed, mv

Den værste del af denne lammende angst er konsekvenserne for dine karakterer. Mens nogle mennesker trives på en lille adrenalin, andre ser ned på eksamen og helt tomt. Oplysningerne var der et minut siden, men nu panik har sat i og dens væk.

Løsningen er at fastslå, hvor angst kommer fra, og derefter rettet dette problem.

 • Er du velforberedt til at skrive eksamen, eller har du vente til sidste øjeblik med at proppe?
 • Har du opretholdt organiseret undervisningsmaterialer hele tiden, at være opmærksom i klassen og tage noter, eller har du gået glip af en masse af klasse tid?
 • Hvordan er dit helbred? Visse medikamenter kan give sløvhed og hukommelsestab.

Det er vigtigt at lokalisere den virkelige årsag bag angst. Mens eksamen angst ikke kan forsvinde helt, at være ærlig over for dig selv om studievaner, og tage skridt til at forbedre dem, vil hjælpe dig med at sejle gennem den næste eksamen.

Forbedre dine kvaliteter ved at forbedre din hukommelse

Hukommelse kan påvirkes af en række ting, herunder alder, visse medikamenter, stress, angst depression, træthed, etc. Som en hårdtarbejdende professionel sigter mod en virksomhed grad, kan et vilkårligt antal af de ovennævnte fysiologiske symptomer påvirke dig på ethvert tidspunkt, hvilket gør det sværere at lykkes. Tag hjerte, dog. Der er ting, du kan gøre for at forbedre din hukommelse, herunder følgende:

 • Gentage, hvad du har hørt. Tag noter og læse dem tilbage til dig selv lydløst under klasse og igen højt efter klasse.
 • Tape foredrag, hvis muligt.
 • Prøv at bevare så meget sund balance i dit liv, som du kan. Få regelmæssig søvn, motion og opretholde en sund kost for optimal sundhed.
 • Bruger Word foreninger til at hjælpe dig med at huske vigtige begreber. Skal huske tre vigtige navne, så prøv at knytte dem til folk, du kender godt, eller visualisere ansigter til navnene.
 • Tag de første bogstaver eller stavelser af en streng af ord til at danne et nyt ord, der præciserer de oplysninger. For eksempel: MAPS (Maple, Apple, fyr, gran)

Hukommelse serveres bedst, når din opmærksomhed er fokuseret og klar til indtrængende tanker eller bekymringer. Blokering disse tanker er ikke let. Tillad dig selv nogle gange i løbet af dagen til virkelig hash ud ting, der bekymrende eller generer dig, så når det bliver tid til at komme ned til nogle alvorlige studere, vil dit sind være i stand til at absorbere materialet.

Overvinde tøven

Folk udsætter for en række årsager. Måske den aktuelle opgave er for overvældende, der er for mange andre ting at gøre, eller der er præstationsangst knyttet til opgaven. Som en fuldtids professionel arbejder hen imod en virksomhed grad, eller en fuldtidsstuderende tabt i et hav af opgaver og projekter, kan procrastinating blive et problem.

Det er vigtigt at huske, at bare fordi du ikke kan gennemføre en hel opgave med det samme, betyder ikke, du er nødt til at trække tiden ud. Nedbrydning store opgaver i små, overskuelige opgaver, er en fantastisk måde at pløje igennem tøven. Resultatet? Mindre angst lige før opgaven forfalder. Ved at arbejde væk på en opgave i små, overskuelige bidder, er du sandsynligvis at arbejde mere effektivt og dermed udgøre et endeligt produkt af kvalitet. Her er nogle tricks til at bryde gennem tøven:

 • Hold dokumenter og tekst godt organiseret hele dit studium. Dette vil bidrage til at undgå forvirring og spildt tid på at forsøge at finde vigtige oplysninger.
 • Opret en opgaveliste, der spænder over flere dage op til det punkt, at projektet / opgaven forfalder. Dette vil holde dig på sporet, men samtidig give retning
 • Eliminer negative selv-snak og tvivl. Erkend, at stik af angst du føler er, hvad der presser dig til at trække tiden ud. Denne angst er sandsynligvis forårsaget af en frygt for dårlige resultater, men hvis du arbejder lidt ad gangen, idet man producere kvalitet arbejde, vil dårlige resultater ikke være et problem.

Det vigtige er at holde sig på sporet. Du er nødt til at afslutte din opgave før eller senere, og jo før du begynder, jo mere tid har du revidere, redigere og polere dit arbejde til perfektion.

Organisering afsluttet arbejdet

Organisering ressource materialer, opgaver, forfaldsdatoer, prøvninger mv er vigtigt, når man arbejder hen imod en online eller traditionelt grad / eksamensbevis. Det er lige så vigtigt, at holde styr på dit udførte arbejde. Det er ikke nødvendigt at hænge på hver e-mail eller et stykke papir, der kommer din vej, men du bør holde følgende oplysninger til senere brug:

 • En kopi af kursusbeskrivelsen.
 • En kopi af din test, kvalitet og kommentarer fra instruktøren, hvis nogen.
 • En kopi af din endelige uofficielle udskrifter.
 • Enhver feedback fra instruktøren om studieforløb og dine fremskridt.
 • En liste over de læringsresultater.
 • En liste over lærebøger anvendes.
 • Eventuelle yderligere workshops eller praktiske studier relateret til kurset.

Årsagen til at holde styr på, hvad du har gjort, er at give lyd dokumentation, hvis du ønsker at udfordre om kredit i fremtiden. Du må ikke tror, ​​du nogensinde har brug for oplysningerne, men når du gør det, vil du være glad for at du har det.

Tegnsætning Refresher

Som en fuld eller deltid studerende, vil du blive bedt om at skrive forskellige rapporter og opgaver. Forståelse af centrale begreber i grammatik og tegnsætning vil tage dig langt, så du skal ikke undervurdere betydningen af ​​korrekt stavning, tegnsætning, grammatik, undgå run-on sætninger, og andre faux-pas af skriveprocessen verden.

Køb en forfatters håndbog for nem reference kan bruges i klasseværelset eller på arbejde, og vil tilbyde rådgivning og vejledning om korrekt brug af kommaer, apostroffer, prsepositionsled, korrekt brug af koloner og semikoloner, bindestreger udråbstegn, parenteser, bindestreger, og beslag, for at nævne et par stykker.

I dagens kryptiske og forkortet verden af ​​sms og e-mail, er det ikke overraskende at opdage vores grammatiske muskler er svagere end vi husker. Lidt selvtræning med en god reference guide vil være uvurderlig i nogen opgaveskrivning du støder på.

Bonus tip: Lav en liste over dine almindelige grammatiske fejl og holde det sendt ud til din computer for nem reference.

Finde Hjælp med lærebog Publishers

Lærebøgerne anvendes i college og universiteter kan kun gå så langt, som tilbyder et bestemt antal praktiske øvelser, quizzer, svar nøgler osv Den bedste måde at lære et nyt koncept er at øve det ofte, kommer på det fra forskellige vinkler, og tænke på problemet på en kritisk måde.

Udgivere af videregående uddannelser lærebøger som Pearson og Prentice Hall tilbyder værdifulde ressourcer til studerende direkte fra deres hjemmesider. Tilbyder godt designet og nem at bruge hjemmesider, store forlag tilbyder et sted for studerende at udvide læring opnået fra lærebogen, hvilket giver en udvidet uddannelse jorden.

For studerende, der har købt lærebøger, kan der være cd'er på bagsiden af ​​bogen, der kan bruges, eller studerende koder til brug for adgang ekstra ressourcer i forbindelse med lærebogen. Du behøver dog ikke at have købt en lærebog for at finde midler fra forlagets hjemmeside. Pearson Education Canada, for eksempel, tilbyder en ny forskning Navigator til studerende som måde at gøre hurtige, pålidelige undersøgelser ved hjælp af eksklusive databaser.

Så næste gang du er på udkig efter yderligere ressourcer eller hjælp, så glem ikke at besøge udgiveren af ​​din lærebog.

Personlig rådgivning for Student Success

Som studerende arbejder hen imod en business eksamensbevis, kan du blive konfronteret med forskellige stressfaktorer eller helbredsproblemer, der truer med at aflede opmærksomheden fra din uddannelse. Studerende er mere end bare folk betaler studieafgifter, de er fagfolk, der arbejder fuld tid job og studerer om natten eller online, de er enlige mødre, handicappede, mennesker med udviklingshæmning, mennesker med psykiske sygdomme mv du en af ​​disse mennesker?

Måske du indskrevet på en fuld eller deltid diplomuddannelse fuldt agter at gennemføre din uddannelse inden for en given frist. Derefter ud af det blå, sygdom befalls du eller nogen i din familie. Der kan være en økonomisk krise eller en følelsesmæssig rutsjebane, som indledes. År siden, blev de studerende overladt til sig selv at komme med deres egne løsninger. Ofte som betød at holde op eller udskyde en ungdomsuddannelse på ubestemt tid.

Heldigvis har tingene ændret sig i den akademiske verden. Gymnasier og universiteter leverer flere og flere tjenester til studerende og som et resultat, er de studerende får den hjælp, de har brug for at gennemføre en ungdomsuddannelse. Mange skoler tilbyder onsite psykologisk rådgivning for studerende, der lider tab, strabadser, eller andre almindelige liv usikkerheder. Rådgivere tilbyder gratis (for registrerede studerende) sessioner og hjælpe med løsninger baseret assistance.

Afhængigt af situationen, kan det være i din bedste interesse at træde væk fra den akademiske arena for et stykke tid. Men måske du bare finde den hjælp, du har brug for at fortsætte med rådgivning

Når linjen er for høj

I junior high eller high school, var der altid en forælder, der beskyldte lærerne for alt. Det gjorde ikke noget, at lille Johnny glip af en masse af klasse, ikke er opmærksomme, og havde en dårlig holdning. Det var lærerens skyld.

Som voksen-elev arbejder hen imod en business eksamensbevis, ser tingene anderledes. Du ved, at du er ansvarlig for færdiggørelsen af ​​anlægsarbejdet, studere flittigt, og at være organiseret og effektiv. Så hvad sker der, når alle disse ting er på plads, og du stadig ikke dårlig på en prøve eller eksamen? Er det lærerens skyld? Nogle gange er det.

En måde at vurdere situationen, er at se på den samlede klasse gennemsnit. Hvis alle har arbejdet sammen pænt og så lige pludselig det hele klassen (eller det meste af klassen) undlader eller kommer op med en lav kvalitet, kan det være læreren. Måske forventninger eller kursus resultater var ikke klart forklaret, eller måske instruktørens forventninger var for høj, eller ikke klart formuleret. Hvis du føler det er den situation, overveje at tale med instruktøren for at finde ud af hvordan du kunne have gjort bedre.

Tal med de andre studerende til at afgøre, om et nøglebegreb ikke blev forstået eller lært tilstrækkeligt før eksamen. Gennem åben diskussion, kan du blive glædeligt overrasket over at afdække en løsning. Hvis alt andet fejler, kan du blive nødt til at tale med den registrator eller kursus rådgiver om en appel.

Opkøb Tekst Bøger - nye eller brugte?

Bøger er dyre. Der er ingen tvivl om det. Lærebøger kan koste over $ 100 per bog og, afhængigt af hvor mange du har brug for, kan koste en mindre formue. Har du virkelig brug for, at helt nye plast indpakket lærebog selv? Hvis du arbejder hen imod en fuld tid business eksamensbevis, kan du fordele, der kommer med en ny lærebog. For eksempel:

 • Det er din at gøre, som du vil. Du kan tage noter i marginen, markere tekst, og understrege så meget som du ønsker.
 • En nyindkøbte bog som anbefalet af universitet eller sandsynligvis vil være den nyeste udgave.
 • Forudsat bogen er stadig i god stand, når du er færdig med det, kan du være i stand til at sælge den til at genvinde nogle af dine omkostninger.

På den anden side, hvis du tager et par kreditter her og der for at fuldføre din eksamensbevis, kan du overveje at købe brugte bøger. Check med skolen for at se, om de seneste gradienter har skiltes på opslagstavler vedrørende lærebøger til salg, eller sprede ord, du er interesseret i at købe brugte bøger. Brugte bøger er en fantastisk måde at spare penge, men sørg for, at bøgerne er i rimelig stand, inden de køber.

Vigtigt tip: Sørg for, at bogen er den seneste udgave, eller ligner den ønskede tekst.