Bryllup Seating Etikette

Bryllup Seating Etikette

Brude og brudgomme planlægger et bryllup skal være særlig opmærksom på de siddepladser ordninger, både ved ceremonien og receptionen. Sørg for, at vigtige mennesker er op foran for alle de begivenheder, fra det tidspunkt, hvor bruden går ned ad kirkegulvet til sidste glas champagne hæves.

Ceremony Seating Etikette

Ær forældre og andre særlige mennesker i dit liv ved at sikre de sidder på forsiden af ​​ceremonien, mens siddepladser gæster bag dem på spillestedet.

Sæder

Forældre, bedsteforældre og søskende ikke i ceremonien skal sidde i de første par rækker ved brylluppet ceremoni. De fleste spillesteder og kirker vil have reserveret tegn til at placere på de forreste rækker, så betjentene husk ikke at sæde nogen anden i disse primære pletter.

Siddepladser ordninger ikke behøver at være en vanskelig opgave ved ceremonien. Den brudens forældre skal være i første række til venstre, med bedsteforældre bag dem. Hvis brudens forældre er skilt og gift igen, sæde et sæt i forreste række, og den anden bagved, med bedsteforældre i samme pew som deres barn. Gommens forældre skal være i første række til højre, med lignende siddepladser brudens familie, hvis der er en skilsmisse i familien. Men hvis fraskilte forældre får sammen, kan de blive siddende i den samme række som deres tidligere ægtefæller.

Hvis nære venner deltager brylluppet kan de også have en række reserverede. Lad betjentene ved, hvem disse gæster er før ceremonien, og de vil blive siddende på passende vis.

Gæst Seating

Bryllup Seating Etikette

Traditionelt ville betjentene bede gæsterne om de ønskede at blive siddende på brudens side eller gommens side af ceremonien. Imidlertid har mange par afskaffet denne praksis og anmode betjentene simpelthen sæde folk jævnt i kirken. Dette er også rart, når gæstelisten er skæv, med et større antal gæster deltage på vegne af enten bruden eller gommen, fjerne tomme plads i sæderne på den ene side og så gæsterne kan komme tættere på forsiden af ​​ceremonien.

Reception Seating Etikette

Finde ud af siddepladser i receptionen er ofte vanskeligere for brude og brudgomme, der ønsker at tildele spots til familie og venner. Der er flere muligheder til rådighed, når det kommer til denne vanskelige opgave.

Hoved bord plads

Bruden og gommen skal sidde i midten af ​​hovedet bordet, med arbejdsbier flankerer dem. Nogle par omfatter betjentene i hovedet tabel siddepladser, mens andre vælger at reservere en tabel nær foran receptionen for dem. Blomst piger og ring bærere normalt sidder med deres forældre.

Familie og hædret Gæst Seating

Selv hvis brud og brudgom ikke tildele plads til hele gæstelisten, de normalt forbeholder flere borde på forsiden af ​​receptionen hallen for deres familier og andre vigtige mennesker, som hjalp med bryllup præparater. Den faktiske siddepladser ordninger vil variere afhængigt af parrets særlige familiesituation, størrelse modtagelse tabeller, bordet i receptionen, og deres personlige præferencer. Men disse generelle tips gælde for at skabe denne siddegruppe:

  • Forældre og ceremonien formel rolle skal sidde foran parret. Hvis der er plads på forældrenes bord, sæde alle bedsteforældre der. Ellers sæde bedsteforældre til venstre for bruden og højre for den nette ved næste tabeller derover. Hvis dansegulvet sker for at være i forreste del af hovedet bordet, sæde gommens forældre og bedsteforældre sammen til højre, nærmest den nette, og brudens forældre og bedsteforældre til venstre, nærmest bruden. Den formel rolle kan blive siddende uanset på hvilket bord parret føler, at hun eller han ville være mest komfortable.
  • Nære slægtninge og ærede gæster, ligesom brudens personlige ledsager, og deres familier skal sidde på forsiden af ​​det bryllup. Igen bør brudens ærede gæster sidde til venstre og gommens til højre.
  • Ægtefæller, børn og betydningsfulde andre af brude part skulle have reserveret siddepladser på foran receptionen så godt.
Sæder Eksempler

Bryllup Seating Etikette

Sæder Mulighed 1


Bryllup Seating Etikette

Sæder Mulighed 2

Skab dit eget siddepladser arrangement ved hjælp af tomme siddepladser diagrammer. Hent de følgende og skrive i alles navn for hver tabel. På denne måde behøver du ikke at bekymre dig om siddepladser ordninger, når du dekorere for modtagelse. Hvis du har brug for hjælp at downloade printables, tjek disse nyttige tips.


Bryllup Seating Etikette

Blank Arrangement 1


Bryllup Seating Etikette

Blank Arrangement 2

Gæst siddepladser muligheder

Par har flere muligheder, når det kommer til, hvor gæsterne sidder ved en reception.

Specifik Seating Opgave

Hvis du vil oprette en særlig siddeplads opgave for gæster, vil par normalt betragter hvem der får sammen og hvem der ikke, og som gæsterne har ting til fælles, såsom på tilsvarende alderen børn. Dette hjælper fremme samtale og gør gæster føler sig godt tilpas. Gæsterne vil afhente bord opgaver på for eller gave bordet og derefter finde deres navne i nærheden af ​​deres kuverter på deres anviste bord.

Finde ud af, hvor alle sidder kan være svært, især når par har store gæstelister. Men det er ideelt for par, der har mindre gæstelister, eller dem, der ønsker at have en mere formel reception.

Tabel Opgaver

Bryllup Seating Etikette

I stedet for at finde ud af, der sidder ved siden af, som på et bryllup, vil par ofte sat visse mennesker sammen og tildele dem en tabel navn eller nummer. Dette giver gæsterne mulighed for at vælge deres faktiske plads ved et bord, men gør det muligt for par at holde stridende slægtninge fra hinanden eller gruppe personer med samme interesser sammen.

Gæster normalt ser for deres navn på et bordkort på gæstebog eller favor tabel og derefter finde tabellen på modtagelse gulvet. I begge de specifikke siddepladser opgaver og tabel opgaver, dem, der er tættest på parret, som deres chefer og foretrukne slægtninge, bør være tættere på foran receptionen.

Ingen Opgaver

Ikke alle par vælger at tildele sæder eller tabeller til deres gæster. I stedet kan de forbeholder flere tabeller nær fronten for nærmeste familie og særlige gæster og derefter give andre gæster frihed til at vælge deres egen reception pladser. Dette eliminerer en masse stress for parret, samtidig med at deres gæster mulighed for at vælge, hvem der skal sidde i nærheden. Men hvis du har flere gæster, der ikke kender mange andre gæster, kan det være ubehageligt for dem at forsøge at finde en plads, og nære venner uden reserveret bord kan ende i bagsiden af ​​modtagelse hall.

Ær alle dine gæster

Mens siddepladser til dine ærede gæster skal reserveres på både ceremoni og modtagelse, skal du huske at hilse hver gæst personligt. Dette gøres ved at holde enten en modtagende linje i kirken eller ved at besøge hver tabel i receptionen. Ingen gæst vil forlade følelse unappreciated eller forbigået ved deres plads, hvis brud og brudgom tage sig tid til at takke dem for deres deltagelse.