Bryllup Reception Spil

Bryllup Reception Spil


Bryllup spil er en fantastisk måde at tilføje lidt sjov til din bryllupsdag. Der er mange måder at få både gæster og brylluppet involveret part.

Underholdende spil til din Reception

Mange tror, ​​at bryllup receptioner er stive anliggender, der kun kan omfatte middag, lidt dans og høflig samtale. Men der er ingen ufravigelig regel, der siger, du kan ikke blande det lidt op med nogle bryllupsreception spil og aktiviteter.

Dine gæster er der for at fejre din dag. Men de også ønsker at føle sig godt tilpas ved arrangementet. Det kan være svært i et rum fyldt med mennesker, de ikke kender. Spil er en fantastisk måde at bryde isen og hjælpe dine gæster kommer til at kende hinanden. Det er også en sjov måde at interagere med din elskede familie og venner.

Typer af spil

Prøv en af ​​disse spil, at både du og dine gæster vil nyde på din store dag:

  • Trivia Spil: Trivia spil er en sjov måde at engagere den intellektuelle side af dine gæster. Der er mange trivia emner, der kan arbejde for et bryllup, fra personlige oplysninger om brud og brudgom til generelle emner om byen, om pop kultur, og en række andre ting.
  • DJ Spil: Hvis du har en DJ, kan du udnytte sine evner i et par spil som bingo eller musikalske stole
  • Scavenger Hunt: En skattejagt er en fantastisk måde at få gæsterne til at interagere med hinanden og kan fungere som en udmærket isbryder. Break gæster op i hold. Team medlemmer skal arbejde sammen om at løse et fingerpeg, der viser følgende fingerpeg indtil slutningen og et vindende hold er afsløret.
  • Kortspil: For en mere afslappet tage på bryllup reception spil, efterlader et spil kort på hver modtagelse bordet for at tillade gæster til at spille uanset kort spil, de ønsker. En personlig spil kort gør også en fantastisk bryllup fordel ..
  • Puslespil: En anden god måde at underholde gæster er at lade puslespil på hver modtagelse bordet. Dette kunne være et puslespil eller kombination puslespil. Dette kan holde både voksne og børn underholdt, mens bryllupsfest bliver fotografier og gøre deres vej til modtagelse hall. Papir puslespil (såsom krydsord) matematiske puslespil og ord søgninger er også gode måder at underholde gæsterne. Du kan lave din egen krydsord eller ord søgning på nettet for en personlig touch.
  • Mad Libs: Disse ord øvelser er en sjov måde at engagere en gruppe af gæster. Du skal blot bede spillerne til at indsende verber, adjektiver, substantiver, og så videre og så læse dem "gale lib." Dette er en fantastisk måde at få gæsterne griner og arbejder sammen.

Spil til børn

Voksne er ikke de eneste gæster, der har brug for at blive underholdt. Mange mennesker omfatter børn i bryllup. Ved at oprette et par Børnefødselsdag spil, kan disse vigtige børn føler sig som en større del af din specielle dag.

  • Hide and Seek
  • Duck Duck Goose
  • Heads-Up 7-Up
  • Tag

A Different Kind of Reception

Der er mange måder at optage spil i dit bryllup reception. Ved at forvilde sig fra den typiske bryllup dans og anden underholdning, kan du oprette nye traditioner og involverer alle dine gæster.