Bryllup: Bryllup Transport Tips

Limo Contract

Når du lejer en limo til dit bryllup, skal du sørge for at underskrive en kontrakt, der omfatter følgende:

  • hvor meget du lægger ned for et indskud
  • hvad deres afbestillingsregler er
  • hvad pris / satser er, og hvor meget det er, hvis du går over
  • når du er formodes for at blive afhentet og hvor, herunder nøjagtige tidspunkter og adresser på steder

Tjek det ud først

Når du leje en limo til dit bryllup, skal du sørge for fysisk tjekke den præcise limo (r) du vil bruge, før den store dag. Sørg for, at det er i god stand, og at føreren har også den professionelle udseende, du ønsker.

Limo Alternativer

Leder du efter en cool transportform andet end en limousine? Prøv at leje en sportsvogn til bruden og gommen og en limo for resten af ​​partiet bryllup. Jaguars, Corvetter og enhver form for konvertible gøre fremragende valg. Bare tjek med de lokale biludlejningsfirmaer.

Kærlighed og ægteskab. . .

. . . du ved, hvad de går sammen ud, og hvis du vil have en udendørs bryllup, en hest og vogn er en unik og betagende måde at komme fra kirken til receptionen eller receptionen på dit hotel. Prøv at kigge på de gule sider under "Bryllupsservice" eller "vogne."

Creative Transportation

I stedet for den sædvanlige karavane af limousiner, husleje (eller låne) en samling af antikke biler i samme farve (alle hvide, alle sorte, alle rød): en gammel MG, en '66 Mustang, en statelig ruller. . . meget sjovere!

Sne Savvy

Hvis du planlægger en vinter bryllup, overveje, hvordan dine gæster vil få fra ceremonien til modtagelse. At skære ned på farerne ved vinterkørsel, indefrysning ture, skiftende sko, tunge vinterfrakker osv, mener at have bryllup og modtagelse på det samme sted, eller oprette shuttle bus eller van service for dine gæster.