Brugt bil: Brugte Dodges Tips

Hvorfor Dodge Caravan sælger stadig

Leder du efter en pålidelig brugt minivan? Siden lanceringen i 1983 Dodge Caravan er stadig de mest solgte MPV i hele verden. På grund af sin komfort, pålidelig motor, jævn kørsel og generel værdi, er det nemt at se, hvorfor denne minivan topper listen. Hvis du er i markedet for en brugt Dodge Caravan, er der masser af stilarter, der passer til dine behov og budget. Der er tre motorstørrelser til rådighed, en lang og kort version af førerhuset - jo længere version hedder Dodge Grand Caravan. Begge versioner 2001-2005 (tidlig løsladelse) prale af en fire-stjernet NHTSA kollisionstest rating, mens modeller fra 2005 senere frigivelse til 2007 modtog fem stjerner.

Brug for en Dodge del? Afrejse bjærgning værfter!

Det kan synes en smule risikable (ordspil bestemt) for at søge efter reservedele til din brugte Dodge i en bjærgning værftet, men moderne bjærgning værftet butikker er faktisk en pålidelig og billig ressource. Det ligner organdonation hos mennesker: Mange brudte Dodges sendes til bjærgning værfter skal demonteres og har deres brugbare dele høstet. Professionelle mekanik er i stand til at vurdere, hvilke dele er i god nok form til at videresælge. Delene rengøres, serviceres (om nødvendigt) og re-mærket til individuel salg. Det er dit opkald om, hvorvidt du køber store dele fra en bjærgning værftet, men mindre vigtige emner som kofangere, hoved- og baglygter, sæder eller radiatorer er et godt køb fra steder som disse.

Certificerede Pre-ejede køretøjer

Før du køber en brugt bil hos en forhandler, skal du sørge for at du får en CPO (Certified Pre-ejet) køretøj. Disse sene model, brugte biler har ofte færre end 50.000 miles og har haft flere point inspektioner. Hvis noget skulle fastsættes, er disse biler blevet arbejdet på før de kommer til partiet til salg.

Derudover er CPO programmer støttet af de bilproducenter som DaimlerChrysler / Dodge, GM, Volvo, Ford, og mere. Tal med din brugte bil forhandler om CPO køretøjer, herunder tilgængeligheden af ​​udvidede garantier (mange er ikke-omkostninger for store dele ligesom motor og transmission).

Mileage på en Dodge Ram lastbil

Mange af os overveje en brugt bils kilometertal som en motiverende (eller afskrække) faktor, før vi køber dette køretøj. Typisk, jo højere kilometertal, jo mere bekymring, vi har, at bilen eller lastbil vil snabel ud relativt hurtigt. Men hvis du overvejer en Dodge Ram lastbil, har du en lidt mere vrikke værelse hvor kilometertal er berørt. Så længe lastbilen er i god stand, når du køber den, en model som Dodge Ram SLT kører på diesel og så er helt pålidelig efter 100.000 miles. Nogle har endda været kendt for at fungere godt på op til tre gange så mange miles! Hvis du er interesseret i at købe en brugt lastbil og ikke har et problem med dieselolie, overveje Dodge Ram og har ingen bekymringer hvis kilometertal svæver omkring 100k.

Tag en pause: Kontroller dine bremser

Hvis du har en svaghed for gamle biler, huske på, at uanset hvor pålidelig din brugte bil forhandler eller hvor stor en form din nye gamle bil er i, når du køber den, vil tingene går galt. En af de mest skræmmende break-down scenarier er at have dine bremser gå, når du mindst venter det. Ældre biler har krakket bremseslanger, der lækker bremsevæske. Sørg for at have din mekaniker kontrollere bremserne hver sjette måned. I mellemtiden holde et vågent øje på bremsen lys på instrumentbrættet. Hvis den lyser, komme til en mekaniker med det samme. Så gå videre og købe den brugte Dodge Dart hvis du skal, men holde styr på vedligeholdelse. Du vil være sikrere og gladere, hvis du gør.

Road Trip den smarte måde

Planlægning af en alvorlig tur betyder at købe en alvorlig køretøj. Det kan synes romantisk at tage til den åbne landevej i en VW bus - eller intelligent, overvejer du kan få temmelig kreativ med din egen vedligeholdelse på en VW - men du hellere købe en brugt Dodge van (eller en Ford eller en Chevy). Her er hvorfor:

  • Hvis du har brug dele, er du mere tilbøjelige til at finde dem i mindre byer
  • Mange brugte varevogne har bekvemmeligheder som komfortable sæder, servostyring og bremser, air-condition osv
  • Mange af de nyere brugte køretøjer håndterer bedre
  • Afhængigt af terræn, skal du have et køretøj, der har strøm nok til at klatre bakker

Ingen ønsker at sidde fast i Nowheresville, USA med en upålidelig køretøj. Find dig selv noget som en velholdt brugt Dodge Cargo Van og tage stress (og ubehag!) Ud af din tur.