Brug Spørg for Kids

Brug Spørg for Kids
Spørg Kids er en sjov og lærerig søgeside.

Fra hjemmearbejde forskning til onlinespil, er flere børn bruger internettet end nogensinde før - og bede om Kids er et populært søgemaskine til at hjælpe børn med at finde det, de leder efter online.

Om Ask

Ask.com, tidligere kendt som Ask Jeeves, er en af ​​de førende søgemaskiner. Grundlagt i 1996, den "Jeeves 'butler ikon oprindeligt forbundet med søgemaskinen giver en antydning af, hvad Ask.com forsøger at give - hurtig, effektiv service når du har brug for at finde noget på internettet. Det revolutionerende aspekt var, at man kunne søge i naturligt spørgsmål form. Selvom ikonet Jeeves er blevet tabt, Stil søgemaskine bliver global og har udvidet til at levere andre tjenester såsom Spørg for Kids.

Om Spørg for Kids Søgemaskine

Ligesom den oprindelige Ask.com, Spørg for Kids - tidligere Ask Jeeves for Kids, er designet til at foretage hurtige og effektive søgninger på internettet. Denne søgemaskine er imidlertid specielt designet til unge søger online.

Særlige funktioner i webstedet, der gør det et godt valg for kid søgninger inkluderer:

Naturlig Sprogteknologi

I stedet for kun at basere sig på unaturlige sætninger, kan naturligt sprog bruges til at foretage søgninger. Børn er berygtet for at stille spørgsmål, og denne motor gør det nemt for dem at finde svar på deres spørgsmål og store ressourcer lige ved at skrive i spørgsmål formuleres som deres naturlige tale.

Filtrering

Kids version af Ask.com giver filtrering til deres søgeresultater. Det betyder, at ethvert websted, der er valgt som et resultat for en søgning på Ask Kids er blevet overvåget af en menneskelig redaktør og fast besluttet på at få et "G" vurdering passende for børn. Forældre bør dog være opmærksomme på, om, at filtrering kun strækker sig til niveau 2 links - det betyder at filtret anvendes på de oprindelige resultat sider (niveau 1), links på disse sider (niveau 2). Links på niveau 2 sider er ikke kontrolleret for "G" indhold ratings.

Edu-tainment

Internettet er en fantastisk måde at lære og have det sjovt, og Ask Kids har vedtaget en "edu-tainment" politik, der fokuserer på at levere kvalitet websteder, der er store ressourcer på at forbedre børns læring. Det centrale mål er at give et godt sted for børn at finde svar på lektier, forskning og spørgsmål; imidlertid sjov aktivitet og børns online spil sites også inkluderet i søgeresultaterne.

Værktøj og Links

Det centrale element i Ask for Kids er en simpel søgemaskine bar, der gør det muligt for børn at skrive i deres spørgsmål og simpelthen søg for at finde resultater. Andre værktøjer og nyttige links er:

 • Thesaurus
 • Ordbog
 • Almanakker
 • Atlas Resources
 • Clip Art afdeling
 • Nyheder Resource Page

Pædagogisk hjælp er opdelt i faglige kategorier, herunder:

 • Math Help
 • Videnskab
 • Biografi
 • Astronomi
 • Historie

Disse omfatter almindelige spørgsmål børnene kan vælge formularen og klik "Book" for at få resultater for det specifikke emne eller spørgsmål.

Hjemmesiden indeholder også et spil side fyldt med links til populære sjove online spil.

Resultater Passende for Kids

Når en af ​​vores LoveToKnow redaktører afprøvet Spørg Kids med flere specifikke søgninger, var resultaterne alderssvarende og forudsat god information. Plain ord søgninger er omformuleret i simpelt spørgsmål format; børnene kan klik "Book" for at vælge dette spørgsmål, eller prøv en anden sætning til at få et andet spørgsmål. Nogle sætninger giver flere spørgsmål søgninger at vælge imellem.

En anden funktion, der dukkede op i faktisk gør søgninger var, at søgeresultaterne er begrænsede, og links går direkte til sider, der tilbyder information om emnet. Det er fantastisk til børn, fordi lister over links og et stort antal valg hurtigt kan blive overvældende.

Samlet set Spørg for Kids er en gratis, frisk, sjov, og relativt simpel søgemaskine for børn at bruge. Besøg askkids.com man bruger denne side.

Andre børn søgemaskiner og web Guides

Ud over børnenes version af Ask.com, er der mange andre søgemaskiner og web vejledninger for børn. Søgemaskiner for børn er mere fokuseret på at finde resultater for specifikke forespørgsler, mens web-guider har typisk omfattet ikoner og populære kids emner grupperet for let tilgængelige ressourcer.

 • Yahoo Kids Web Guide: Denne børnevenlige websted tilbyder masser af interessante emner for unge - fra pædagogisk til sjov. For at få svar på specifikke spørgsmål, klik på 'Spørg spørgsmål' linket i bunden af ​​skærmen, og "Earl" Yahoo Kids køligt tegneserie web guide, vil hjælpe børnene med at finde svarene.
 • Kids Klik er en online ressource side er udviklet af børns bibliotekarer. Gennemse efter emne eller søg efter ord eller en sætning i underlagt grupperinger.
 • AOL Kids: AOL for Kids, også kendt som KOL, tilbyder en enkel søgemaskine og mange populære fag- og emneikoner for børn.
 • Fakta Monster: en sjov og lærerig kilde til børn, der er en søgning bar for at finde målrettede emner, eller børnene kan gennemse kortet og klik på ressourcer til lektiehjælp, spil og meget mere.